167828 tag

2024.04.25.
Márk napja van!
Főoldal     DEMO (Bemutató)     Regisztrálj     Fórum     Mondd el!     Kapcsolat

Név:

Jelszó:


Jegyezzen meg Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Végre nem kell mindenhová felirogatnom a dolgaimat, amit aztán kés?bb úgysem találok.

vagi80



Rólunk
Gyakran ism. kérdések
Hogyan használjam?
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Partnereink



Tisztelt felhasználóink!
Sajnos az fórumon elszaporodott jogsértések miatt kénytelenek vagyunk a fórumot leállítani. 2022 május 11-től a fórum nem lesz elérhető.

Ciklus.hu

Kezdolap » Általános » Ez így normális?


Rendezés dátum szerint növekvő sorrendben



 
2012. május 27. 09:14
badxgirl



Regisztráció: 2012-05-22
Hozzászólások: 1761
Rang: [altábornagy]

Bocsánat, most látom hogy annyira siettem hogy a diagramot lehagytam. Sebaj, most belinkelem, azóta már legalább több az infó :)

A méhnyak vizsgálatot még mindig csak próbálgatom, tehát az ott feltüntetett adatok egyenlőre nem biztosak, mert nincs viszonyítási alapom.

A diagram: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b618e4d613ea92255bcac21f0d25a471_120511_120527_1338076800_.png

Szerkesztve: badxgirl által, ekkor: 2012. május 27. 09:15


2012. május 23. 15:01
badxgirl



Regisztráció: 2012-05-22
Hozzászólások: 1761
Rang: [altábornagy]

Szerintetek a mellékelt ciklusdiagram alapján van peteérésem? Lehetek terhes, vagy egyenlőre nem valószínű? 20 éves vagyok, fogamzásgátlót szedtem majdnem 5 évig tehát nagyon fiatalon kezdtem. Május 17.én kellett volna kezdenem a következő levéllel de nem tettem, gyermeket szeretnénk. Sajnos még csak egy fél diagramom van, természetesen folytatom, csak kezdek megijedni, mert a hőmérséklet adatok alapján máris úgy látom, hogy valami nem úgy működik mint kellene. Néztem sok-sok diagramot, mindegyiknél a hő változását néztem a ciklus 5. és 13. napja közt, hisz nekem még csak erről vannak adataim, de a sok sok látott diagramból valahogy egy sem hasonlít az enyémre még kicsit sem. Tudom hogy fogamzásgátló elhagyása után változó hogy mennyi idő alatt áll helyre a hormontermelés, peteérés, és úgy egyáltalán a ciklus, van, akinek azonnal, van akinek 1-2 hónap, van, akinek soha, gyógyszeres behatásra van szükség a természetes ciklus "felélesztéséhez". Szerintetek mire számíthatok? Lehetséges lehet a fogantatás jelenleg? Gyűlölök várni, és kétségbeestem, tudom hogy később a diagram alapján is tisztább lesz a kép, de próbálok saccolásokba bocsátkozni és mások véleményére is hagyatkozni. Ui.: A méhnyak állapotát azért nem vizsgáltam, mert nem tudom pontosan hogyan illetve hol kell, mert bár elvben tudom hol a méhnyak, a gyakorlatban, saját magamon nem igen tudom eldönteni. A máhnyaknyák adatainál látható, hogy az utóbbi 4 napban a 'krémes' állagot jelöltem meg. Ebből külsőleg szinte semmi nem látszik, wc papíron ill fehérneműn nem észlelhető, tehát a vizsgált mintát minden nap a hüvelyből 'szereztem',illetve a diagramból nem értelmezhető, de a ciklus 12. napjára beírt tojásfehérje szerű nyákot délután vizsgáltam, délelőtt még nem ilyen volt, inkább kevesebb, krémes, este már szintén, és az aznapi szeretkezés éjszaka volt, tehát nem befolyásolta, a két nappal azelőtti szeretkezés pedig amennyire tudom nem befolyásolja a nyákot, úgy olvastam, hogy az ottmaradó ondó kb 24 óra alatt már kiürül. Javítsatok ki ha tévedek. Kérlek nyugtassatok meg, vagy készítsetek fel rá mire számíthatok. A segítséget, véleményeket előre is köszönöm, és elnézést hogy ilyen hosszú, és néhol túlságosan is részletekbe menő voltam.



 



Adnetwork
copyright © ciklus.hu 2007 - Naptár Nőknek