167826 tag

2024.04.25.
Márk napja van!
Főoldal     DEMO (Bemutató)     Regisztrálj     Fórum     Mondd el!     Kapcsolat

Név:

Jelszó:


Jegyezzen meg Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Nekem egy ismer?s ajánlotta az oldalt,és nagyon örülök, hogy idetaláltam Hozzátok!

mkriszta



Rólunk
Gyakran ism. kérdések
Hogyan használjam?
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Partnereink



Tisztelt felhasználóink!
Sajnos az fórumon elszaporodott jogsértések miatt kénytelenek vagyunk a fórumot leállítani. 2022 május 11-től a fórum nem lesz elérhető.

Ciklus.hu

Kezdolap » Próbálok teherbe esni » Próbálkozok :)


Rendezés dátum szerint növekvő sorrendben



 
2009. április 08. 10:24
Séni



Regisztráció: 2008-11-04
Hozzászólások: 3786
Rang: [tábornagy]

Szia Andibaby!
Szerintem 3-3nap! Szóval minimum 1 hétig 2 naponta sex! Van ovuteszted? Méred a hődet? Könnyebb lenne "megtalálni" a pét!
Nagyon sajnálom, hogy így jártál tavaly! Nyugodj meg, biztos nem lesz semmi baj a kövi babával! Sok minden segít a babó megtapadásában, megtartásában! E vitamin, palástfű tea... Én Barátcserjét szedtem, (megerősíti a méhet) teákat iszom, most Multi Maca-t eszek! (Ezt a párom is szedi, rá is jó hatással van, több kedve van...!) Mindent kipróbálunk a cél érdekében! Sok sikert a Babagyártáshoz! És fel a fejjel!


2009. április 05. 16:40
andibaby29



Regisztráció: 2009-04-05
Hozzászólások: 7
Rang: [honvéd]

Sziasztok! Ma regisztráltam zen az oldalon. Mi is babát szeretnénk a párommal, dolgozunk is rajta de idáig még nem sikerült. Az igazsághoz hozzá tartozik hogy már volt 1 sikertelen terhességem, ami elhalt a 9. héten és műszeresen kellett befejezni.Ez 2008 augusztusában történ egészen pontosan :( Nagyon sok bennem a félsz, de mindig próbálom magam megnyugtatni hogy a következővel már nem lesz semmi baj. Segítségeket szeretnék kérni arra vonatkozóan hogy mikor érdemes összebújnom apával az ovuláció körüli időpontban:) előtte? utána ? hány nap? meg ugy egyébként is minden véleményre vevő vagyok. Egy kicsit zöldfülű vagyok még:))) Előre is köszi mindent! andibaby29



 



Adnetwork
copyright © ciklus.hu 2007 - Naptár Nőknek