167733 tag

2024.03.29.
Aguszta napja van!
Főoldal     DEMO (Bemutató)     Regisztrálj     Fórum     Mondd el!     Kapcsolat

Név:

Jelszó:


Jegyezzen meg Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Sziasztok! Hihetetlen, hogy rátaláltam erre a fantasztikus oldalra!

ladri6



Rólunk
Gyakran ism. kérdések
Hogyan használjam?
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Partnereink



Tisztelt felhasználóink!
Sajnos az fórumon elszaporodott jogsértések miatt kénytelenek vagyunk a fórumot leállítani. 2022 május 11-től a fórum nem lesz elérhető.

Ciklus.hu

Kezdolap » Meddőség kezelése » Vetélés után PCOS?


Rendezés dátum szerint növekvő sorrendben



 
2016. április 28. 09:06
Puszed



Regisztráció: 2015-10-18
Hozzászólások: 408
Rang: [őrnagy]

Szia Tezslanett!
Nagyon sajnálom, hogy elment a babád! :(
Én úgy olvastam, hogy PCOS-ről akkor beszélünk amikor mind a két petefészekben kb. 10-10 db tüsző látszik gyöngysor formában ami olyan 10-13mm. Én úgy tudom PCOS nincs IR nélkül és az FSH/LH hormon 1:1-hez aránya nagyon el van csúszva.
Ezt azért írom mert az egyik petefészkemre nekem is mindig mondják UH vizsgálatkor, hogy PCOS jellegű,de nekem max 3-4 van és csak az egyikbe. A dokim azt mondta mivel van peteérés ne foglalkozzak vele,mindenkinek van cisztája. Mivel én babát szeretnék azért próbálom valamilyen szinten betartani a 160g szénhidrát diétát és próbálok minél többet mozogni.Ezt a PCOS jellegű petefészket nekem is csak a meddőségis doki és a Kaáliba mondták, a többi doki nem.


2016. április 28. 05:45
tezslanett



Regisztráció: 2015-10-12
Hozzászólások: 91
Rang: [hadnagy]

Ápr.16.-án 8hetes terhességem szakadt meg.nehezen indult a terhesség mert kevés volt a progeszteron szintem,halvany rózsaszín vérzésem volt,de kaptam rá gyógyszert és szépen fejlődött a baba,szivhangja is volt.a vérzés erősödött és elis ment.Nem kellett kaparni.kontrollon nem mondták semmit,viszont a papiromra az van írva policisztás jellegű ovárium minket oldalon.a vetélés utáni vérzésem addig tartott mint egy rendes menstruáció.most vagyok a ciklusom 13.napján és a mehszánjam magasan van,kemény és zárt. A kérdésem az lenne hogy hogy lehet az hogy a terhesség alatt nem vették ezt észre? Mert ez is okozhat korai vetélést.Vagy a vetélés után alakult ki? A kórházban azt mondta az ügyeletes doki mivel szépen kitisztult nem kellett kaparni,amint készen állok jöhet a következő mert minden rendben van. Biztos hogy az ultrahangon PCOS volt látható? Olyan tüneteim nincsenek és eddig senki nem mondta hogy bármi baj lenne.elvégre teherbe estem.



 



Adnetwork
copyright © ciklus.hu 2007 - Naptár Nőknek