167827 tag

2024.04.25.
Márk napja van!
Főoldal     DEMO (Bemutató)     Regisztrálj     Fórum     Mondd el!     Kapcsolat

Név:

Jelszó:


Jegyezzen meg Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Végre nem kell mindenhová felirogatnom a dolgaimat, amit aztán kés?bb úgysem találok.

vagi80



Rólunk
Gyakran ism. kérdések
Hogyan használjam?
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Partnereink



Tisztelt felhasználóink!
Sajnos az fórumon elszaporodott jogsértések miatt kénytelenek vagyunk a fórumot leállítani. 2022 május 11-től a fórum nem lesz elérhető.

Ciklus.hu

Kezdolap » TERHES VAGYOK!!! :))) » Első baba, tapasztalatok megosztása az elejétől a végéig


Rendezés dátum szerint növekvő sorrendben



<<első  << előző1[2]következő >>  utolsó>>

2011. augusztus 31. 07:00
erimama



Regisztráció: 2011-02-27
Hozzászólások: 37
Rang: [őrmester]

Kedves Mindenki!

Szeretnék figyelmetekbe ajánlani egy oldalt ahol csodaszép baba szoba dekorációkra lelhetek fantasztikus áron!
Látogass el ide: http://bababirodalom.5mp.eu/web.php?a=bababirodalom&o=1kU668nbHI
Ide:http://baba-mama.teszvesz.hu/babaszoba_dekoracio/fal_es_ablak_dekoracio/micimacko_gyermek_birodalom_szeles_valszte
k_1471868283.html


2011. május 12. 13:40
Noncsi9223


Regisztráció: 2011-05-12
Hozzászólások: 1
Rang: [honvéd]

Sziasztok!
Én teljesen új vagyok itt,de sok jót hallottam rólatok:)
19éves vagyok és jön az első babám:D Nagyon örülünk neki terveztük is.Mindig fiatalon akartam anyuka lenni.Most 11hetes vagyok.Kaptam a védőnőtől újságot meg könyvet és annyi sok mindent írnak benne...most a legújabb félelmem,hogy ha megszületik a baba semmit nem fogok tudni,pedig egészségügyi sulit végeztem ...mi lesz ha mindent elrontok...?nagyon félek hogy én leszek a világ legbénább anyukája...szerintetek ez csak egy felesleges félelem?
Köszi előlre is a hozzá szólásokat.
pusz:Noncsi


2011. augusztus 26. 15:12
Timotej


Regisztráció: 2010-02-24
Hozzászólások: 1
Rang: [honvéd]

Sziasztok!
Én teljesen új vagyok itt,de sok jót hallottam rólatok:)
19éves vagyok és jön az első babám:D Nagyon örülünk neki terveztük is.Mindig fiatalon akartam anyuka lenni.Most 11hetes vagyok.Kaptam a védőnőtől újságot meg könyvet és annyi sok mindent írnak benne...most a legújabb félelmem,hogy ha megszületik a baba semmit nem fogok tudni,pedig egészségügyi sulit végeztem ...mi lesz ha mindent elrontok...?nagyon félek hogy én leszek a világ legbénább anyukája...szerintetek ez csak egy felesleges félelem?
Köszi előlre is a hozzá szólásokat.
pusz:Noncsi



Szia szerintem ez sak félelem :) 11hetes kismama 24éves


2009. december 22. 19:49
Szoszika



Regisztráció: 2009-08-16
Hozzászólások: 404
Rang: [őrnagy]

Szia Kitti!

Szerintem semmi gond nincs a babóval, szinte mindenki panaszkodik ilyentájt hasfájásra. Nekem is volt.
Ha szeretnél hozzánk csatlakozni gyere a 2010 nyári babás topicba, ott szinte mindig van valaki, akitől kérdezhetsz, vagy akivel beszélgethetsz. Várunk szeretettel.


2009. december 22. 11:53
kitti232


Regisztráció: 2008-04-23
Hozzászólások: 20
Rang: [tizedes]

Sziasztok.
Én kb 5 hetes terhes vagyok, de orvosnál még nem jártam, mert Londonban élek.Itt az első vizsgálat 12 hetesen lesz.
Szóval addig agódhatok.
Azt szeretneém kérdezni, hogy nektek is szokot fájdogálni a hasatok?
Van amikór olyan mint a menszesz görcs, csak sokkal egyhébb, sokszor csak úgy beleszur!
Az interneten olyat is olvastam, hogy ez nem baj, mert csak a méh tágul stb.
Szerintetek?


2010. február 07. 10:14
kottornéni


Regisztráció: 2009-06-28
Hozzászólások: 1
Rang: [honvéd]

Szia kitti232!

Ha elérhető ott, szedjél napi 3x1-2 tabletta MagneB6-ot, ill. valamilyen magnéziumot, segíti a méhizomzat tágulását, nem fog fájni a hasad.


2009. december 02. 13:48
renibaba



Regisztráció: 2008-01-15
Hozzászólások: 28
Rang: [tizedes]

Sziasztok!!:) Kicsit tudtam jönni, mert ma nem dolgozok, de aztán csütörtökön, és pénteken igen:(
Velem csak annyi van, hogy hányok, nagyon nehezen viselem sajnos:( Ja, és nem nagyon van kedvem sexelni sem...., mert szinte mindig van valami a gyomrommal....ááááááá....... nagyon rossz:( Én majd december 23án megyek a védőnőhöz, aztán folyamatos vizsgálatok lesznek...
Tök jó lehetett hallani ahogy ver a kis szive, biztos egy élmény:) Na jó megyek, mert hulla fáradt vagyok szokás szerint...semmi energiám sincsen:( puszi nektek:)


2009. november 30. 16:49
Dinkadina


Regisztráció: 2009-08-02
Hozzászólások: 296
Rang: [százados]

Sziasztok!
Megjöttem a dokitól. Méret alapján újraszámolva. 6+2 vagyok. Várható szülés: 2010. július 24.
Úgy vert a szíve mint a gép, folytak is a könnyeim!!!!
A héten védőnő, 4hét múlva uh.


2009. november 27. 13:10
renibaba



Regisztráció: 2008-01-15
Hozzászólások: 28
Rang: [tizedes]

Sziasztok Csajszijaim:) Szerintem Barika ne aggódj nem lesz semmi gondja a kicsinek, én szorítok! Én nem akarom beadatni a H1N1 elleni oltást magamnak, igyekszem vigyázni magamra nagyon, vettem is ilyen kézfertőtlenítőt ami 99%ig megöli a baktériumokat, a terhesvitamin az nagyon véd, hát hízok is tőle, pedig nem eszem többet amúgy, mint előtte, de mindegy, fő az egészség
Ne is említsük a Született Feleségeket, mert nem sikerült megnéznem, a House-t azt igen, szóval ki vagyok akadva nagyon, de mit csináljak, annyira fáradékony vagyok mostanában, hogy nagyon!! Jogos kérdés Amúgy elmondanám, hogy nagyon jó a sex, mint előtte, imádom átélni az orgazmust is, és szerintem a kicsi mazsolának is jól esik Mi bátran sexelünk, és eszméletlenül tetszik, hogy nagyon érzékeny a mellemJaj, képzeljétek kaptam egy állást, itt a Tescoban az üzletsoron, dec 31ig lesz egy ilyen ajándékbolt, és ott leszek egy másik csajjal, és tegnap volt az első napom, és hát előtte 3szor hánytam, de jobban voltam, hogy kiadtam magamból, aztán vezettem, és elkezdett fájni nagyon a gyomorszájam, aztán ettem háztartási kekszet, és jobban lettem mielőtt odaértem a főnökhöz a boltba. Mondanom se kell, hogy ma is hánytam volna, ha nem emésztettem volna meg a reggelimet! Én annyira nem akarom, hogy ilyen hányós legyek, annyira zavar!!!
Szóval ne haragudjatok, ha csak 2 naponta írok majd, vasárnap és hétfőn fogok dolgozni, aztán így 2 naponta váltjuk egymást!! Jól jön amúgy egy kis plusz zsé karácsony előtt December 23án megyek terhesgondozóba, mert akkor már elmúlok 2 hónapos terhes, már alig várom, hogy halljam a kicsi szívveréseit, remélem lesznek, de mindig úgy parázok ám, hogy el fogok vetélni vagy valami ilyesmi!! Na legyen szép napotok, és írjatok, és mihelyst tudok írok nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! puszika


2009. november 26. 20:13
Dinkadina


Regisztráció: 2009-08-02
Hozzászólások: 296
Rang: [százados]

Barika ne izgulj, nem lesz semmi gond. Holnap nagyon várom, hogy mi lesz. De tényleg NYUGI MI VELED VAGYUNK!!!!!
Én 20-án voltam először uh-n, ahol 5.5mmes petezsákot látott, és szerinte 4hetes lehetett, mert ugye naptár szerint nálam nem számolható.
Nagyon várom a hétfőt, mert akkor megyek kontroll uh-ra, hogy nyomon tudjuk követni a korát, és a doki szerint addigra szívhang is lesz, és elvileg akkor 5+3 leszek.

Renibaba sikerült megnézned a Született feleségeket? Én elaludtam a House utáni reklámon, de amit nagyon bántam, az a Vészhelyzet és a Grace Klinika, amit elaludtam

Kérdezhetek valamit? ha nem akartok ne válaszoljatok, de olyan kétségek vannak bennem. Ti hogy álltok a szex témához most így az elején? Én nem hiszem, hogy egy kis gyengédség ártana, de a párom annyira fél, nehogy ártsunk. Szerintetek?


2009. november 26. 18:23
Barika13



Regisztráció: 2009-09-21
Hozzászólások: 119
Rang: [százados]

Sziasztok!
Az a helyzet, hogy felemásak az érzéseim. A doki nem vizsgált meg, mert azt mondta, hogy az elején nem akar viszgálattal macerálni, jobb szépen érintetlenül hagyni a kis drágát!Aztán szó esett a H1N1 elleni védőoltásról, mert olyan helyen dolgozom, ahol nagyon nem árthat. Én mondtam neki, hogy beadattam nov. 11-én. Mire ő kissé aggódó fejet vágott ... Na, akkor nekem is leesett, hogy akkor pé után voltam kb. 1 héttel, azaz az én picim is 1 hetes volt akkor. Nagyon megijedtem, met erre nem gondoltam egyáltalán Azt mondta, hogy nem szerencsés semmilyen oltás a fogamzás körüli időben (ezt persze én is tudtam, de egyáltalán nem számítottam, h. ebben a hónapban lesz baba, mert a 12. napi uh-án még kicsi volt a tüsző, a PG meg egyáltalán nem páfrányosodott...)Mondjuk azt is mondta, h. ez más oltás mint ált., mert nem legyengített, hanem elölt vírus van benne... A háziorvosommal is beszééltem azóta, mert jól betojtam. Ő azt mondta, hogy szerinte nem lehet baj, mert olyan korai volt mg, hogy meg sem tapadt volna, ha nem egészséges, ill. a 12. hétig az úgyis kiderül. Hát ez van, holnap megyek uh-ra, akkor 5+5 leszek, állítólag már látni kell a petezsákot. A nődoki azt mondta, hogy majd ezután megbeszéljük a tennivalókat (további vizsgálat stb.)
Szóval nem valami jó hírek... Hogy lehettem ilyen idióta
Mondjuk én fatalista vagyok: szerintem ha a sors úgy akarja, akkor velem marad a pici! Mondjuk nincs is jele, hogy ne akarna maradni... Most izgulok a holnap miatt! Majd elmesélem mi volt!

Vigyázzatok magatokra és a picikékre!
Pusssssssssssssssssz


2009. november 25. 14:30
renibaba



Regisztráció: 2008-01-15
Hozzászólások: 28
Rang: [tizedes]

Sziasztok!:) Akkor én vagyok itt a legfiatalabb??:) huh Nővérem most kiszámoltatott velem ilyen kalkulátort, hogy milyen nemű lesz a kicsikém, és még mielőtt kiszámoltuk volna ebédnél mondta nekem, hogy ő úgy érzi, hogy lányom lesz, és a kalkulátor is lányt adott ki, bár adná az isten amúgy, de nem nagyon hiszek ezekben, csak úgy poénból kipróbáltam Jaj, ne is mondd az állandó alvást...egyfolytában alhatnékom van, mindig aludnék legszívesebben, bár most egész jól bírom, mert délelőtt nem aludtam, így szerintem ma korán elalszok, pedig nem kellene, mert lesz este a Született Feleségek Én már azt várom amikor hallgathatom a kicsi szívverését, szerintem megkönnyezem majd:) Várjuk akkor a beszámolódat Barika, hogy mi volt a Uh-n!! Én amúgy a lejobban a hízástól félek, de attól nagyon...mondjuk remélem minél hamarabb le tudom majd adni a kilókat magamról, bocsi, hogy ezt írom, de szeretem, ha fitt vagyok Majd írtok:) puszi nektek


2009. november 24. 15:53
Dinkadina


Regisztráció: 2009-08-02
Hozzászólások: 296
Rang: [százados]

Barika nagyon várom a beszámolót!!
Igen kb. egy időben fogunk szülni
Nekem 12-én volt az utsó mensim, de nem lehet vele számolni sajna.
A méret alapján nézte a doki, de legközelebb pontosít. Így én ma vagyok talán 4+4


2009. november 24. 15:47
Barika13



Regisztráció: 2009-09-21
Hozzászólások: 119
Rang: [százados]

Sziasztok Kedveseim!
Kicsit eltűntem, de húzós volt a hétvége: vendégség, nagybevásárlás... én meg olyan álmos vagyok folyamatosan!
Azt hiszem, hogy mindhárman (Dinával és Renivel) egy időben fogunk szülni, ha minden jól megy

Én még nme árultam el senkinek, csak persze apunak: együtt vizslattuk a teszteket
Ha okt. 19-én volt utoljára mensim, akkor én azt hiszem, hogy tegnap töltöttem be az 5. hete és már a hatodikban vagyok????
Ma délután elmegyek a dokihoz, remélem azért okosabb leszek valamivel, mert sajna uh nincs a magánrendelőjében (na ja, oszt.vez a kórházban - minek a magánba beruházni)

Dina úgy örülök, h. itt is találkozunk!!!

Reni!
30 múltam nyáron, a párom 31. és első baba. Én kislányt szeretnék valahol legbelül, de valójában teljesen mindegy. A páromnak végképp mindegy, csak baba legyen!
Én mindig úgy gondoltam (régen), hogy ikreim lesznek, amit pár helyen már elmeséltem, de mindeni azt mondta, hogy ne akarjam! Hát most nem koncentrálnék erre, nehogy megtréfáljon a sors

Este majd beszámolok róla, h. mit mondott a doki.
pussssz


2009. november 24. 11:28
renibaba



Regisztráció: 2008-01-15
Hozzászólások: 28
Rang: [tizedes]

Szia Dinkadina!

Totál veled érzek, tényleg nehéz kivárni azt a 8 hónapot:) Nekem sajnos már csak egy mamám van, de neki már elmondtuk Lesz majd ilyen nagyobb családi összejövetel karácsonykor, szerintem akkorra már valami csak fog látszódni a pocimon, szóval lesz nagy meglepetés ezerrel majd a rokonoknak
Amúgy én soha nem hittem volna, hogy az első próbálkozási hónapban összejön ez a kis kincs, és tessék összejött Én mindig azt gondoltam, hogy majd el fog telni több hónap is mire pont jó lesz minden, és sikerül a teherbeesés Szerintem igazán nagy titka a teherbeesésnek az, hogy nyugodt körülmények, lazítás, és sok szenvedélyes sex!!
Én holnap leszek 5 hetes terhes, azért lassan, de telik az idő
Tegnap amúgy kicsit mini steppereztem, meg 1kg-os súlyzóval a kezeimet edzettem, nekem nagyon nehéz, hogy ne sportoljak olyan intenzíven ahogy eddig tettem, mert imádok sportolni, de mindent a cél érdekében, és most lecsökkentettem:)



<<első  << előző1[2]következő >>  utolsó>>




Adnetwork
copyright © ciklus.hu 2007 - Naptár Nőknek