167827 tag

2024.04.25.
Márk napja van!
Főoldal     DEMO (Bemutató)     Regisztrálj     Fórum     Mondd el!     Kapcsolat

Név:

Jelszó:


Jegyezzen meg Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Nekem egy ismer?s ajánlotta az oldalt,és nagyon örülök, hogy idetaláltam Hozzátok!

mkriszta



Rólunk
Gyakran ism. kérdések
Hogyan használjam?
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Partnereink



Tisztelt felhasználóink!
Sajnos az fórumon elszaporodott jogsértések miatt kénytelenek vagyunk a fórumot leállítani. 2022 május 11-től a fórum nem lesz elérhető.

Ciklus.hu

Kezdolap » Általános csevej » Segítenétek egy cseppet?


Rendezés dátum szerint növekvő sorrendben



 
2013. november 08. 11:16
varsanyi92reka



Regisztráció: 2013-03-16
Hozzászólások: 16
Rang: [tizedes]

Sziasztok!
3 hónapos várandós vagyok és nagyon boldog :)Rengeteg tapasztalatom van már gyerekek terén, illetve anyukám is óvónő, szóval a véremmé vált a gyermekek iránti szeretet :) Örülnék ha bébiszitterként valaki rám gondolna és a segítségemet kérné, illetve szívesen besegítek a ház körüli munkákba is! Mivel jogosítványom nincsen és Budapesten élek ezért megyén belüliekhez tudnék csak menni! Előre is köszönöm, ha valaki megtisztel bizalmával !


2010. augusztus 23. 20:54
meszyanna


Regisztráció: 2010-03-03
Hozzászólások: 1
Rang: [honvéd]

Sziasztok! Nem szeretnék senkit zavarni, de a kislányom nagyon szeretne egy hiper-szuper telefont és az egyik időjárási portálon (köpönyegen) van egy nyereményjáték, amiben nagyon bízik, hogy nyerni fog. Arra szeretnélek kérni benneteket, hogy ha nem nagy fáradtság egyszer (vagy ha időtök úgy engedi naponta egyszer) kattintsatok rá erre a linkre. Ezáltal pontokat kap és lesz esélye a nyereményre. http://koponyeg.hu/jatek/ee3r5b3b Nem kell félni nem reklámozni akarok, nem spam vagy vírusos oldal, egy egyszerű, 15 napos időjárás előrejelzés:-)! Előre is köszönöm:-)! Tündérszép estét mindenkinek:-)! Ui.: Tudom,hogy semmi köze a ciklushoz a kérésemnek, de gondoltam az általános csevej témába beleférhet:-)!



 



Adnetwork
copyright © ciklus.hu 2007 - Naptár Nőknek