167802 tag

2024.04.20.
Tivadar napja van!
Főoldal     DEMO (Bemutató)     Regisztrálj     Fórum     Mondd el!     Kapcsolat

Név:

Jelszó:


Jegyezzen meg Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Végre nem érzem magamat marslakónak az össze-vissza ciklusom miatt.

kkatka



Rólunk
Gyakran ism. kérdések
Hogyan használjam?
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Partnereink



Tisztelt felhasználóink!
Sajnos az fórumon elszaporodott jogsértések miatt kénytelenek vagyunk a fórumot leállítani. 2022 május 11-től a fórum nem lesz elérhető.

Ciklus.hu

Kezdolap » Próbálok teherbe esni » Kistesò lombikkal- ùjra lombikozunk ?!


Rendezés dátum szerint növekvő sorrendben



 
2019. február 04. 05:09
barnet


Regisztráció: 2016-01-08
Hozzászólások: 220
Rang: [százados]

Szia,

Szerelmes voltam a moses basket-be, hogy az mennyire kiràly...hàt nem ( vèkony a matrac benne, szerintem), egy hònap utàn ment a levesbe, itt nèpszerű a next to me termèk, ami az àgyhoz szerelhető, összenyithatò, s làtod a babàt/ Ő Tèged, nah ez nekünk nagyon bejött. (6 hònapos koràra ki fogja nőni, mivel magas), ùgyhogy cot( otthoni kisàgy lesz utàna), nekem sleeping bag-be alszik, 2,5 tog-os az okos fajtàba ahol derèkmagassàgba is van egy cipzàr hogy csak az alja lenyithatò, èjszakai peluscserènèl ìgy nem kell kibontani az egèsz gyereket, gyorsabban visszaalszik. Nekem tipegőbe meg alatta a talàn rugdalòdzònak mondjàk( rövid ujju ) alszik, de fàzòs, sok babàn itt nincs tipegő csak a rugdalòdzò rövid ujjus, meg a màsik vàltozat ami hosszù ujjus. Igen, ez a wrappolàs a kòrhàzban ùgy volt, szerintem a mienk utàlta. Viszont mivel èn sose csinàltam, ìgy hamar szembe talàltam magam a karmolàs problèmakörèvel, de az kiskesztyűvel vagy sok tipegő kihajthatòs itt s a vègèn az extra anyag kesztyűvè formàlòdik, nah ezzel oldottam meg.
Mi ott tartunk hogy 3 èv tàrolàst most fizettünk ki, nem kèrdeztünk semmi ilyesmit mèg, csàszàr utàn itt min. 6 hònapot ajànlatos vàrni aztàn ajànljàk pròbàlkozni ès visszamenni. Mivel sosem kapom vissza az èveket ìgy, nekünk 2 de az màr nagyon max 3 èvünk van ( -6 hònap amikor regeneràlòdàs van) elvileg, ha tesòt szeretnènk.A fèrjem azt mondta, hogy màsfèl èv max(+ ki is kell hordani), mivel Ő 40 lesz idèn, szeretnè làtni, hogy felnő/ felnőnnek a gyerek(ek). Ùgyhogy meglàtjuk. A babànk lassan 4 hònapos, de őszintèn szòlva a 6 hònap utàn pròbàlkozas ìgy durvànak tűnik nekem, de franc se tudja. Mindenesetre mennem kell majd kivizsgàlàsra hamarosan, ràkszűrèsen voltam eddig,meg 8 hetes alapkontrollon, aztàn meglàtjuk, hogy mi a helyzet, egy biztos van egy csodàs babànk s ez a lènyeg.


2019. február 02. 07:48
szofi.smith


Regisztráció: 2017-01-26
Hozzászólások: 872
Rang: [alezredes]

Hát mi tervezzük a tesót de még az első hátra van májusban. Igy babonából a tervezésről még nem annyira tudok nyilatkozni.
Max az érdekelne hogy neked mit mondtak mikor lehet visszakérni leghamarább a fagyit szülés után?

Engem olyan érdekelne hogy ti mit vettetek a babának bassinet, cirb, vagy cot-ot? Azért irom angolul mert te is angol nyelvterületen vagy.

Illetve miben altatjátok a csecsemőt éjszaka? Itt nagyon megy ez a wrappolás de nekem olyan mintha leszoritanák vele a babát.


2019. január 05. 13:50
barnet


Regisztráció: 2016-01-08
Hozzászólások: 220
Rang: [százados]

Sziasztok! Kistesòt szeretnènk lombikkal - avagy ùjra lombikozunk ?! tèmàban olyan hozzàm hasonlò èdesanyàkat vàrok a csoportba, akik ìgy pròbàlkoznak, szeretnènek idővel pròbàlkozni vagy pròbàlkoztak. Boldogsàg, elfogadàs, öröm, vàgyakozàs, sikertelensèg, ùjrakezdès, feladàs, siker, bàrmi ami a tèmàhoz tartozik, amiről beszèlni szeretnètek. S ugyanakkor örömködès a gyermekünk/ gyermekeink fejlődèsènek.



 



Adnetwork
copyright © ciklus.hu 2007 - Naptár Nőknek