167801 tag

2024.04.19.
Emma napja van!
Főoldal     DEMO (Bemutató)     Regisztrálj     Fórum     Mondd el!     Kapcsolat

Név:

Jelszó:


Jegyezzen meg Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Az eddig kézzel vezetett, pöttyözött, karikázott stb. naptáram lassan a kukában végzi.:)

Pandika



Rólunk
Gyakran ism. kérdések
Hogyan használjam?
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Partnereink



Tisztelt felhasználóink!
Sajnos az fórumon elszaporodott jogsértések miatt kénytelenek vagyunk a fórumot leállítani. 2022 május 11-től a fórum nem lesz elérhető.

Ciklus.hu

Kezdolap » TERHES VAGYOK!!! :))) » 2010. őszi babák


Rendezés dátum szerint növekvő sorrendben



<<első  << előző1[2][3][4][5]következő >>  utolsó>>

2013. április 11. 07:34
tufuc



Regisztráció: 2010-01-13
Hozzászólások: 962
Rang: [alezredes]

Sziasztok!
Próbálok jönni kicsit, de nem sok időm van. Áron így is a tv előtt ül.
Én is nagyon szeretnék fogyni, most tényleg szörnyen nézek ki. Szülinapomra kaptam is egy futócipőt, de az azóta eltelt egy hónapban még nem sikerült használni Az étkezésre sem nagyon tudok figyelni, a szoptatás miatt enni muszáj és a legegyszerűbb mindig a szénhidrát
Enci nő mint a gomba Tegnap voltunk 3 hónapos oltáson és státuszon, már 5170 gramm és 61 cm.
Áront beirattam az oviba, május első napjaiban lesz döntés. Van egy kis protekciónk, így szerintem fel fogják venni. Nem szoktam ilyesmit kihasználni, de most jól jön
Most mennem kell, puszi


2013. április 03. 22:51
cintija



Regisztráció: 2008-10-24
Hozzászólások: 346
Rang: [őrnagy]

Halihóóó!

Ne tűnjetek el megint Csajok!!

Hogy vagytok? Remélem mindenkinek jól teltek az ünnepek! Nálunk a szokásos nagy családi összejövetel volt, Milán is élvezte, jól el is fáradt, mert persze nem volt ideje aludni.... Sőt este is még akkora izgalomba volt, h egyszerűen nem birt aludni. Este fél9től aludt egy órát, utána szépen kisétált a szobából a nappaliba h "Anyaa játszunk mooost trakival" na persze mondom, aztán mégis volt egy pici játék utána meg szenvedés, fél12ig, akkor birt elaludni.
Amúgy mindkét nap anyuéknál voltunk (anyóssal a helyzet változatlan, karácsonykor sem jött be, minket sem hivott ki és most sem) jókat beszélgettünk, játszottunk, na és persze finomakat ettünk. Sajnos én is, pedig fogyókúrán vagyok, de nem tudtam ellenállni.

Tényleg, Panni! Emlékszem te is nagy fogyókúrába kezdtél, hol tartasz most? Mennyi ment le és hogyan?
Én novemberben kezdtem itthon tornázni Péntek Enikőre, napi 40-50 percet. Beszereztem mindent, súlyzók, kézi meg lábsúlyok, sportmelltartó, futócipő ... :D Így most -8kg-nál tartok. A teljes életmódváltáshoz nem vagyok elég kitartó, nem tudom száműzni a cukrot, lisztet, péksütiket na meg az édességet. Ugyh csak a mennyiségeken változtattam, kisebb tányérról eszek DE most valahogy elfáradtam, több mint 1 hete nem tornáztam már és össze-vissza ettem. A mai napom is szar volt, össze kell szednem magam. Rá kell vennem magam újra a mozgásra, az talán segit lelkileg is helyrejönnöm.

Te mit tornázol? Szedsz vmi táplálék kiegészitőt?
Ja, szoktad olvasni fb-n Sasát? Tök jókat ír, mindig röhögök rajta, jó fej pasi lehet!
Nincs vmi jó tipped az úszógumik ellen? Az a bajom, h a hasamról egyszerűen nem akar eltűnni a háj, máshol nincs is feleslegem, a seggem és combom már tök vékony, az összes 26-os gatya lóg rajtam, de a hasamon semmi változás.

Julcsi, nagyon édik lehetnek a csajszik! Ez a "Te vagy a legjobb Apám" micsoda jóó szöveg Tényleg repül az idő, most már én is érzékelem, eddig csak mástól hallottam, mondom miről beszél... de szülőként már máshogy jár az óra úgy látszik. SZERINTEM is rohan az idő furcsa még olvasni is, hogy melyik periódusban vagytok a kicsikkel, Enikő 2 hónapos, Laura 4,5, ki hol tart a mozgásban, h próbálkozik az átfordulással, az új ízekkel, meg h hasfájás, fogzás....elvileg nem volt olyan rég, de én már alig emlékszem ezekre a dolgokra
Én is kis korkülönbséget szerettem volna, de azt hiszem nem birnék el most két gyerekkel. 3-4 évig még nem szeretnék kistesót. Furcsa, nálunk Apa hozta fel a témát már 2x is, pár hónappal ezelőtt azt mondta h úgy szeretne megint babaillatot érezni és h szuszogjon a mellkasán. Olyan édi volt <3 meg pár nappal ezelőtt is mondta h milyen jó lenne egy kistesó. Hát majd....

Na irjatok ti is jó éjt


2013. március 23. 22:17
julcsi.n



Regisztráció: 2009-07-22
Hozzászólások: 702
Rang: [alezredes]

Sziasztok! Panni írt face-ra,hogy újra beindult a fórum és hogy jöjjek én is. Olvasgatni néha szoktam a bejegyzéseket, bár ezt is már régen nem tettem meg. Face-n gyakran vagyok, ide valahogy már nem kattintottam. Olvastam a betegséget Panni nálatok. Jó hogy már túl vagytok rajta. A tüdőgyuszi nem játék. Mi is voltunk betegek a télen kétszer, de most mindenki jól van szerencsére. Nálunk a pici Laura négy és fél hós. Már mindent a szájába tuszkol, nyáladzik, sikongat, nagyokat mosolyog és rugkapál. Erős és mozgékony kislány. Szerintem előbb fog fordulni, mint ahogy azt Lillus tette. Hasfájósnak indultunk, de talán már nem az, ill. már ritkábban sír vigasztalhatatlanul. Most majd a fogak indulnak. Amúgy jó baba. Szopizik kizárólag és most 6 és fél kg és 63 cm. Tegnap azért elkezdtem az almapürét. Ma már alig lehetett abbahagyni az evést, mert annyira szívesen ette. Éjjel sokszor kel enni és van olyan is hogy nem alszik vissza egyből. Szóval fáradtság van jelen mindig nálam is és a férjemnél is, mert ő is mindenben odateszi magát. Lilla már két hós korától vagy még hamarabb átaludta az éjszakákat, Lau nem. Sok mindent már könnyebben oldok meg , mint az elsőnél és nem aggódok annyit. Lilla a kezdeti nehézség ellenére ma már imádja a picit. Szeretgeti, vigasztalja, szórakoztatja. Tündéri ahogy igazi nővérkeként viselkedik vele. Aztán majd meglátjuk mi lesz később. Lilla sem szobatiszta. Ő is pisil is és kakil is bilibe, de nem mondja magától, nem érdekli a dolog csak ha mi ráültetjük. Azt hiszem megfogadom Lujza tanácsát és nyáron nappalra elhagyjuk a pelust.Aztán őszre mire ovis lesz talán már minden ok lesz. Csigabiga lesz a jele az oviban. Hihetetlen, hogy így elrepült az idő. Már olyan nagyfiúk és nagylányok a kismanóink, akikért még mennyit aggódtunk amikor megszülettek és már mennyire önállóak. Amúgy Lilla is mindent mond megállás nélkül csacsog, énekel, mondókázik. A legújabb, hogy kifejezi, hogy mennyire szeret minket. Azt mondja férjemnek, hogy " Apa, te vagy a legjobb apám"- ez haláli Cserfes, akaratos, néha hisztis és igazi nővé válik. A héten már itthon is szoknyát kellett ráadnom és csatozhatom, a haját, amit eddig utált. Na sokat írtam. Most már ismét ti jöttök. Jó éjt és várom a további helyzetjelentéseket!


2013. március 22. 21:09
Panni_22



Regisztráció: 2010-01-01
Hozzászólások: 755
Rang: [alezredes]

Jaaaj bepotyogtem telorol egy csomot erre nem elszallt holnap írok inkabb a geprol! De tok jo h irtatok tufuc.cinti. Mostmar ne tunjunk el! Ezek szerint azert meg szokta mindenki lesni h van e új commenr . Pusy holnap írok! Mar csak julcsi hibadzik!


2013. március 22. 16:42
cintija



Regisztráció: 2008-10-24
Hozzászólások: 346
Rang: [őrnagy]

Sziasztok!

De jó, h irtatok! Jó tudni rólatok ismét, bár fb-n azért nem tévesztjük szem elől egymást, de az más, ott csak a képeket látjuk

Mi is jól vagyunk, Milán is már beszél, mostanában sokat fejlődött, helyesen használja a ragokat, anya kezed, gyere velem,m i megyünk, mondja h az enyém, nekem stb, néha még a szórend nem helyes, mond olyanokat, h "anya nem gyere be"=anya ne gyere be, és néha sikerül nagyon vicces szavakat mondania, pl ajándék=andinka, meglepetés=lepilesz, hambuger=hangunga.
A szobatisztaság már kialakulóban van, elég régóta kb októbertől már nem kakil a pelusba, mindig szól és ráültetem a wcre. Érdekes viszont h azóta így az 5 hónap alatt nem sikerült előrébb lépni, mert a pisinél viszont nem szól. Végülis nem vagyunk el késve semmivel, majd a nyáron ! Szeptembertől ő is megy oviba, nekem meg muszáj lesz vmi melót találni! Már úgy vagyok h mindegy mi, csak fizessen, de egyszerűen nincs semmi lehetőség itt nálunk. Annyira meghalt ez a város, ugyh most tervezgetünk hogy vhova el kellene menni, vagy valamibe belevágni, mert így nem jutunk egyről a kettőre. Férjem is már 3. hete itthon van, mert nincs a cégnél meló, állásidőn vannak, ugyh elég gáz. Most tanulunk ezerrel, én németet ő angolt, beiratkoztunk ilyen támopos nyelvtanfolyamra.
Jaj és már mi is nagyon várjuk a jó időt, h mehessünk bicajozni múlt héten húsvétra még 18fokot mutatott, ma már csak 8fokot. éÉrdekes, sosem ér ide a tavasz???
Majd később irok még, de most a fiúk elmennek a mamihoz, addig én rendbe vágom kicsit a lakást, meg német házim is van... ! Szép hétvégét nektek!


2013. március 22. 04:37
tufuc



Regisztráció: 2010-01-13
Hozzászólások: 962
Rang: [alezredes]

Sziasztok!
Én vagyok, de tényleg nagyon kihalt ez a topik Mondjuk most szabadidőm sem sok van, most is épp szoptatás közben telefonról pötyögök.
Áronnal ugyanaz a helyzet, mint Pannival. Rengeteget és tényleg választékosan beszél, néha én is csak ámulok rajta. Verseket, mondókákat, dalokat is fújja. Mozgásban is ügyes, de a szobatisztaságtól iszonyú messze vagyunk. Mondjuk nem izgat a dolog, én is úgy gondolom, hogy majd nyáron foglalkozunk ezzel.
Enikő már 2 hónapos elmúlt, kezdünk szpen összeszokni, van már valamiféle napirendje is, amit próbálok itt-ott Áronéhoz igazítani. Sajnos napközben nem hajlandó a kiságyban aludni, többnyire csak rajtam kendőben szokott, ez nehezíti meg legjobban a dolgom. Jó lenne átszoktatni, de nincs hozzá lelkierőm.
Áront szeretném ősztől óviba adni délelőttre.
És nagyon várom már a tavaszt, mert ez a bezártság teljesen kikészít. Most is tombol a szél.


2013. március 21. 10:08
Lujzatanti



Regisztráció: 2009-04-24
Hozzászólások: 817
Rang: [alezredes]

Szia Panni!Úgy látszik már csak ketten maradtunk a csoportban!A többiek hónapok óta nem írtak!
Érdekes dolog ez a fejlődés a gyerekeknél,mert a nagyok mind a ketten 2 éves korukra folyékonyan beszéltek,mondókáztak,számoltak 10-ig,és a szobatisztaság is könnyen jött 2 éves korukra,ill. a kislány 2,5 ,mert ő téli baba volt így meg kellett várni a következő nyarat.Hát Zalán teljesen más mint ők,nála más fejlődik előbb,inkább a mozgás,mint a nagyoknál.
A szobatisztaságról annyit írnék,hogy nem kell erőltetni,mindenképp várd meg a nyarat,és akkor amikor nem beteg,és neked is van hozzá türelmed,időd,akkor kezdjétek el.Szerintem az nem megoldás,ha néha pisil,kakil a bilibe!Vagy pelenka,vagy bili.Én mind háromnál úgy csináltam,hogy a pelenkát nappalra nem raktam fel,csak kis bugyi,és kb.2 óránként ráültettem a bilire,előtte elmondjuk,hogy gyere pisiljünk a bilibe,ha nem akarja,fél óra múlva újra,lehet akkor már lesz hozzá kedve.A bili legyen hagyományos,semmilyen játékformájú nem kell,az pisilésre való,ne játszon,ne egyen,ne igyon rajta.Ha sikerül a pisi,örüljünk együtt,öntsük ki együtt,esetleg meg is lehet tapsolni.Jutalmazni érte nem szabad!Két hetet kell rászánni,utána ne menjetek rögtön nyaralni,mert visszaesik.Ha nem szól magától,addig kell neked elvinni pisilni,amíg rá nem jön,hogy ha pisi,akkor előtte szólok!Ha nappalra már megy,akkor sem kell kétségbe esni,ha néha becsurog,nálunk is előfordul még,akkor mondom neki,hogy nem szabad bepisilni a bugyiba,szóljál máskor,megérti nem büntettem soha még meg.Éjjelre csak akkor lehet altatni pelus nélkül,ha napokig,esetleg hetekig száraz marad reggelre.hát most ennyi jutott eszembe,nekem ez már 3-szor bevált gondolom,akkor ez így jó!Sok sikert nektek is hozzá,biztos vagyok benn,hogy a nyár elején nektek is sikerül!


2013. március 20. 15:08
Panni_22



Regisztráció: 2010-01-01
Hozzászólások: 755
Rang: [alezredes]

Szia Lujza! Jó, hogy írtál! Akkor te tudod milyen borzalmas egy betegség teljesen ki voltam meg Panni is de ma voltunk kontrolon és hálistennek meggyógyult kicsit tudtunk is kint lenni mert szép az idő hiányzott nagyon mert 2hete ben rohadunk

Na akkor nálatok fordítva van nálunk Panni nagyon sokat beszél sok éneket verset tud 50et biztos válaszékosan kifejezi magát, de a szobatisztaságban még sehol sem vagyunk néha pisi-kaki a bilibe ha kérdezgetem de amúgy nem érdekli....mások a gyerekek nagyon! Mesélsz neki sokat éneke, veresk, mondókák mennek? Az nagyon jó a szókincsfejlesztésre bár lehet h tudja ő csak még nem mondja na mind1 majd behozza! Többi gyerkőcödnél h volt? Tudsz tippeket adni a peluelhagyásra? Nem akarom eröltetni de hátha tudsz valamit ami meglendítené
Többiek jól vannak?

Mi jártunk bölcsibe de panni nagyon beteges tőle uh lehet lemondunk róla és a mamák vigyáznak majd rá délutánonként míg én dolgozok....nemtom még.
Doktornénink nem ajánlja h hordjam....

Többiek?
Cinti?
Tufuc? Milyen a dupla anyaság?
Julcsi? És nálatok?
Már csak én vagyok meg Cinti egyke bébis :( én úgy vágynék már de pénz....


2013. március 20. 09:53
Lujzatanti



Regisztráció: 2009-04-24
Hozzászólások: 817
Rang: [alezredes]

Sziasztok!Szia Panni!Jó,hogy írtál!Tüdőgyuszi az nem jó,sajnos mi is túl vagyunk már sok tüdőgyuszin az évek során,mire felnőnek a gyerekek!Velünk minden ok!Zalán márc.2.-án betöltötte a 2,5 évet,paraméterei:kb.94cm,és majdnem 15 kg.Teljesen szobatiszta már 2 éves korára az volt,de azt hiszem ezt már írtam régebben.Akaratos,hisztis,eleven,de így imádom!Beszélni még nem beszél,ill.még mindig csak szavakat,de sokat érthetetlenül mond csak én értemnyár elején keresünk valamilyen szakembert,aki majd átlendíti remélhetőleg ezen a problémán!oviba akarjuk íratni ősztől,talán ott rákényszerül,ha látja,hallja a többi gyereket!?
írjatok ti is többiek!!!!!!


2013. március 19. 15:12
Panni_22



Regisztráció: 2010-01-01
Hozzászólások: 755
Rang: [alezredes]

Sziasztok!

Írok h ne kerüljünk a fórumlista aljára!
Kivel miújság amúgy?
Mi most voltunk tüdőgyulladásosak
Életem legszarabb hetén vagyunk túl senkinek sem kivánom amin végigmentünk!
Írjatok és akkor mesélek én is!
Tényleg kiváncsi vagyok kivel miújság!

Puszi mindenkinek!


2013. január 17. 13:05
Lujzatanti



Regisztráció: 2009-04-24
Hozzászólások: 817
Rang: [alezredes]

Sziasztok!
Julcsi ,Erika itt is gratulálok a lányokhoz!!!
Hát tényleg jól eltűnt mindenki!Zalán jól van most egy kicsit beteg,ami azt jelenti,hogy a manduláján herpesz van.második hete szedi a gyulladáscsökkentőket felváltva,de nem javul,ezért mától antibiotikumot kezdtem neki adnisemmi tünete nincs,hogy beteg lenne szerencsére,de muszáj most már drasztikus módszerhez folyamodni.egyébként tavaly tavasszal kellett neki adni antibiotikumot azóta nem kapott most meg egy kis torokgyuszira kell .ez van.én elég rosszul vagyok a meglévő betegségeim mellé jött még 1-2.PCOS lettem,volt nemrégen egy méhgyulladásom,és a női hormonjaim a béka segge alatt vannak,amit kétféle hormonnal kell kezelni legalább egy évig.az inzulinom nagyon magas még mindig nem tudja a dokim beállítani ezért lettek most ezek a bajaim plusszba!most váltok dokit,hátha ő más gyógyszereket adna??!!na nem akarok panaszkodni,ezt leszámítva minden ok.a nagy fiammal szombaton megyünk felvételizni már hónapok óta nem lehet vele ez miatt bírni,de csak ápr.környékén leszünk túl a felvételikenhát erősen kamaszodik.
írjatok ti is magatokról,mert kihal a csopi!
Boldog Új Évet mindenkinek!!!


2013. január 17. 12:48
tufuc



Regisztráció: 2010-01-13
Hozzászólások: 962
Rang: [alezredes]

Sziasztok! Január 8-án megszületett Enikő, 3215 grammal. Minden simán ment, gyakorlatilag 3 òra alatt megvolt. Áron egészen jòl fogadja eddig Most még elég kuszák és fárasztòak a napko, de bìzom benne, hogy lassan összeszokunk!
Hová tűnt mindenki?


2012. december 25. 09:01
cintija



Regisztráció: 2008-10-24
Hozzászólások: 346
Rang: [őrnagy]

Boldog Karácsonyt Nektek!!!


2012. december 03. 05:47
tufuc



Regisztráció: 2010-01-13
Hozzászólások: 962
Rang: [alezredes]

Sziasztok!
Julcsi, gratulálok a kis Laurához!!! Mesélhetnél kicsit többet arról, hogy mennek a hétköznapok a két gyerkőccel, nagyon kíváncsi vagyok.
Én január 7-re vagyok kiírva, és bár már elég nehezen viselem a mindennapokat, szeretném a karácsonyt még egyben tölteni.
Cinti, igen túl vagyunk megint egy családi fotózáson. Áron hihetetlen édes volt, nagyon élvezte Veletek mi újság van?
Karácsonyi készülődés megkezdődött már? Télapóval való találkozást terveztek a gyerekeknek?


2012. december 01. 19:25
julcsi.n



Regisztráció: 2009-07-22
Hozzászólások: 702
Rang: [alezredes]

Sziasztok csajok! Igen, igaz a hír, hogy nov. 4-én reggel fél 6-kor megszületett második kislányom Laura. A szülés fájásokkal kezdődött. Már este éreztem , hogy ez már nem szimpla jósló fájás. Fél egykor kezdtem mérni 12 perces fájásokat, majd csökkent öt percesre és mikor kocsiban ültünk már 3 perceseket mértem. Már korábban elkezdtem tágulni, így nem csoda, hogy hajnali háromkor már három ujjnyira nyitva voltam. Végig feküdnöm kellett, amit nem értettem és elég rossz volt. Burkot kellett repeszteni és kisebb vágással kint lett Laura fél 6-ra. A szoptatás megy, a pici hasfájós, én fáradt vagyok, de más minden ok. Lilla is szeretgeti már a kicsit, bár még több figyelmet igényel, mint szülés előtt. Erika, te mire vagy kiírva?



<<első  << előző1[2][3][4][5]következő >>  utolsó>>




Adnetwork
copyright © ciklus.hu 2007 - Naptár Nőknek