167831 tag

2024.04.26.
Ervin napja van!
Főoldal     DEMO (Bemutató)     Regisztrálj     Fórum     Mondd el!     Kapcsolat

Név:

Jelszó:


Jegyezzen meg Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Babáznánk nemsokára; ebben sokat segítenek a táblázatok! További jó munkát!

bak



Rólunk
Gyakran ism. kérdések
Hogyan használjam?
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Partnereink



Tisztelt felhasználóink!
Sajnos az fórumon elszaporodott jogsértések miatt kénytelenek vagyunk a fórumot leállítani. 2022 május 11-től a fórum nem lesz elérhető.

Ciklus.hu

Kezdolap » Újonc vagyok! » Új vagyok a témában


Rendezés dátum szerint növekvő sorrendben



 
2011. június 09. 19:58
Fanina


Regisztráció: 2011-05-21
Hozzászólások: 5
Rang: [honvéd]

helloka!Mi is szeretnénk már a párommal babát.Kaptunk mis is mindenféle tippet meg ötletet,de sajna eddig egyse jött be,lehet a görcsös akarás az oka,ugy hogy ugy döntöttem kicsit hagyom a dolgokat hagy jöjjenek maguktol hátha ez beválik,probálom mindennel lefoglalni magam hogy ne gondoljak a babár nagyon nehéz,most is ezen az oldalon vagyok.Sok szerencsét mindenkinek!!


2011. június 10. 09:53
cilandi


Regisztráció: 2009-07-01
Hozzászólások: 5
Rang: [honvéd]

Szióka! Az a baj, hogy már egy kicsit benne vagyok a korban és ezért egy kicsit lehet, hogy túl tudományosan akarom megközelíteni a dolgot. Valamint félek is az egésztől mind anyagi, mind felelősség szempontjából. De már így is más, hogy konkrétan próbálkozunk. Nem is gondoltam, hogy már ez is olyan más érzés. Nem tudom érted-e. Végül is bátraké a szerencse. Sok sikert Nektek is és ha gondolod írj nyugodtam, ha valami észrevétel van, én is ezt teszem, hiszen abszolút nem vagyok gyakorlott ebben a kérdésben. Főleg, hogy voltak régen problémáim és ezmiatt tartok, hogy nehéz lesz a teherbeesés, ha egyáltalán lehet. No várom majd a válaszod. Üdv Mindenkinek és sok sikert még egyszer!


2011. június 09. 14:25
cilandi


Regisztráció: 2009-07-01
Hozzászólások: 5
Rang: [honvéd]

Szóval van-e valakinek jó tippje, ami be is jött? Nekem anno voltak problémáim, de akkor még nem akartam gyereket és csak egy vizsgálaton mentem keresztül (labor). 3 hónapja hagytam abba a gyógyszert és most kezdtünk neki... Anno azt mondták nem volt peteérésem, kaptam Clostyt és attól beindultam, de mint mondtam akkor még nem akartam gyereket. A mostani orvosom azt mondta kezdjünk el próbálkozni, de csak egy év után (ha nem jön össze) kezdenek el vizsgálódni.
Röviden ennyi, várnám az esetleges hozzászólásokat
Üdv mindenkinek Andi


2011. június 09. 12:23
cilandi


Regisztráció: 2009-07-01
Hozzászólások: 5
Rang: [honvéd]

Sziasztok. Most keveredtem ide szánt szándékkal azért. nagyon jó, hogy van egy ilyen összetett oldal. Nagy hasznát látom. Babát szeretnénk most már a férjemmel, de már úgymond benne vagyok a korban. Jó lesz átolvasni a témákat és biztos, hogy fogok kérdezni is.



 



Adnetwork
copyright © ciklus.hu 2007 - Naptár Nőknek