167831 tag

2024.04.26.
Ervin napja van!
Főoldal     DEMO (Bemutató)     Regisztrálj     Fórum     Mondd el!     Kapcsolat

Név:

Jelszó:


Jegyezzen meg Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Végre nem kell mindenhová felirogatnom a dolgaimat, amit aztán kés?bb úgysem találok.

vagi80



Rólunk
Gyakran ism. kérdések
Hogyan használjam?
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Partnereink



Tisztelt felhasználóink!
Sajnos az fórumon elszaporodott jogsértések miatt kénytelenek vagyunk a fórumot leállítani. 2022 május 11-től a fórum nem lesz elérhető.

Ciklus.hu

Kezdolap » Próbálok teherbe esni » rendszertelen ciklus, pattanásos bőr


Rendezés dátum szerint növekvő sorrendben



 
2016. október 07. 09:51
mandy-84


Regisztráció: 2016-03-10
Hozzászólások: 3
Rang: [honvéd]

Nagyon szépen köszönök minden hozzászólást :)november 7-ére kaptam időpontot endokrinológushoz kontrollra. Viszek minden leletem,amit készíttetett és meglátjuk mit mond ő, hogyan tovább.


2016. október 01. 17:36
niki950408



Regisztráció: 2014-04-11
Hozzászólások: 1670
Rang: [altábornagy]

Mandy
Szia! Nekem is hasonló volt miután abbahagytam a fogamzásgátlót. Babát akartunk de volt hogy 50napra jött meg..vezettem a görbém és látszódott is hogy sok idő eltelt mire volt ovum. Ezért vettem ovu teszteket neten és figyeltem magam mert hiába voltunk együtt védekezés nélkül nem jött a baba. Egyik este éreztem a petefészkemnél szurkálást és mentem csinálni egy ovutesztet ami pozitív lett. Aznap együtt is voltunk a párommal és rá 14napra kellett volna megjöjjön (mert ovutól számolva 14nap a menstruáció) a 13.napon délután pozitívat teszteltem. Azóta 14hónapos a kislányom. Én azt ajánlom ha rendszertelen a ciklusod vegyél neten ovutesztekről mert jóval olcsóbb mint a boltban és tesztelj, vezesd itt az oldalon a görbéd! A rendszertelen ciklusra ajánlom neked a barátcserje kapszulát lehet venni herbáriában mert az rendszerezi a ciklust és segíti a teherbeesést. Ha esetleg van görbéd megmutathatod.


2016. szeptember 28. 13:52
szofismith



Regisztráció: 2016-08-25
Hozzászólások: 480
Rang: [őrnagy]

Ja és PCOS vagy inzulin rezisztencia simán lehet anélkül is hogy produkálnád a jellemző tüneteket mert több szintje van. Én már rég az lennék ha némelyik dokira hallgatok sajnos és nem saját magamra. Az életmód váltást egyik sem hangoztatja.


2016. szeptember 28. 13:49
szofismith



Regisztráció: 2016-08-25
Hozzászólások: 480
Rang: [őrnagy]

Szia

én csak leirom ami nekem bevált ezekre a tünetekre.
Teljes életmód váltás. Vagy legalább zéró cukor (mindent Steviával édesitek), minimális tejtermék (inkább sovány sajt),semmi tej ,és joghurt helyette kókusztejet használok és semmi lisztes kaja. Húsban csak csirke vagy hal. Főzéshez kókusz olaj.

Másfelől nézd meg a labor értéked! A dokik sajna sok mindenre rá vágják hogy normális de elsiklanak dolgok felett.

FSH és LH aránya 1 kell legyen. Ha valamelyik magasabb vagy alacsonyabb az nem jó. És igen gátolhatja a teherbe esést is.

Nézd meg a TSH-d. Azt szokták mondani a legjobb a teherbe eséshez ha legalább 2 alatt van.

Nekem volt ezekkel régen gondom és mára teljesen normális és nekem az segitett hogy változtattam az étkeésen és sokat mozgok. Úgy szépen be lehet állitani gyógyszer nélkül.Illetve a bőröm is szép lett pedig világ életemben pattanásos voltam. A bőrödre ne használj specifikusan pattanásos lemosót, tisztitót mert jobban ártassz vele. Én olyat használok ami nem arra van mert egy ördögi kört csinál az arcodon. A fogamzásgátlónak meg ha engem kérdezel én azt szoktam mondani amit egy orvos bartánőm is hogy minimum 2 év míg kitisztul belőled úgy igazán normálisan. Ha január február -ban hagytad el akkor még jó pár időnek el kell telnie hogy a szervezeted beálljon egy ritmusba és a bőröd is normalizálódjon. Én 25 kilót híztam, P2-es citológiám lett utána mikor abba hagytam de az akaraterőmnek köszönhetően attól is megszabadultam. Sajnos ezeket nem irják le az apróbetüs részben hogy milyen káros és az abba hagyást követően is 2-3 évig még viseled a negativumokat főleg ha érzékeny vagy rá.

Szedjél barátcserje kapszulát az még segit.




2016. szeptember 28. 13:02
mandy-84


Regisztráció: 2016-03-10
Hozzászólások: 3
Rang: [honvéd]

Sziasztok! Január-február óta nem szedek fogamzásgátlót, babát terveztünk a párommal. Már korábban is volt, hogy abbahagytam, mert feleslegesnek tartottam, de mindig ugyanaz a probléma jött elő, csúnyán kipattogott az arcom. Most elszántam magam, hogy ennek is a végére járok. Sajnos a helyzet változatlan. Az arcom többé kevésbé pattanásos, a ciklusom rendszertelen. Orvosokhoz járok. Hormonvizsgálat alatt minden rendben volt, nőgyógyász szerint ugyan kicsit nagyobb az egyik petefészkem,de az nem akkora nagy elváltozás, és a 3-4 tüsző bennük is normális. Egyszóval a vizsgálatok szerint úgy fest minden rendben, viszont a bőröm csúnya,zsíros, a hajam is és teherbe sem sikerült esnem, pedig egyáltalán nem védekezünk. Valakinek hasonló tapasztalata volt? Elvileg a PCOS ki van zárva, de megmondom őszintén, a nőgyógyász akinél voltam, nem a legrendesebb volt épp :/



 



Adnetwork
copyright © ciklus.hu 2007 - Naptár Nőknek