167825 tag

2024.04.25.
Márk napja van!
Főoldal     DEMO (Bemutató)     Regisztrálj     Fórum     Mondd el!     Kapcsolat

Név:

Jelszó:


Jegyezzen meg Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Sziasztok! Hihetetlen, hogy rátaláltam erre a fantasztikus oldalra!

ladri6



Rólunk
Gyakran ism. kérdések
Hogyan használjam?
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Partnereink



Tisztelt felhasználóink!
Sajnos az fórumon elszaporodott jogsértések miatt kénytelenek vagyunk a fórumot leállítani. 2022 május 11-től a fórum nem lesz elérhető.

Ciklus.hu

Kezdolap » Próbálok teherbe esni » Lélekgyógyászat, elengedések, oldások, feltöltődés


Rendezés dátum szerint növekvő sorrendben



 
2012. november 16. 06:49
Zuzuka38



Regisztráció: 2012-09-11
Hozzászólások: 2499
Rang: [vezérezredes]

Egy vak ember ült egy épület előtt a lépcsőn, lábánál kalap, táblával, a következő szöveggel:

“Vak vagyok. Kérem, segítsenek!”

Arra ment egy újságíró, és látta, hogy a kalapban alig van pénz, csak pár fillér. Lehajolt, dobott a kalapba pár koronát, s anélkül, hogy megkérdezte volna, elvette a táblát, és a másik oldalára írt egy mondatot. Délután visszatért a vak emberhez, és látta, a kalapban sok pénz van. A vak felismerte a lépteit, s megkérdezte tőle, hogy ő írt-e a táblára, s ha ő volt, akkor mit. Az újságíró így válaszolt:

“Semmi olyat, ami nem lenne igaz. Csak soraidnak kicsit más formát adtam.”

Mosollyal az arcán távozott. A vak soha nam tudta meg, hogy a táblán ez állt:

“Tavasz van, és én nem láthatom.”

Változtass a stratégiádon, ha valami nem sikerül, és meglátod, minden jobbra fordul!
(Popper Péter)


2012. november 16. 06:49
Zuzuka38



Regisztráció: 2012-09-11
Hozzászólások: 2499
Rang: [vezérezredes]

hát ezen én is bőgtem :-( de lehet csak azért mert megjött. Ilyenkor mindig mindent sötétben látok, bezzeg ovu környékén :-))))
(fura, az angolok nagyon rideg népség, és talán ezt a belső érzelmi hiányukat tudják ilyen jól megfogalmazni pl egy reklámban. Nagyon értenek az ilyesmihez)


2012. november 15. 22:41
Katci77



Regisztráció: 2009-12-01
Hozzászólások: 830
Rang: [alezredes]

Mindannyiótoknak kívánom, hogy mielőbb átéljétek Ti is ezeket a pillanatokat!!!!


2012. november 15. 22:38
Katci77



Regisztráció: 2009-12-01
Hozzászólások: 830
Rang: [alezredes]

Nem tudom, mennyire illik ez ide, de ahogy megláttam, egyből arra gondoltam, hogy megosztom Veletek.
Ha 30x nézem meg egy nap, akkor 30x sírom el magam
Nem rajongok az angol reklámokért, de ezt nagyon eltalálták, mintha rólam szólna
Számomra ezek a legmaradandóbb pillanatok: A pozitív teszt, az első Uh, az éjjeli kajálás, az első találkozás Vele, a gátsebes popsira való leülés, a fejőgéppel való első találkozás, az éjszakai virrasztás, a mosoly, az első lépések ...
Iszonyú nehéz, fárasztó és sokszor fizikailag fájdalmas dolog Anyának lenni, de mindezzel együtt a legeslegcsodálatosabb dolog is a világon.
Speciel most is olyan vagyok, mint a mosott kaki, de ez a reklám így is a szívemet melengeti
Ahelyett, hogy húznék végre aludni

http://youtu.be/lFfpPrqoZRc


2012. november 13. 19:58
Zuzuka38



Regisztráció: 2012-09-11
Hozzászólások: 2499
Rang: [vezérezredes]

Az ismeretek halmozása veszély. Nem a dologi tudást kell növelni, hanem a személyes élet színvonalát kell emelni. Ha a dologi tudás nő, a személyes élet színvonala süllyed, de ha a személyes élet színvonala emelkedik, nem a dologi tudás csökken, hanem megvilágosodik és leegyszerűsödik az egész, de nem úgy, hogy szimplább lesz, hanem úgy, hogy az ember minél magasabbra lép annál mélyebbre és távolabbra lát. Egyetemes tájékozódás. Átlátszó egzisztencia.
....Hamvas Béla


2012. november 13. 13:05
Zuzuka38



Regisztráció: 2012-09-11
Hozzászólások: 2499
Rang: [vezérezredes]

Talán segít azoknak, akik türelmetlenül és néha dühösen várják a babaáldást:
"A kérdés, hogy azokat a sorshelyzeteket, amit ma teremtünk magunkban, hogy vagyunk képesek megoldani, lereagálni, hogy ezeket a megoldásokat, hogy fogadjuk el a másiktól.

Azt kellene végre megtanulni, hogy az emberek nem önmagukért, hanem egymásért születnek. Nem létezhet egyéni boldogság, ez egyszerűen nincs. Egyedül, egymagában egy lény sehol sem létezik. Mindig kell, viszonyulnia, alkalmazkodnia valamihez, valakihez.
"


2012. november 13. 10:26
Zuzuka38



Regisztráció: 2012-09-11
Hozzászólások: 2499
Rang: [vezérezredes]

Szia Katcim! :-) Puszi NEKED!!!!


2012. november 12. 21:24
Katci77



Regisztráció: 2009-12-01
Hozzászólások: 830
Rang: [alezredes]

Zuzuka!
A hárommal ezelőtti idézetedet hosszú évek után olvastam most el ... Szinte lebénultam tőle.
Volt idő, amikor jóformán naponta olvasgattam, annyira tetszett és annyira azt éreztem, hogy nekem szól ... (Bár van benne egy-két nyelvtani furcsaság, de még az sem zavar.)
Akkor kaptam egy ismerősömtől, amikor azzal a bizonyos Angelikának említett szívbeteg Kisfiúval éjszakákat és nappalokat töltöttem a kórházban, aggódás, remény, elkeseredettség, düh és boldogság érzetének kavalkádjában. Akkor is erőt adott és azt kell, hogy mondjam, most is.
Mert igen, "Minden álnokságával, unalmas gondjaival és összetört álmaival a világ mégis szép."
Köszönöm!!!!!


2012. november 12. 12:30
Zuzuka38



Regisztráció: 2012-09-11
Hozzászólások: 2499
Rang: [vezérezredes]

„Azok az emberek, akik csak akkor akarnak meggyógyulni, ha az fájdalommentes, hasonlóak azokhoz, akik szorgalmazzák a fejlődést, de csak akkor, ha nem jár változással.” Antony de Mello


2012. november 10. 10:34
Zuzuka38



Regisztráció: 2012-09-11
Hozzászólások: 2499
Rang: [vezérezredes]

Popper Péter. Nagyon sokat meghallgattam már ezt az előadását, és minden alkalommal amikor bármilyen szomorúságom van van benne egy csak nekem szóló üzenet:
http://www.youtube.com/watch?v=iXBrCAhFGLI&feature=related


2012. november 10. 10:29
Zuzuka38



Regisztráció: 2012-09-11
Hozzászólások: 2499
Rang: [vezérezredes]

" Haladj nyugodtan a lárma és sietség közepette, és emlékezz arra a békére, ami létezhet a csöndben. Elidegenedés nélkül, élj úgy, hogy jó kapcsolatod legyen az emberekkel. Mondd ki finoman és világosan az igazságot; és hallgass meg másokat
, még az egyszerű és tudatlan lelkeket is; nekik is megvan a saját történetük.
Ne hasonlítsd magad senkihez; ezzel kockáztatnád, hogy léhává és hivalkodóvá válsz. Mindig vannak Nálad nagyobbak is, kisebbek is. Örvendj a terveidnek, ugyanúgy, mint a teljesítményeidnek. Törődj a hivatásoddal, még ha mégoly szerény is; ez igazi érték az idők változó virágzásában.
Légy óvatos a Veled történtekkel kapcsolatban, hiszen a világ tele van csalásokkal. De ne légy vak, ami a bátorságot és a lelkierőt illeti, mert ez létezik. Sok ember keresi a nagy ideálokat; és az életben mindenütt meg lehet látni a hősiességet. Légy önmagad. Különösen ne színleld a barátságot. Ezenfelül ne légy cinikus a szerelemben, mert az - minden esetleges terméketlenségével és kiábrándulásával együtt is - ugyanolyan örök, mint a fű.
Fogadd szívesen az évek tanulságait, emelt fővel hagyva magad mögött, lemondva a fiatalságodról. Szilárdítsd meg a lélek azon képességét, hogy megvédhesd magad váratlan szerencsétlenségben. De ne bosszantsd magad agyrémekkel. Sok félelem születik fáradtság és magány miatt. Egy egészséges fegyelmen túl, légy jó magadhoz. Te a világmindenség gyermeke vagy, nem kevésbé, mint a fák és a csillagok; jogod van itt lenni. És függetlenül attól, hogy Számodra világos vagy nem, a világmindenség úgy halad a maga útján, ahogy kell.
Találd meg a békét Istennel, bármi legyen az elképzelésed róla, és bármilyen munkáid vagy álmaid legyenek, őrizd meg az élet hangos zűrzavarában a békét a lelkedben. Minden álnokságával, unalmas gondjaival és összetört álmaival a világ mégis szép.
Figyelj. Törekedj a boldogságra."

/1692-ből származó írás, Baltimore-ban, egy régi templomban találták. A szerző ismeretlen./


2012. november 03. 20:44
Zuzuka38



Regisztráció: 2012-09-11
Hozzászólások: 2499
Rang: [vezérezredes]

Zevi! Te egy csini édes huncut életrevaló csaj vagy. Lehet ez a betegség kell ahhoz hogy most elkezdődjön a valódi ön-megvalósításod, hogy ki tudj teljesedni nőként. Fogd ezt úgy fel, hogy átöltözöl, egy másik szerephez, ehhez pedig le kell venni a régi ruhát. Most válogass az újakba, vegyél fel olyat, ami még soha nem volt rajtad! Bátran!!! Vedd fell, próbáld fel, és nőj bele ha esetleg nem áll tökéletesen... Én is ezt teszem, légy tudatos. mert nincs itt a világvége csak egy korsazk vége. Minden átmeneti, igaz?
Szeretettel: Zuzu


2012. november 02. 16:00
zevi



Regisztráció: 2012-06-13
Hozzászólások: 472
Rang: [őrnagy]

Pontosan Zuzuka!Ez a nehéz most nekem, elengedni a múltat. De tele vagyok tervekkel, ötletekkel, erővel, mert tudom, hogy muszáj változtatni.

És mennyi mindent át kell gondolni ilyenkor...személy szerint azon agyalok napok óta, hogy ez a hülye Pco mennyit változtat a nőiségemen, a szexualitásomon.Mert amióta tudom, nem olyan már, mint régen...de jól van ez így, csak dolgom van vele...mennem kell tovább, nem állhatok itt meg!


2012. november 02. 09:24
Zuzuka38



Regisztráció: 2012-09-11
Hozzászólások: 2499
Rang: [vezérezredes]

Mindenkit érint a betegség élete során. No nem is arra gondolok, hogy megbetegszünk, hanem az az érzés amit kivált belőlünk. Ha néha-néha ledönt minket egy egy vírus vagy baci el tudjuk fogadni, mert a test csodálatosan meg tudja gyógyítani magát. Pár nap és vége. Mennyire nagy ajándék ez az élettől, az ezer és ezer új lehetőség arra hogy újrakezdjünk. Azonban vannak olyan betegségek amik lassan alattomosan alakulnak ki, és nehezen gyógyulnak, ezek azok a betegségek, amiken már érdemes eltöprengeni, hogy miért alakulnak ki.
Felháborítónak találtam még 10 évvel ezelőtt azt a teóriát hogy a betegséget mi magunknak okozzuk. Ma már meggyőződésem.
A betegség azért jön, mert az élet kegyes, utat tör magának mindenhogyan, mindenféle formában, és a betegséget is azért küldi hogy állj meg gondolkozz el. Ha nincs meg a kiváltó ok, egy dologban biztos lehetsz: úgy, ahogy eddig csináltad már nem mehetnek tovább a dolgok. Irányt kell váltani, más aspektusból nézelődni, más felé nézelődni, elhagyni azt amiben eddig voltál, elengedni a múltat, és új célok felé továbblépni megváltozva. Az univerzum a harmónia tökéletesség és egyensúly felé törekszik. Bármi ami történik valahol a világban éppen kiegyenlít egy másik erőviszonyt, együttesen hozzák létre az egyensúlyt.
Megváltozva, ez lényeges, lehet hogy hiányozni fog a régi életed, de be kell látni, úgy már nem mehetett tovább, hisz bele is betegedtél. Mondj búcsút a régi dolgoknak változtass nézőpontot tűzz ki új célokat és hajrá!
Minél fájdalmasabb a betegség annál inkább érezned kell a változtatás sürgősségét és fontosságát.

Ma már jó viszonyban vagyok a betegségekkel, balesetekkel, mert figyelmeztetnek. Hálával fogadom őket, mert tudom ÉRTEM történik. Érdekes hohy amióta így élek nem szoktam betegeskedni. Már ez a tudat is lenyugtat, feloldja bennem a feszültséget és együtt tudok létezni a világgal, belesímulva, és ontja a harmóniát.
:-)


2012. november 01. 09:38
Zuzuka38



Regisztráció: 2012-09-11
Hozzászólások: 2499
Rang: [vezérezredes]

Kedveseim! Akinek van kedve, jöhet ide feltöltődni minden nap. Ide csak a harmóniát hozzátok el, ha éppen nincs bennetek, akkor csendben olvasgassatok, amíg elő nem bújik a Ti saját belső Harmóniátok, Békétek és Boldogságotok a búvóhelyéről, ahová a mindennapi káros hatások elől menekül. Itt folyhat a nyáltenger, bármi ami lélekemelő, lélekgyógyító és a babavárással párkapcsolattal szerelemmel és életfilozófiával kapcsolatos.



 



Adnetwork
copyright © ciklus.hu 2007 - Naptár Nőknek