167733 tag

2024.03.29.
Aguszta napja van!
Főoldal     DEMO (Bemutató)     Regisztrálj     Fórum     Mondd el!     Kapcsolat

Név:

Jelszó:


Jegyezzen meg Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Végre nem kell mindenhová felirogatnom a dolgaimat, amit aztán kés?bb úgysem találok.

vagi80



Rólunk
Gyakran ism. kérdések
Hogyan használjam?
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Partnereink



Tisztelt felhasználóink!
Sajnos az fórumon elszaporodott jogsértések miatt kénytelenek vagyunk a fórumot leállítani. 2022 május 11-től a fórum nem lesz elérhető.

Ciklus.hu

Kezdolap » Nem jött meg és PÁNIKOLOK! :( » valaki nyugtasson meg légyszi!


Rendezés dátum szerint növekvő sorrendben



 
2010. november 09. 14:43
pineapple


Regisztráció: 2010-03-24
Hozzászólások: 2
Rang: [honvéd]

Szia!
Köszi a választ :) Azóta megjött szerencsére :)


2010. november 07. 11:02
mucsucsula



Regisztráció: 2010-09-19
Hozzászólások: 142
Rang: [százados]

szia!
ha azóta még mindig nem derült ki, akkor olvasd!
szinte biztos, h nem vagy terhes :) ha letelt a 42 nap és még mindig nem jött meg, akkor vegyél egy tesztet, már csak azért is, hogy megnyugtasd magad!
(ja, és a "szinte" az arra vonatkozik, hogy még mindig beletartozhatsz abba a 0,0000... részébe a statisztikának, de én biztos vagyok benne, h nem vagy terhes )
azt lehet tudni, hogy mikor volt ovud? vagy ha figyeled a hüvelyváladékot, abból is meg tudod állapítani, hogy feltehetően termékeny voltál-e


2010. november 01. 18:20
pineapple


Regisztráció: 2010-03-24
Hozzászólások: 2
Rang: [honvéd]

Sziasztok! Valószínű nem történt semmi baj, de mégis izgulok, jó lenne egy kis megnyugtatás :) Nem igazán rendszeres a ciklusom, olyan 35-42 napos ciklusaim szoktak lenni, de nagyon érzékeny bármilyen stresszre. Szombaton reggel együtt voltunk a barátommal, már akkor úgy gondoltam, hogy a cikulus végén vagyok és bármikor megjöhet, de még azóta sem jött meg... (de meg kéne, már 2 hete feszül a mellem, ahogy mindig mensi előtt) Nem szakadt a gumi, csak miután elment nem vette ki rögtön, és akkor láttuk, hogy a pénisz töve olyan mintha ondós lenne (bocsi nem tudom másképp írni:) de valószínűbb hogy csak "belőlem" került oda a váladék. De mégis megijedtem, hogy mi van ha kifolyt valami a gumiból, ami egyébként még akkor is elég szoros volt mikor levettük, csak hát mégis... Szóval nyugtasson meg valaki, ugye nem lehet semmi bajom? (Másik kérdés: miután elment a fiú, mennyi időt maradhat még bent biztonságosan? Bár ezek után azt hiszem semennyit sem fogom hagyni...)



 



Adnetwork
copyright © ciklus.hu 2007 - Naptár Nőknek