167802 tag

2024.04.19.
Emma napja van!
Főoldal     DEMO (Bemutató)     Regisztrálj     Fórum     Mondd el!     Kapcsolat

Név:

Jelszó:


Jegyezzen meg Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Sziasztok! Hihetetlen, hogy rátaláltam erre a fantasztikus oldalra!

ladri6



Rólunk
Gyakran ism. kérdések
Hogyan használjam?
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Partnereink



Tisztelt felhasználóink!
Sajnos az fórumon elszaporodott jogsértések miatt kénytelenek vagyunk a fórumot leállítani. 2022 május 11-től a fórum nem lesz elérhető.

Ciklus.hu

Kezdolap » Általános csevej » Kizárólag EB 2010-es tagoknak!!


Rendezés dátum szerint növekvő sorrendben



<<első  << előző1[2][3][4][5]következő >>  utolsó>>

2012. október 19. 20:49
Katica07


Regisztráció: 2010-08-26
Hozzászólások: 1885
Rang: [altábornagy]

.

Szerkesztve: Katica07 által, ekkor: 2012. október 26. 11:30


2012. október 19. 20:47
molnar.kati


Regisztráció: 2009-08-09
Hozzászólások: 50
Rang: [zászlós]

.

Szerkesztve: molnar.kati által, ekkor: 2012. október 19. 20:48


2012. október 18. 22:10
zsildiko



Regisztráció: 2009-11-21
Hozzászólások: 7744
Rang: [zászlós]

Szilvi gyere írni facebookra!!!!!


2012. október 18. 20:39
Vaskugli



Regisztráció: 2010-09-01
Hozzászólások: 879
Rang: [alezredes]

Sziasztok!

Szedek vitamint femibiont.
Amúgy csak most hőmérőzöm már jó ideje nem csináltam
most azért mert a doki kérte.
Én is kíváncsi vagyok mit olvas ki belőle
Vigyázzatok magatokra pussza mindenkinek


2012. október 17. 21:30
avaczine



Regisztráció: 2010-04-01
Hozzászólások: 5766
Rang: [alezredes]

Zsuzsó! Már csak te hiányzol a faceről, várunk! Regisztrálj, aztán szólj, és már be is teszünk a csoportba!


2012. október 16. 21:48
zsildiko



Regisztráció: 2009-11-21
Hozzászólások: 7744
Rang: [alezredes]

Csoport kész remélem látjátok!!!!
Aki nincs fent Dóri, Zsuzsó, gyertek légyszi!!!!!


2012. október 16. 21:01
zsildiko



Regisztráció: 2009-11-21
Hozzászólások: 7744
Rang: [alezredes]

Sziasztok!
Csajok megcsinálom a faces oldalt aztán meglátjuk mi sikeredik ki belőle


2012. október 16. 20:08
avaczine



Regisztráció: 2010-04-01
Hozzászólások: 5766
Rang: [alezredes]

Sziasztok!
Én írtam a múlt héten, de hová lett???? Ez rejtély, pedig mindenkinek reagáltam! De tényleg!

Mehet felőlem is a face!!!! Jobb lesz úgy...
Szilvi, a múlt havi görbidet beszúrod? Kíváncsi vagyok, milyen volt. Amúgy szedsz most vmi vitamint? Azért jutott eszembe, mert mondtad már többször ezt a két és fél napot, hogy ilyen rövid ideig mensizel, azért lehet, mert nagyon vékony a méhnyálkahártya, és lehet ezért nem tud megtapadni a petécske, nem? Na majd a doki kideríti, de mindenesetre e-vitamin nem ártana... Kíváncsi vagyok erre a hónapra.
Kriszta, de jó, már apa is érzi a kicsi lányt! Telik az idő kegyetlenül... Meddig készülsz dolgozni? Mikorra is vagy pontosan kiírva? Apának drukk a munkához, ismeretség van? Alakulgat már?
Ildi, ezek a férfiak, azt hiszik, csak ők értenek az üzlethez, na de ha bírja, és ő akarja, csinálja, neked ott van Zoé és a fodrászat, végül is nem unatkozol...
Nóri, mi újság? Katád bizti szép nagykislány már! Hogy áll a mászással? Mostanában tettél fel facre képet, nem rémlik Balcsi óta.
Zsuzsó, neked meg már nincs egy hónapod se bakker! Hogy állsz a diétával? Megy? Készülsz valami homeós cuccot inni? Mármint 36. héttől a málnalevélre gondolok, plusz szüléskor a golyók. Hm? És akkor már le van neked beszélve Orosz? Most asszem ebben lemaradtam...
Ja, mi jól, nem is tudom mit meséljek. Egyre ügyesedik Vivi, már az ágy se akadály, fel-le mászik oda is. Székre ő is próbálkozik, de azért az még magas neki... Most már csak mindig menne, persze egyedül még nem megy neki, csak ha fogom a kezét, úgyhogy a derekam kezd kikészülni, de nem baj, csak mondom. Párszor már lépegetett két lépés erejéig, de még fél, na de nem baj, nem is baj, ha nem sieti el, ráér még vele. Még szopizik, de két napja már csak éjjel, voltak most durva napjaink, éjjel volt, hogy másfél órát is fenn volt, csak cicizett volna, de azért azt nem hagyom, hogy azon lógjon órákat, ezt kicsit zokon vette. Amúgy már ő is csak egyet alszik napközben, szintén 1-1,5 órát, akkor én is gyorsban elintézem otthon a dolgom, mert ha fenn van, azért igencsak követel. Van, hogy elvan szépen, de van, hogy szórakoztató ipar van. Készülök egyelőre agyban a szülinapjára, már mamáék ajándéka megvan, egy hintaló, mert imádja a lovacskákat, tőlünk FP ugráló zebrát kap, azt ma vette át férjem Pesten, kap még gyerek laptopot. csináltatunk valami mesefigurás tortát, nagyjából itt tartok. Nem lesz nagy buli, meg ilyenek, csak a szűk család persze.
Hú, én férjem is szeret horgászni, de az idén igencsak kimaradt neki az életéből, na az hiányozna még, így is olyan keveset van itthon.
Na, most jó sokat írtam, na ja, mert Vivi alszik, férjem Pesten meccsen. Cincognak az egerek. Megyek, szerintem beülök egy kád forró vízbe egy pohár vörös borral, úgyis rég volt már ilyen. Puszi nektek, és értesítsetek ha facen létrejött a közös csoport!!!!!


2012. október 15. 16:12
Vaskugli



Regisztráció: 2010-09-01
Hozzászólások: 879
Rang: [alezredes]

Sziasztok!

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/a1d5424ed66dcffff053b0a6cba2b280_121010_121015_1350259200_.png

Itt van amit eddig mértem egészen egyhangú
Hétvégén ablakot cseréltünk két szobában most takarítunk.
Most hétvégén meg sógornőmékhez megyünk várvölgybe kerítést csinálni szerencsére jó időnk lesz szerintem ki is használom majd egy kis sétával
Látom mindenkit lefoglal az ő kis szeme fénye de ez van rendjén
használjátok ki a jó időt ti is
Pussza nektek és vigyázzatok magatokra


2012. október 15. 08:09
aniko81



Regisztráció: 2011-10-10
Hozzászólások: 223
Rang: [százados]

Sziasztok!

Látom mindenkinek tartalmas volt a hétvégéje!

Nekünk is. Apa volt itthon, voltunk szombaton előadáson, a Marsról, és a Holt-tengeri tekercsekről szólt. Érdekes volt. Nem az én profilom, apa szeretett volna menni, de nem volt rossz.

Tegnap meg vásárban voltunk, meg kutyát sétáltatni.
Ma meg dolgozunk.

Szilvi hogy áll a hőd?
Többiek hogy vagytok?
Bogi rengeteget mozog, alig hagy éjszaka aludni. És most már apa kézzel is érezte, sőt látszik is, ha nagyot rúg.


2012. október 10. 16:49
Vaskugli



Regisztráció: 2010-09-01
Hozzászólások: 879
Rang: [alezredes]

Én is gratulálok a 6 fogacskához és Zsuzso képeihez is az úrfiról
De ahogy olvasom focibajnokunk is van
De jó Ildi hogy ismét jártok úszni s a fodrászkodás is jól hangzik
A vizsgálatot lehetőleg félidőben 3 nap szünet után kell csinálni úgy hogy a vizsgálat előtt 2 órával együtt legyünk.Ez most miért kell ha mér egyszer összejött nem értem de ez van legalább történik valami
Vigyázzatok magatokra pussza mindenkinek


2012. október 10. 14:57
Lanczi



Regisztráció: 2009-02-27
Hozzászólások: 4379
Rang: [tábornagy]

Sziasztok!

Mi is jól, csak mostanában Lizi kicsit megzizzent. Nem hajlandó napközben az ágyában aludni. Így általában ki kell mennem vele a városba, és a babakocsiban elalszik. De ma esik. Így még mindig nem aludt, pedig már 8kor kelt. Nem tudom hogy bírja. Mondjuk ahhoz képest egész jól elvan. Szeret ő is nagyon kint lenni, főleg amióta tud menni. Mindig csak menne... Lehet emiatt is alszik kevesebbet, mert annyira felpörög az új élményektől...
Éjszakák jók, legalább akkor alszik rendesen!
Zsuzsó! Nagyon édes a pici fiad! Szépen látszik az arca! Nemsokára neked is itt a nagy nap!!
Szilvi! Ezen az egy hónapon már tényleg nem múlik. Betörőket remélem elkapják...
Kriszta! De jó lenne, ha párod itthon tudna dolgozni!! Pont jókor lenne!! Maikor a babóca megszületik!! Húú, nagyon drukkolok nektek!!!! Remélem nem betegedtél le azóta! Vigyázzatok magatokra! ÉS gratuálok a focista nagyfiadhoz!!
Ildi! Zoé egy tündér!! Sztem Lizi is ilyen felmászós lesz, már most kezdi... Múltkor a székre akart, de nem jött össze elesett, és rá a szék... Na akkor én is azt hittem mehetünk az ügyeletre, de nem lett semmi baja... Tényleg sokat bírnak!! Tök jó, hogy fodrászkodhatsz!! Szuper kikapcsolódás!! Zoé ha me elvan a mamáékkal, akkor nagyon jó. Nekem is hiányzik Lizi mikor a mamánál alszik, de jó néha kikapcsolni!! Ja, színház jó volt, a Kramer kontra Kramert néztük! J kis darab volt, kovács Patrícia meg Nagy Ervin főszereplésével... Tényleg jó lenne ha P veletek lenne már kicsit. De ezek a férfiak mindig kitalálnak vmit. Megértem, ha nem szeretnéd, ha horgászni menne. Az én drága férjem is szeret pecázni, és elég sűrűn el is megy... Nekik kell a szabadság, nekünk meg elég ha otthon vagyunk agyerekkel... Pff...
felőlem mehet a face csoport, nekem is van ott már egy. Jól bevált, és akkor nem kellene több helyre írogatni.. Többiek??
Puszi mindenkinek!!


2012. október 10. 14:28
zsildiko



Regisztráció: 2009-11-21
Hozzászólások: 7744
Rang: [tábornagy]

Na és ha már alszik Zoé talán hagy egy kis időt is hogy írjak magunkról!
Mi jól vagyunk még mindig sokat vagyunk a szabadban. Sokat sétálunk, biciklizünk. Szerencsére itthon a kertben is elvan Zoé így sokszor már egyedül is ki tudom engedni, persze látóhatáron belül mozog de tudok csinálni bármit. Már nem hagy a gép előtt ülni sőt főzni is csak úgy tudok ha ott ülhet mellettem a konyhapulton.
Újra elkezdődött az úszás továbbra is imádjuk. Az első órán kicsit megilyedtem mert nem akart merülni csak kapaszkodott belém majd rájöttem a következő órán hogy önálló akar lenni és csak a kezét engedi fogni úgy merül önállóan. Hihetetlen de imádni való!!
Nem is tudom mondtam-e már hogy ugye az eredeti szakmám fodrász az én fodrászom meg kismama decemberben fog szülni így járok helyette dolgozni heti 2 nap akkor Zoé a mamákkal van. Nagyon jó érzés mert szinte nem is munka hanem kikapcsolódás mert szeretem csinálni nagyon viszont Zoé iszonyat hiányzik, de tudom jó helyen van a mamákkal ezt is meg kell szoknia neki is.
A presszó egész jól megy, már pizza is van benne. Most én kevesebbet foglalkozok vele inkább csak itthon a papír dolgokkal R kicsit dili ebből a szempontból mert nem engedi ki a kezéből pedig amikor horgászni volt is minden tökéletesen ment hogy én csináltam a dolgokat, de hát ha neki ó ezt a terhet is cipelni egyedül a melóhelye mellett akkor csinálja. Én felajánlottam a segítséget hát ha akar él vele ha nem nem. Bár nem mintha nekem nem lenne elég dolgom Zoéval és a fodrászattal de hát ez van.
Nyéron sokat jöttünk mentünk. Hajdúszoboszlón voltunk többször is szeretünk oda járni.
Mikoet csinál Zoé: egyedül mászik fel a csúszdára és csúszik le. Egyre ügyesebb a motorozásba kezd ráérezni az ízére. A lakásban már mindent megmászik képes a kanapé széléről átmászni az etető székébe, vagy a dohányzó asztalra -nem tudom miért jó neki ott ülni- de szeretne átjönni a kanapéról a számítógép asztalra is ami viszont szándékosan távolabb van rakva. Hát ez már okozott 2 nagy esést és az asztal sarkába vagy valahol az most minden játszik.
R sokat dolgozik keveset van velünk de már lassan vége a lagzis szezonnak remélem akkor már lazulhat egy kicsit illetve hogy akkor majd velünk lesz és nem horgászni megy mert ezért most kicsit orrolok rá, de tudom ki kell engedje a gőzt.
12 foga van Zoénak, az elmúlt hetekben 6 hét különbséggel kapott 2 oltást a bárányhimlőt, aztán eltolva kapja meg majd ha letelik ismét 6 hét a 15 hónapost. Na ezeket nem szeretem de hát ez van.
Persze neki is vannak rosszabb pillanatai amikor tud hisztizni de elég ritka szerencsére.
Fogzáskor sajnos egyre többet kipirosodik a nunija és a feneke ezzel megszenved rendesen mert 1 perc alatt képes olyanná változni mint amit piros festékkel kentek be olyankor a fürdés is a pelenkázás is kínszenvedés de próbálunk erősek lenni és együtt átvészelni. Még 8 fog és fellélegezhetünk.

Remélem elégedettek vagytok, most végre meséltem
Csak mindig azzal kezdem hogy olvasok aztán válaszolok reagálok és mire írnék magunkról felébred. És az az 1-1,5 óra egyszeri alvás már alig elég valamire amit nélküle csinálhatok.
Várom még a reakciókat a zárt csoporttal kapcsolatban hogy legyen-e?

És eltűntek hol vagytok??????


2012. október 10. 14:08
zsildiko



Regisztráció: 2009-11-21
Hozzászólások: 7744
Rang: [tábornagy]

Sziasztok!
Szilvi sajnálom hogy csúsztok egy hónapot, de ennyi várakozás után az az 1 hónap már nem nagy dolog a lényeg hogy már jó kezekben vagy. Amúgy hogy van ez az ellenanyag vizsgálat? A mensihez képest adott napon kell csináltatni?
Zsuzsó nagyon jó kép lett a kicsiről főleg ahhoz képest hogy már előrehaladott az állapotod, nagy a baba ilyenkor lehet rá esély hogy kevésbé látszik de Ő szépen megmutatta az arcocskáját! Amúhy nem ettél csokit UH előtt?
Kriszta hát rátok férne már hogy api haza jusson dolgozni akkor lenne aztán igazán teljes a kép. Mikor lesz meg a cukorvizsgálat eredménye?
Hú Anita képek.....láttam én is hogy töltöttél facera de még nem jutottam oda hogy megnézzem, de pótolom majd.
Szilvi betörők rohadjanak meg!!! Remélem leszárad a kezük!! Utálatos egy népség!!! Ahelyett hogy elmenne dolgozni!! Jajj de fel tudom ezen mérgelni magam.
Lanczi gratula a 6. fogacskához!!! Édes Lizi hogy már így jár kel! Az esések meg bár megmaradnak de napról napra tudatosabban képesek még esni is és védeni magukat. És amúgy hihetetlen hogy mit kibírnak. Néha Zoé is akkorát koppan hogy úgy megyek hozzá tuti betört a feje erre feláll és rám nevet.
Lanczi és milyen volt a színház?
Anita nagyon boldog 11. hónapot utólag Vivinek! Zoénak 10 hónaposan jött ki az első foga szóval nem vagytok lekésve semmiről. Amúgy meg azt mondják minél később jön ki annál ellenállóbb. Hát ha törékeny dologkat elér a szekrénybe akkor jobb elzárni vagy átrendezni hogy mi hova kerül.
Pesten is lesz a hétvégén börze de annyi ruhát kapott Zoé kölcsönbe hogy nem is kell vásárolnom így fel sem megyek mert akkor tuti elcsábulnék és költekeznék.
Virág pörögsz mint mindig! Csajaid nem semmik bár tudom miről írsz 13 éves keresztlányaim ugyanilyenek. Néha imádni valók néha meg úgy lázadnak meg olyan hülyeségeik vannak hogy komolyan mondom a múltkor az egyiket haza zavartam hogy nemis akarom látni majd csak ha újra normális lett! Úgy felidegesített hülyeséggel hogy komolyan mondom legszívesebben lekevertem volna neki egy taslit. Persze soha nem ütném meg egyiket sem. Tegnap meg elvittem őket vásárolni és bár fel kellene fogni hogy felnőttek de hihetetlen hogy hogy válogatják a ruhákat, parfümöket, cipőket. Valóban felnőttel


2012. október 10. 10:23
Vaskugli



Regisztráció: 2010-09-01
Hozzászólások: 879
Rang: [alezredes]

Sziasztok!


Még egy tizedet esett s ma hajnalban megérkezett piri.



<<első  << előző1[2][3][4][5]következő >>  utolsó>>




Adnetwork
copyright © ciklus.hu 2007 - Naptár Nőknek