167802 tag

2024.04.20.
Tivadar napja van!
Főoldal     DEMO (Bemutató)     Regisztrálj     Fórum     Mondd el!     Kapcsolat

Név:

Jelszó:


Jegyezzen meg Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Nagyon tetszik amit csináltok és így legalább megismerhetem a saját "m?ködésem"!

denise



Rólunk
Gyakran ism. kérdések
Hogyan használjam?
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Partnereink



Tisztelt felhasználóink!
Sajnos az fórumon elszaporodott jogsértések miatt kénytelenek vagyunk a fórumot leállítani. 2022 május 11-től a fórum nem lesz elérhető.

Ciklus.hu

Kezdolap » Általános csevej » prolaktinoma-adenoma-vérzészavar


Rendezés dátum szerint növekvő sorrendben



 
2013. január 10. 19:29
hermeczke



Regisztráció: 2013-01-08
Hozzászólások: 44
Rang: [őrmester]

Szia! Hasonló problémával küzdök én is. 2 éve kezdődött, hogy kimaradtak a menstruációim, elkezdtem hízni. Voltam nőgyógydokinál kaptam fogamzásgátlót hátha az segít meg Bromocriptint de azt nem szedtem rendszeresen mert csak alkalmanként írta fel. Amikor nagyon magas volt a Prolactin szintem akkor küldtek el endokrinológushoz. Ő írt fel nekem Bromocriptint folyamatosan szedem és azóta szerencsére minden hónapban megvolt. Tavaly ősz óta nincs problémám. Csináltunk egy SELLA MRI-t ami kimutatta,hogy egy 3mm-es microadenoma van az agyalapi mirigyemen. Hát mitne mondjak eléggé összetörtem és megijedtem, de összeszedtem magam. Legalább tudjuk, hogy ez a probléma forrása. Majd Január 31-én megyek vissza kontrollra addig nem tudom hogyan tovább. Én csaj ajánlani tudom neked az én orvosomat aki nőgyógy endokrinológus. Budapesten a Péterfy Sándor kórházban dolgozik (Keletitől 5 perc séta). A Neve Dr. Székely Katalin. Egy végtelenül kedves és aranyos doktornő. Én csak ajánlani tudom. Ha megvolt a kontroll majd jelentkezem! Addig is minden jót!!!


2010. május 11. 17:34
nevadett


Regisztráció: 2010-05-03
Hozzászólások: 1
Rang: [honvéd]

Sziasztok! Láttam, volt itt korában egy prolaktinomás-terhességes fórum.Egy kicsit más jellegű, de alapjaiban hasonló témát vetnék fel: hipofizis adenoma(az én esetemben mikroadenoma) okozta cikluszavar. Nekem másfél éve kezdődött,hogy vége lett az egyik menzesznek, és rá 17napra jön a másik,és több, mint egy hétig tart..Gondolhatjátok, mennyire élvezem! hosszú huzavona után derült ki az adenoma, és október óta kapom a bromocriptin kezelést, plussz nőgyógyász adott clostylbegilt-et (lehet, rosszul írom a nevét) ami túrót sem ért, és ezzel megállt a tudomány, mindkét orvos tanácstalan , és csak annyit mondanak, várjunk, kedves, várjunk!A progesteronom alacsony, alig van peteérés, szóval ketyeg az üra, ezek meg türelemre intenek, de semmi kezelés, semmi kilátás a javulásra. Szóval, most arra gondoltam, hogy keresek egy kettőazegybent-egy nőgyógyász-endokrinológust, hátha vele többre jutok. Ebben kérném a segítségeteket, ajánljatok valakit, ha tudtok. De tapasztalatokra is kiváncsi lennék, ha valakinek hasonló gondja van. Meg némi bátorítás sem ártana, mert kissé kezdek megkattanni..:( Én szolnoki vagyok, a környéken, vagy Pesten keresnék dokit. Előre is nagyon köszi!



 



Adnetwork
copyright © ciklus.hu 2007 - Naptár Nőknek