167831 tag

2024.04.26.
Ervin napja van!
Főoldal     DEMO (Bemutató)     Regisztrálj     Fórum     Mondd el!     Kapcsolat

Név:

Jelszó:


Jegyezzen meg Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Az eddig kézzel vezetett, pöttyözött, karikázott stb. naptáram lassan a kukában végzi.:)

Pandika



Rólunk
Gyakran ism. kérdések
Hogyan használjam?
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Partnereink



Tisztelt felhasználóink!
Sajnos az fórumon elszaporodott jogsértések miatt kénytelenek vagyunk a fórumot leállítani. 2022 május 11-től a fórum nem lesz elérhető.

Ciklus.hu

Kezdolap » Nem jött meg és PÁNIKOLOK! :( » nincs vérzés a gyógyszermentes napokok


Rendezés dátum szerint növekvő sorrendben



 
2011. július 22. 12:00
luksamoni


Regisztráció: 2008-08-05
Hozzászólások: 2
Rang: [honvéd]

Szia Köszönöm válaszod! Hát azóta túlestem egy vizsgálaton, semmit nem talált se gyulladás se ciszta egy kis hüvelygombát de arra kaptam gyógyszert és krémet. most elkezdtem szedni más fogamzásgátlót Tri-Regolt mert az orvos szerint alacsony a hormonszintem, ez meg most beindítja, hát kíváncsian várom végre megjön e , ha nem akkor megint vissza orvoshoz, hát már ez az egész nagyon unalmas remélem csoda történik :)


2011. július 17. 16:07
Szandy Cica


Regisztráció: 2011-07-17
Hozzászólások: 1
Rang: [honvéd]

Szia!Minden bizonnyal megvizsgál.Mivel,hogy a szervezettedben gyulladás van/volt..Igy természetes dolog,hogy nem jön meg..És mig egy kicsi gyulladás is van addig nem fog meg jönni...Esetleg még váladékot is vehet tenyésztésre..Ha tudsz valamit ird meg szia sok sikert.


2011. július 07. 14:56
luksamoni


Regisztráció: 2008-08-05
Hozzászólások: 2
Rang: [honvéd]

Kérlek segítsetek! Voltak problémáim gyógyszerrel összesen 7 éve szedem először Novynette aztán Lyndinette ezt nagyon sokáig kb 4 évig de vmi folytán állandó vérzéseim voltak megemeltük a dózist orvosommal Lyndinette 30 ezzel is ezek voltak a tünetek, felírta a symicia gyógyszert tavaly, eddig minden rendben volt februárban volt a páromnak gombás és húgyuti fertőzése mindketten kaptunk rá gyógyszert Tarividet, be is szedtük, de június 5 én nem jelentkezett vérzés, 7 nap után megint elkezdtem a gyógyszert 7 teszt köuül minegyik negatív lett, 15 én eljutottam orvoshoz hüvelygyulladást állapított meg erre kaptam a Tarividet továbbá elküldött ultrahangra ott is látták a gyulladást,és negatív lett tehát terhes nem vagyok. volt egy kis gombás fertőzésem utánna használtam canesten tablettát, most július 3-án kellett volna megjönnie hát eddig semmi, hívtam az orvost jövő hétre kaptam időpontot és azt mondta ne kezdjem el a tebletát szedni. Volt már valakinek ilyen tapasztalata, ilyenkor az orvos mit szokott csinálni? Előre is köszönöm a válaszokat!



 



Adnetwork
copyright © ciklus.hu 2007 - Naptár Nőknek