167733 tag

2024.03.29.
Aguszta napja van!
Főoldal     DEMO (Bemutató)     Regisztrálj     Fórum     Mondd el!     Kapcsolat

Név:

Jelszó:


Jegyezzen meg Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Végre nem kell mindenhová felirogatnom a dolgaimat, amit aztán kés?bb úgysem találok.

vagi80



Rólunk
Gyakran ism. kérdések
Hogyan használjam?
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Partnereink



Tisztelt felhasználóink!
Sajnos az fórumon elszaporodott jogsértések miatt kénytelenek vagyunk a fórumot leállítani. 2022 május 11-től a fórum nem lesz elérhető.

Ciklus.hu

Kezdolap » Próbálok teherbe esni » Ha régóta nem jön össze? Vélemények,tapasztalatok.Beszélgessünk!


Rendezés dátum szerint növekvő sorrendben



<<első  << előző1[2][3][4][5]következő >>  utolsó>>

2010. október 17. 17:22
Vaskugli



Regisztráció: 2010-09-01
Hozzászólások: 879
Rang: [alezredes]

Sziasztok!

Bocsi a zavarásért!
Tanácsért fordulok hozzátok!
2éve elvesztettem pocaklakom 4és fél honapos terhesen(nem csontosodott be a buksija) azota probálkozom,ez idáig semmi.
Örülök hogy rátaláltam erre az oldalra hátha a tanácsok segítenek és majd megszülhetem első és egészséges gyermekem.
Elörre is köszönöm mindenkinek aki segít!

Szilvi


2010. október 16. 10:11
ecica



Regisztráció: 2009-10-11
Hozzászólások: 728
Rang: [alezredes]

Sziasztok!

Bocsánat a betolakodásért, de már régen jártam itt, de egy kis segítségre lenne szükségem , légyszíves, ha valaki tud segítsen!
2 hete az orvosom hüvelyi ultrahanggal megállapította, hogy van egy 45mm-es cisztám a petefészekben. Persze mi továbbra is szeretkeztünk a férjemmel, és vártuk a mensit, mert 2 hónapot mondott az orvos, hogy ha addig nem szívódik fel, akkor majd döntünk róla. Már 1,5 éve szeretnénk babát!Most már nagyon sokat késett, de eddig betudtam a cisztának a dolgot, de Tegnap a barátnőm fülembe ültette a bogarat, hogy ok hogy ott van az a ciszta, de azért csináljak egy tesztet is, mert biztos ami biztos, nem tudhatjuk, hogy most a ciszta miatt késik ennyit, vagy esetleg más miatt.... Hát ma reggel nem hagyott nyugodni a dolog, és megcsináltam, hát képzeljétek: POZITÍV lett a teszt. Most egy 20 perce csináltam egy másik fajta tesztet is, Gabriell a neve, az is pozitív, és azonnal pozitív lett, nem kellett várni semmit, amint rácseppent a pisi és ment fel a tesztcsík, máris megmutatkozott a két csík! Szerintetek akkor most reménykedhetek? Vagy mit tegyek?
Olyan régen várunk már erre, hogy most nagyon megijedtem, mert ráadásul olvastam a neten, hogy egyes ciszták is okozhatnak hcg termelést, de azok rossz indulatúak...... Jó, fő a pozitív gondolkodás, de akkor is zavar a dolog.Szerintetek?


2010. október 17. 14:18
rienn2020


Regisztráció: 2008-06-03
Hozzászólások: 14
Rang: [tizedes]

Szia

Szerintem nincs okod aggodalomra :)A ciszták nagy része menet közben felszívódik spontán.
De mindenesetre menj el az orvosodhoz hogy ő is ezt tudja mondani neked.

Gratulálok


2010. augusztus 03. 11:54
czege



Regisztráció: 2009-01-16
Hozzászólások: 15481
Rang: [tizedes]

Szia Ditke! Ez egy eléggé kihalt topic, élet leginkább a pozitív babásodókban és a babát szeretnénk, de nagyon-ban vannak, ide ritkábban nézünk be Nem tudom, kaptál-e már választ, de olyan NINCS, hogy minden rendben van mindkettőtöknél és 8 éve mégsem jön a baba. Annak oka van.
Milyen vizsgálatokon vagytok túl?


2010. augusztus 07. 11:58
drica



Regisztráció: 2007-03-06
Hozzászólások: 240
Rang: [százados]

Dehogy nincs... nekem van egy 7.5 éves lányom és 4 éve próbálkozunk. Túl vagyunk általános vizsgálaton, hormon vizsgálatokon, petevezeték átjárhatóságin, méhtükrözésen, spermaképen és andrológián, pajzsmirigy vizsgálaton, mindenen. Meddők vagyunk. Szekunder meddőség. Van ilyen. PONT.


2010. június 22. 16:02
Ditke78


Regisztráció: 2010-06-22
Hozzászólások: 2
Rang: [honvéd]

Sziasztok!

Nekünk van egy kis problémánk, nem tudok teherbe esni mi nem védekezünk már 8 éve és semmi. Voltunk különböző vizsgálatokon és minden rendben ugyhogy mi tévők legyünk??? Tudtok vmit ajánlani? Vitaminok vagy vmi?


2010. augusztus 02. 17:08
pal_agnes


Regisztráció: 2010-07-31
Hozzászólások: 28
Rang: [tizedes]

Sziasztok, Ágnes vagyok! Én is ugyanebben a hajóban evezek, próbálkozunk, de sehol semmi, voltam orvosnál, minden rendben, felírt valami vitamint, de ettől se lett semmi... Igaz, hogy csak kb másfél éve...


2010. június 08. 16:26
bolenn


Regisztráció: 2010-04-29
Hozzászólások: 3708
Rang: [tábornagy]

Szia Anita!

Dontworry vagyok, csak most már más néven. Hát, a tejcsorgásnak állítólag többféle oka lehet, pontosan én sem tudom mik azok, sosem kérdeztem rá pontosan a dokinál, mert nálam egyértelműen a magas prolaktin-szint az oka. Annyit tudok, hogy ezek a lehetséges okok nem feltétlenül kórosak, akár "alkati kérdés" is lehet. Ha még csak most, az elmúlt 1 hétben tapasztaltál ilyen tejcsorgást, nem kell feltétlen megijedni, de javasolnám, hogy menj el egy nőgyógyászhoz! Érdemes lenne megnézni a prolaktinszintedet. A szédülés nem feltétlenül van összefüggésben ezzel, de akár lehet is, ezért mindenképp szólj erről is. Nem kell egyébként megijedni, ha kiderül, hogy tényleg magas a hormonszint, kapsz rá egy Bromocriptin nevű gyógyszert, az helyre fogja hozni. Ha így lesz, arra figyelj majd, hogy először kis adagban kell elkezdeni szedni, minden este csak egy negyedet vagy 5-6 napig, utána lehet emelni negyedenként, mindig ilyen pár napos kivárással egészen addig a mennyiségig, amit a doki írt fel. Ennek a gyógyszernek sajnos erős mellékhatásai vannak (szédülés, alacsony vérnyomás és hányinger), amit hacsak nem túl kritikus az állapotod, ki kell bírni. Néhány hét után jobb lesz, viszont ha babát szeretnél, és magas a prolaktinod, mindenképp szükséged lesz a gyógyszerre. Ha kérdésed lenne még ezzel kapcsolatban, írj nyugodtan, de kérlek ne ide, hanem a prolactin és terhesség nevű topikba, azt szoktam nézni rendszeresen, és pont ennek a témának a megbeszélésésre hoztam létre. Mint írtam lentebb is, már több mint 8 éve kezelnek engem is ilyen betegséggel (nálam betegség az oka, neked nem feltétlenül az), elég sok mindent tudok róla.


2010. június 08. 13:24
anita8202



Regisztráció: 2010-03-08
Hozzászólások: 342
Rang: [őrnagy]

no most már tényleg szomi vagyok a cikk olvasása amit dontworry írt...........már csak ez hiányzott nekem.... Van olyan hogy néha pár csepp előtejem folyik, nem régóta és kb 1 hete úgy szédülök mint aki be van rúgva........kb ezt az érzést a terhességem első kb.3 hónapjában volt annak idején...épp csináltam tesztet 20 perce, de persze negatív.........pedig arra gondoltam, ha ilyen vacakul vagyok talán úton van a baba........a kicsim különben 2 éves elmúlt, de már másfél éve nem szopik! Akkor ez a néha pár csepp előtej most gáz vagy nem? Köszönöm a választ!


2009. november 16. 22:04
dontworry



Regisztráció: 2008-11-14
Hozzászólások: 5641
Rang: [őrnagy]

Szia Schipy! Igen, engem ezzel a betegséggel kezelnek lassan 8 éve. Nem a peteérés hiányát jelzi a tejcsorgás, bár a betegségnek gyakori velejárója a peteérés, sőt a menstruáció elmaradása. Az ok pedig, a prolaktin nevű hormon túlzottan magas szintje. Ez a hormon a tejleválasztásért felelős, és ha terhességen kívül magas a szintje, akkor az általában valóban meddőséget okoz, mert az összes többi nemi hormon szintjét is képes befolyásolni. A gyógyszer pedig a Bromocriptin. Ez nem hormon, hanem egy dopamin agonista, ami azt jelenti, hogy a hromon kötődését gátolja a receptorokhoz. Végülis ez nem is fontos, a lényeg, hogy nem hormon, és gyönyörűen le tudja vinni a prolaktin szintjét. Annak, hogy mitől megy fel a prolaktin szintje, elég sok oka lehet, adott személynél kell vizsgálni, hogy mi okozhatja. De pontosan miért is kérdzed, mi ez a gyógyszer? Nreked vannak tejcsorgásos tüneteid? Ha igen, vagy ha bármi kérdésed van, írj nyugodtan, szívesen segítek. Örülnék, ha nem ide, hanem a prolaktin és terhesség topikba írnál, azt a topkiot pont ennek a témának hoztam létre. Mint mondtam, lassan 8 éve keztelnek ezzel, elég sok mindent tudok a témában.


2009. november 16. 13:28
schipy



Regisztráció: 2009-06-10
Hozzászólások: 70
Rang: [zászlós]

Sziasztok!
Barátnőm beszélgetett a sógornőével a terhességen kívüli tejelválasztási zavarokról. Azt mondta, hogy az sohasem jelent jót, peteérési zavarokat, illetve hiányt jelez. A gyógyszer nevét viszont nem tudta megmondani, amit az orvosa írt fel (egy neves kecskeméti orvosról van szó). Emlékei szerint valami "B" betűvel kezdődő bogyó lehetett (nem Clostil beghyt). Esetleg hallott-e már valaki erről? Köszönöm válaszotokat.
Ja, most is sikerült elfogyasztanom 2 terhességi gyorstesztet, hiszen csupán 48 napra sikerült összehoznom egy menstrut. Azt hittem, hogy végre...
Köszi, puszi!


2009. november 02. 18:16
marusszia


Regisztráció: 2008-10-26
Hozzászólások: 257
Rang: [százados]

Sziasztok!

Orsi, örülök, hogy írtál és megértelek!

Sziszke, voltam dokinál szerdán és le tudtam alkudni egy hónapot. Szóval decemberben kapom majd az utolsó injekciót. A neve Decapeptyl Depot. Örülök neki! Elég gáz azért, hogy már ilyen dolognak is örülnöm kell. Az az egy hónap is sokat számít. A januárt már optimistábban kezdhetem talán. Bár már ott tartanánk. Csak teljen, teljen az idő! Aztán remélem, hogy február, március környékén megjön. Aztán kezdjük remélem az inszemet. És sikerülnie kell! Tudom, hogy nagyon jó helyre jönne hozzánk az a pici, nagyon várjuk, nagyon fogjuk szeretni...

Sziszke, veled mizu?


2009. november 02. 07:37
Borsocska


Regisztráció: 2008-11-09
Hozzászólások: 57
Rang: [zászlós]

Sziasztok csajok!
Itt vagyok, csak nem nagyon van mit írni! Történni nem történik semmi. Várjuk, hogy szabit adjanak a férjemnek novemberben és elmegyünk kiíratni a szuriját. Ez minden. Szóval elindulni még nem indultunk el, mert várunk! :-( Ennyi!
Pont ezért nem fogok sűrűn jelentkezni. Talán gyorsabban telik az idő, ha nem foglalkozok ezzel a témával. Mindig csak várni, mindenre ez nagyon lemerít. Ha megkapja a szurit, arra is várni kell, hogy eredménye legyen.

Ami leginkább bosszant, ha netalán mégis eredményes lenne a szurija, nálam még mindig fennáll a lehetősége, hogy nem vagyok átjárható. De ez csak akkor derül ki, ha őt elkezdik kezelni. Ez azért van, mert ha a pasinak nincs elég jó minőségű és elegendő spermiuma, akkor a nőhöz már nem is nyúlnak, nem végeznek átjárhatósági vizsgálatot, mert felesleges. Ám ha nekifogunk feltuningolni a férjem, és még akkor sincs eredménye, talán megcsinálják az átjárhatóságit is. Nem nevetséges?? Hosszú hónapok telnek el ilyen tutyi-mutyisággal. Hihetetlen baromságokkal tömik az agyunkat, ahelyett, hogy minden lehetőséget megadnának az embernek. Mert mi van, ha épp jó passzban lennének a férjem katonái és én pedig átjárhatatlan vagyok???? Akkor is a lombikkal fognak előrukkolni és nem az én átjárhatóságommal fognak foglalkozni. Ez nagyon elszomorít. Csajok pár hónap és 33 éves leszek!! Nincs türelmem várakozni!!! Inkább lekötöm magam valami mással épp ezért időnként benézek, de nem fogok sűrűn jelntkezni!

Kívánom Nektek, hogy minden úgy teljesüljön, ahogy szeretnétek. Mihamarabb teljesüljn a vágyatok és ne kelljen olyan sok időt várnotok az álmotokra!

Puszi csajok! -Orsi


2009. október 30. 10:26
syscon



Regisztráció: 2009-01-17
Hozzászólások: 209
Rang: [százados]

Sziasztok!
Maru!
Na mit mondott a doki? Voltál szerdán nála, ügye?
Nekem nem írt fel semmi méherősítőt a doki. Annyit mondott, hogy szedjem tovább a vitamint. És majd a köv. ciklus, ha elmúlik menjek vissza rákszűrésre. Amúgy muszáj erősnek lennem, mert ha befordulok azzal nem segítek magamon.
Amúgy mi ennek a szurinak a pontos neve?
Orsi! Merre vagy?
Mennem kell, mert meló van.
Puszi!


2009. október 24. 17:56
marusszia


Regisztráció: 2008-10-26
Hozzászólások: 257
Rang: [százados]

Sziasztok!

Sziszke, örülök, hogy ilyen erős vagy és így fogod fel a történteket. Akkor egy következő terhességnél majd erre jobban kell figyelni a dokinak? Mármint hogy erősítse a méhed? Ezen tudnak egyáltalán segíteni? Vagy az is lehet, hogy egy következő terhességnél ez nem is lesz probléma? Bocs, hogy értetlenkedek!
Én szerdán megyek dokihoz, majd megpróbálom "kiharcolni", h decemberben kaphassam az utolsó szurit, ne januárban. Valahogy az van bennem, hogy ebben az évben lezárnám ezt a kezelést és a 2010-es évet reményteljesebben kezdhetném! Lelkileg jót tenne nekem! Meg amúgy is rengeteg rosszat lehet hallani erről az injekcióról. Remélem nálam nem úgy történnek majd a dolgok ahogy a neten lehet olvasni!

Orsi, Veled mizu?

Puszi csajok!



<<első  << előző1[2][3][4][5]következő >>  utolsó>>




Adnetwork
copyright © ciklus.hu 2007 - Naptár Nőknek