167801 tag

2024.04.19.
Emma napja van!
Főoldal     DEMO (Bemutató)     Regisztrálj     Fórum     Mondd el!     Kapcsolat

Név:

Jelszó:


Jegyezzen meg Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Babáznánk nemsokára; ebben sokat segítenek a táblázatok! További jó munkát!

bak



Rólunk
Gyakran ism. kérdések
Hogyan használjam?
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Partnereink



Tisztelt felhasználóink!
Sajnos az fórumon elszaporodott jogsértések miatt kénytelenek vagyunk a fórumot leállítani. 2022 május 11-től a fórum nem lesz elérhető.

Ciklus.hu

Kezdolap » Próbálok teherbe esni » Fogamzásgátló utáni babavárás


Rendezés dátum szerint növekvő sorrendben



 
2010. november 25. 13:56
Bettili


Regisztráció: 2010-08-04
Hozzászólások: 250
Rang: [százados]

Sziasztok! Pár hete hagytam abba a fogamzásgátlót, lassan mi is nekiállunk a babagyártásnak. A kérdésem az lenne, szerintetek mennyi időt érdemes kihagyni a gyógyszer abbahagyása és a próbálkozás között? Lehet-e baja a babának, ha rögtön megfogan, miután már nem szedek gyógyszert? Emellett az is érdekelne, árthat-e a babának, ha még nem tudom, hogy várandós vagyok és elmegyek szaunázni, lovagolni, bulizni, szóval afféle "tiltott dolgokat" gyakorolok? :)


2010. november 27. 18:17
Mona73


Regisztráció: 2010-07-30
Hozzászólások: 76
Rang: [hadnagy]

Szia,
Mi az első babánknál 3 hónapot vártunk,bár azt mondják, hogy a mai modern gyógyszereknek olyan alacsony a hormontartalma, hogy rögtön lehet próbálkozni. Én júliusban hagytam abba a gyógyszert és azóta egyáltalán nem védekezünk. Szépen jöttek a mensik 29,25, 27 napra, aztán lett egy 38 napos ciklus.
Már azt hittem van pocaklakó!Ezt csak azért írom, mert kb. 6 évig szedtem folyamatosan a gyógyszert és szerintem csak most ürült ki a szervezetmből.
Nem tudom hány éves vagy, meddig szedted a gyógyszert, de szerintem nem lehet baj,ha összejön elsőre. Sok ilyet hallottam.Amúgy azt gondolom, nem lehet baja a picinek, gondolom egyébként is vigyázol magadra. Bár talán a lovaglás, lehet, hogy egy picit rizikós. De kérd ki az orvosod vélemyényét.
Hajrá, sok sikert!!!



 



Adnetwork
copyright © ciklus.hu 2007 - Naptár Nőknek