167800 tag

2024.04.19.
Emma napja van!
Főoldal     DEMO (Bemutató)     Regisztrálj     Fórum     Mondd el!     Kapcsolat

Név:

Jelszó:


Jegyezzen meg Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

A regisztrációm után rögtön bementettem az oldalt a kedvenceim közé.

KisMea



Rólunk
Gyakran ism. kérdések
Hogyan használjam?
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Partnereink



Tisztelt felhasználóink!
Sajnos az fórumon elszaporodott jogsértések miatt kénytelenek vagyunk a fórumot leállítani. 2022 május 11-től a fórum nem lesz elérhető.

Ciklus.hu

Kezdolap » Nem jött meg és PÁNIKOLOK! :( » mi lehet velem?


Rendezés dátum szerint növekvő sorrendben



 
2009. augusztus 27. 21:19
psyche


Regisztráció: 2008-04-30
Hozzászólások: 28
Rang: [tizedes]

Szia Timi!
Nagyon örülök, hogy így alakult!!! Most pihend ki Magad kicsit, hogy legközelebb ne vicceljen meg a szervezeted! És vigyázz Magadra! (A védekezést meg esetleg beszéljétek át pároddal... Nekünk is bevált megszakításos - alkalmanként, mikor nem volt jobb... - de elég alacsony a hatékonysága a legfegyelmezettebb férfiember mellett is... Sok a vita e kérdésben, de egyesek szerint azoknak a párok, akik csak ezt a módszert alkalmazzák, 10%-a babás lesz egy éven belül! Sőt mások közel 40%-ról beszélnek - de nyilván ez múlik a férfi "gyakorlottságán" is.)
Minden jót, és sok sikert a lányodnak a sulihoz!


2009. augusztus 27. 16:20
timi5



Regisztráció: 2009-08-26
Hozzászólások: 8
Rang: [honvéd]

Szia psyche!
Hát a mai nap ugy látszik az én napom.Ma sok minden volt ami izgalomra adott okot(első nap az iskolában a lányom,tankönyv vásár stb.)Délutánra túl voltunk mindenen és egy kicsit meg tudtam nyugodni.És komoly derékfájás közepette MEGJÖTT.Hurrá !! Nagyon örülök mert komolyan megijedtem.KÖSZÖNÖM NEKED HOGY FOGLALKOZTÁL A PROBLÉMÁMMAL.Örök hálám üldözni fog....csak utól ne érjen.


2009. augusztus 26. 22:21
psyche


Regisztráció: 2008-04-30
Hozzászólások: 28
Rang: [tizedes]

Egyelőre próbálj megnyugodni, gondolj arra, hogy a késést minden további nélkül okozhatja a stressz is, és ha tovább pörgeted Magad, még jobban felborulhat a szervezeted egyensúlya... Valerianát annyira nem ismerem, de úgy tudom, nem egy agresszív szer, szóval nagy gondot nem okozhat - bár terhesség (vagy gyanúja) esetén nem ajánlják... Viszont vannak nagyon jó (és megfizethető) gyógynövényes nyugtatóteák (akár Tescóban is), én azokat ittam a terhességem elején. De legjobb, ha hamar túlesel a teszten, mindenképp jobb lesz, mint a bizonytalanság!
Sok sikert!!!


2009. augusztus 26. 17:42
timi5



Regisztráció: 2009-08-26
Hozzászólások: 8
Rang: [honvéd]

Köszönöm a tanácsodat, megfogadom.Remélem megjön de ha nem holnap vagy pénteken csinálok egy tesztet.Bár addig tuti tiszta ideg leszek mert a nagyobbik lányom most kezdi az iskolát.Szerinted ha Valerianat(nyugtatót) vennék be ,nem lenne gáz?


2009. augusztus 26. 16:36
psyche


Regisztráció: 2008-04-30
Hozzászólások: 28
Rang: [tizedes]

Szia!
Amiket leírtál (a késés is), azok minden további nélkül lehetnek a stressz következményei, illetve a hamarosan beköszöntő menzesz előjelei. Ugyanakkor a megszakításos védekezés hatásfoka még "baleset" nélkül is igen alacsony - az egészséges, fiatal párok nem jelentéktelen hányadának babája fogan egy év alatt, ha más módszert nem alkalmaznak, mivel az előváladékban is lehetnek megtermékenyítésre képes spermiumok... Úgyhogy mindenképp javaslom, hogy csinálj egy tesztet reggeli vizeletből, az egyértelműen eldönti a kérdést. Ha negatív és továbbra sem jön meg vagy huzamosabban összevissza vérezgetsz, akkor pedig érdemes előbb-utóbb felkeresned a dokidat, nehogy a harmonháztartásod összezavarodása álljon a tünetek mögött!
Ha csinálsz tesztet, majd jelezz vissza, mi lett... Szurkolok!
Üdv,
Psyche


2009. augusztus 26. 13:44
timi5



Regisztráció: 2009-08-26
Hozzászólások: 8
Rang: [honvéd]

Sziasztok Timi(24) vagyok.Olyan problémám van hogy késik a menzeszem.Vagyis igazából nem tudom hogy késének mondható-e.?Mert júni30-juli5 ig meg volt utána pedig juli21-25 körül megint.(Általában 26-30 napon belül szokott megjönni.)Védekezünk,igaz csak a megszakításos módszerrel, ami már 5éve bevált nálunk.A férjem biztos benne hogy nem történt baleset.Van már két gyermekem és nem szeretnék még egyet, főleg hogy a pici 2 éves.Sportolok és mostanában elég sok stressz ért.Valószínű hogy ezért jött meg kétszer júliusban.DE most sehol semmi.Kivéve azt hogy duzzadtak a melleim és fel van fújódva a hasam.Mi lehet velem?Kérlek adjatok tanácsot vagy segítsetek kibogozni a szálakat.



 



Adnetwork
copyright © ciklus.hu 2007 - Naptár Nőknek