167729 tag

2024.03.28.
Gedeon, Johanna napja van!
Főoldal     DEMO (Bemutató)     Regisztrálj     Fórum     Mondd el!     Kapcsolat

Név:

Jelszó:


Jegyezzen meg Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Végre nem kell mindenhová felirogatnom a dolgaimat, amit aztán kés?bb úgysem találok.

vagi80



Rólunk
Gyakran ism. kérdések
Hogyan használjam?
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Partnereink



Tisztelt felhasználóink!
Sajnos az fórumon elszaporodott jogsértések miatt kénytelenek vagyunk a fórumot leállítani. 2022 május 11-től a fórum nem lesz elérhető.

Ciklus.hu

Kezdolap » Próbálok teherbe esni » 2020-ban kisbabát szeretnék


Rendezés dátum szerint növekvő sorrendben



<<első  << előző1[2][3][4][5]következő >>  utolsó>>

2021. január 02. 14:01
katoooka



Regisztráció: 2017-10-18
Hozzászólások: 145
Rang: [százados]

Üdv Marita.
Neked is hatalmas kitartást. Hogy vagy? Gondolom ha pozitívat teszteltél volna jelentkezel

Boldog és Babás Új Évet Kívánok mindenkinek 😘😘😘


2021. január 02. 13:57
katoooka



Regisztráció: 2017-10-18
Hozzászólások: 145
Rang: [százados]

Aztamindenit, akkor nagyon boldogan indul az új év
Gratulálok!!!


2020. december 31. 08:33
Janina113



Regisztráció: 2012-12-02
Hozzászólások: 587
Rang: [alezredes]

Sziasztok! Pozitívat teszteltem :))))))))))))


2020. december 02. 10:50
Marita86



Regisztráció: 2020-11-06
Hozzászólások: 2
Rang: [honvéd]

Kedves Csatina!
Köszönöm, és nagyon boldog vagyok hogy írtál!
Hiszem, hogy hamarosan Ti is megtapasztaljátok a pároddal milyen érzés a pozitív terhességi tesztet a kezedben tartani. Gondolom sokmindenen mentél keresztül mióta babát szeretnétek. Ha van kedved mesélj, szívesen meghallgatlak, és persze szívesen elfogadom a tanácsaidat is.
Bár megfogadtam hogy nem csinálok LH tesztet, valahogy kísértésbe estem. Most hétvégén kellett volna ovumnak lennie, szerdán viszont lefutottam a patikába és vettem, meg is próbáltam és full pozi lett. Csütörtök-péntek szépen halványodott, azóta is próbáltam hátha a hormonok játszottak velem, de nega lett. Szóval aztán a pozi LH teszt után másnap együtt tudtunk lenni, illetve 2 és 3 nappal előtte is. Érdekes mert mindig éreztem a peteérésemet, figyeltem a nyákot, és azt hittem tudom mikor van ovum. Ezek szerint mégsem, és talán ezelőtt nem abban az időpontban volt amire belőtte az applikáció. Előző hónapban kezdtem hőmérőzni, úgyhogy abból sokmindent nem tudok levonni egyelőre. 10.-re nem várom, örökkévalóság lesz.


2020. november 30. 11:04
Csatina



Regisztráció: 2015-11-04
Hozzászólások: 625
Rang: [alezredes]

Kedves Marita86!

Nagyon is megértem, hogy szükséged van egy kis biztatásra a lelkednek, de lehet, hogy a testednek nem. Hisz elsőre sikerült a fogantatás. Lehet, hogy a baba nem lett volna egészséges és a szervezeted így védekezett, de ha egyszer sikerült biztos, hogy nemsokára ismét várandós leszel.

Nekünk még soha nem volt pozi tesztünk és azt sem tudom, hogy milyen érzés elveszíteni a babát.

Sok sikert kívánok neked, hogy mihamarabb újra pozi teszted legyen és most veletek is maradjon a pici.


2020. november 24. 12:31
Marita86



Regisztráció: 2020-11-06
Hozzászólások: 2
Rang: [honvéd]

Sziasztok!
Nagyon örülök a sok pozitív gondolatnak, a zebra teszteknek! Még új vagyok, egy kis megnyugtatás ami számomra jól jönne. Rég olvaslak titeket, gondoltam ideje bekapcsolódnom. Igyekszem rövidenelmondani a történetemet. Szóval augusztus végén úgy dönttünk hogy jöhet a baba, az első próbálkozásunk sikeresnek bizonyult, a párom születésnapján már az orra alá tudtam dugni a (2db) pozi tesztet. Sajnos előre ittam a medve a bőrére, 5 hetesen elment a babánk. Semmi beavatkozásra nem volt szükség, szépen kiürült. A nőgyógyász szerint jó jel, hogy hamar sikerült, megvizsgált és mindent rendben talált. Kaptam progeszteron gyógyszerről receptet, a kövi pozi tesztnél azonnal el kell kezdeni szedni. Csakhogy azóta nem sikerült. A ciklusom 26-30 nap között ingadozik, így csak azt tudom belőni hogy hétvégén lesz pé-m. Vitaminokat szedek, majdnem 2 hónapig ittam málnalevél és palástfü teát de ezeket elhagytam, mert úgyéreztem hogy a teákkal erőltetem a dolgot.(Ugyanezen okból nem kezdtem el LH-tesztelni sem, de igaza van annak aki azt mondja hogy a célért muszáj.) Rendesen vezetem a görbémet is, ami szerintem nem olyan szép mint én azt várnám, ugyan betegeskedtem és aludni sem alszom túl jól.. Szóval kb ennyi, nagyon szomjazom egy jó szóra, kis bíztatásra, és a tanácsaitokat is szívesen meghallgatom és amit tudok megfogadok. Legyen szép napja mindenkinek!


2020. október 30. 09:47
katoooka



Regisztráció: 2017-10-18
Hozzászólások: 145
Rang: [százados]

Hát lányok, csak teszteltem. Nem hagyott nyugodni a mi van ha, na meg ha látom, hogy negatív elhiszem/tudom/megnyugszom és kész mehetünk tovább.
Nem így lett 😮😮😮 erős pozitív a teszt, irtó boldog vagyok el sem hiszem. Apuka nagyon büszke magára "na megmondtam, hogy velem minden megy" 😃
Boldog babásodást nektek is!!!
Nem tűnök el 😉 kitartást és sok puszi ölelés nektek


2020. november 14. 13:12
Janina113



Regisztráció: 2012-12-02
Hozzászólások: 587
Rang: [alezredes]

Őszintén gratulálok!!!! Azóta mi hír rólatok, minden rendben? :)


Hát lányok, csak teszteltem. Nem hagyott nyugodni a mi van ha, na meg ha látom, hogy negatív elhiszem/tudom/megnyugszom és kész mehetünk tovább.
Nem így lett 😮😮😮 erős pozitív a teszt, irtó boldog vagyok el sem hiszem. Apuka nagyon büszke magára "na megmondtam, hogy velem minden megy" 😃
Boldog babásodást nektek is!!!
Nem tűnök el 😉 kitartást és sok puszi ölelés nektek


2020. november 25. 08:46
Janina113



Regisztráció: 2012-12-02
Hozzászólások: 587
Rang: [alezredes]

Szia Marita!
Sok sikert kívánok, biztos hamarosan össze fog jönni, ne is idegeskedj rajta!
Szerintem már az pozitív, hogy a dokid így áll hozzád, hogy progit kapsz...sok helyen hallottam, hogy nem igazán adnak, hiába kér az ember lánya....
Nem tudom mennyire számít a tea stb. nekem konkrétan nem jött be, de nekem kb semmi, ne belőlem indulj ki :D
Szorítok, hogy már most pozis hónapod legyen


2020. október 29. 19:08
katoooka



Regisztráció: 2017-10-18
Hozzászólások: 145
Rang: [százados]

Szia Alexa!
Nekem holnap kellene tesztelnem, az a nem várt napja, de annyira kicsi az esély, hogy inkább nem lövöm el a teszteket. Maximum ha késik pár napot 😔
Az, hogy vezeted a görbéd és figyeled a ciklusod/peteérésed még nem sok, sőt később is hasznos info lehet.
A lényeg, hogy nem szabad mindent erre tenni. Mármint a mérésekre stb...
Pl. én tudom, hogy a pé.-em péntekre esett és előtte hétfőn tudtunk csak szorgoskodni. Utána sokkal később... szóval max 10% esélye van annak, hogy a katonák túlélték a randiig. Így nem reménykedem most és nem fog arconcsapásként érni ha megjön (amit már érzek is 😔) a múlt hónapban viszont minden jókor történt és mégis sikertelen hónapot zártunk, a késés miatt jól ki is vot a lelkem napokig.


2020. október 26. 22:02
ljudit0702


Regisztráció: 2016-12-14
Hozzászólások: 312
Rang: [őrnagy]

Szia Alexa!

Nekem már van egy kislányom. :) Szeretnénk még egy babát.
Szerintem az nem probléma, ha tudatosan nézed a peteérést, högörbét vezetsz. :)


2020. október 26. 13:06
Alexa89


Regisztráció: 2020-10-26
Hozzászólások: 1
Rang: [honvéd]

Sziasztok! Én teljesen új vagyok itt :) Ez a 3. próbálkozós hónapunk, ma vagyok a 7.dpo-n, szerintem 12-en fogok tesztelni. Nagyon izgi :) Első baba, de elég nagy rajtam a nyomás, mert barátnőméknél is 3. hónapban lett baba, tesóméknál mind a kettő 3. hónapban fogant meg, úgyhogy tudat alatt is érzem, hogy ennek most sikerülnie kell! Imádom ezt a ne görcsölj rá dolgot :D Mi számít annak? Ha tudatosan nézem a peteérést és számolok, figyelem magam? Ki hol áll a ciklsuban, mikor fog tesztelni?


2020. szeptember 16. 14:55
katoooka



Regisztráció: 2017-10-18
Hozzászólások: 145
Rang: [százados]

Sziasztok.
Látom nagyon ritka a bejegyzés mostanában.
Visszatérő vendég vagyok, kistesó prjektbe kezdtünk ebben a hónapban.
Norhyka, te ismerős vagy nekem korábbról örülök, hogy ismét itt
Még 2 hét a tesztelésig már most olyan izgatott vagyok, mint mikor a bátyust terveztük
A "ne görcsölj rá" anno rettenetesen bosszantott, de amint képes voltam megtenni nálunk is bekopogtatott a gólya. Szóval most igyekszem az elejétől így hozzáállni. Ettől függetlenül még rettentő lassan telik el majd ez a 14 nap


2020. szeptember 11. 16:39
Norhyka


Regisztráció: 2017-07-20
Hozzászólások: 101
Rang: [százados]

Sziasztok lányok.

Elég lehangoltlett az oldal. Nagxon sajnálom lányok ami veletek torténik! Remélem lelkileg mindenki rendbe tudja magát és a párkapcsolatát szedni.

Még nekunk sem sikerult a tesó projekt, de nem is nagyon erőltetjük mert a lányom még nem jár és elég sokat kell emelgetnem.

Viszont egy tipp a babaáldásra ami nekünk annó bejött. Igaz HyCoSy utáni hónapban lettem babás, DE szerintem a körte pálinka rásegített. Próbáltatok már ciklus közepén elmenni kikapcsolódni, inni pár kupicával, és ereszd el a hajamat hajnali légyott a párotokkal? Ez a hónap volt az amikor abszolutte nem is teszteltem, csak 3 nap késés után, mert gondoltam hogy ez biztos nem sikerulhetett(termeszetesen nem voltam ugy berugva hogy azt sem tudtam ki vagyok ) egy 60as szulinapi buli volt amikor már a vége felé az idősebbek lemorzsolódtak és a fiatalok jókedvűen táncoltak és koccintottak egyet kettőt a szünetekben jó kis magyar házi pálinkával.
Persze amikor ezt elmeséltem a sógornőmnek hogy hogy is jött össze, egyből lehurrogott hogy majd meglátom beteg gyerekem lesz. Hát nem lett. Másfél évig még csak egy bárba sem mentem, nem ittam, nem dohányoztam, csakis egészségesen étkeztem, minnél tovább annál jobban stresszeltem minden ciklus kozepén és végén is. És amikor már tényleg az alkohol miatt is nem a gyermekáldásra koncentráltam, hanem csak átéltem a férjemmel azt az éjszakát (próbálok szépen fogalmazni közben ), hát láss csodát 2 csíkos hónapom lett.
És ez a pálinka most azért is erősítette meg azt hogy van hatása, mivel láttam egy Ördög Noraval keszult riportot, ahol ő ks azt mondta hogy LOMBIK után ivott egy kicsit, és az orvosa is azt mondta hogy nyugodtan, mertez jottesz a beágyazódásnak..
Persze ez csak egy tipp, és lehet hogy csak epp szerencsénk volt, és lehet hogy a HyCoSy miatt sikerult, de tudom hogy amikor nem jon a baba akkor az ember mindent kiprobal
Hajrá lányok! Legyetek babásak minnél hamarább.
Puszi!


2020. július 29. 09:48
mano214


Regisztráció: 2016-01-02
Hozzászólások: 317
Rang: [őrnagy]

Sziasztok!

Visszajöttem...
Áprilisban volt pozi tesztem....Július 2-án majdnem a betöltött 14. héten missed ab műtétem volt. Elment a baba...(nagyon súlyos, az élettel összeegyeztethetetlen genetikai fejlődési rendellenességekkel fejlődött, amit 6 nappal előtte tudtunk meg.) Most szünet...aztán nem tudom....

Kitartást mindenkinek!



<<első  << előző1[2][3][4][5]következő >>  utolsó>>




Adnetwork
copyright © ciklus.hu 2007 - Naptár Nőknek