167801 tag

2024.04.19.
Emma napja van!
Főoldal     DEMO (Bemutató)     Regisztrálj     Fórum     Mondd el!     Kapcsolat

Név:

Jelszó:


Jegyezzen meg Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Végre nem érzem magamat marslakónak az össze-vissza ciklusom miatt.

kkatka



Rólunk
Gyakran ism. kérdések
Hogyan használjam?
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Partnereink



Tisztelt felhasználóink!
Sajnos az fórumon elszaporodott jogsértések miatt kénytelenek vagyunk a fórumot leállítani. 2022 május 11-től a fórum nem lesz elérhető.

Ciklus.hu

Kezdolap » Próbálok teherbe esni » nem sikerül!


Rendezés dátum szerint növekvő sorrendben



 
2009. június 09. 21:04
dancsonereni


Regisztráció: 2008-03-05
Hozzászólások: 578
Rang: [alezredes]

Dóri!
Én is tudom milyen érzés látni és hallani hogy valaki terhes..de túlteszem magam rajta,mert nem haragudhatunk rájuk hiszen nem az ő hibájuk.Tudom hogy van kiút ebből a hülye szituból és azt is tudom hogy lesz gyermekünk,csak egy kicsit többet kell tennünk érte mint egy átlag embernek.
Nálunk is kérdéses hogy inszem vagy lombik lesz és egy hülye genetikai gubi miatt lehet nem is lehet közös babánk,de nem adjuk fel a reményt és bízunk magunkban!Ma már mindenre van valami gyógymód!Kutakodj nézelődj a neten érdeklődj a homeopátiás gyógyszertárban vagy a gyógynövényeseknél.Keress rá erre a "gyógyszerre" Gynevac és olvasd el hátha neked is segít.Sőt a doktornőnek leírhatod milyen problémáid vannak és hogy javasolja e a gyógyszert.Sok sikert!!! és ne add fel!


2009. június 11. 11:37
bubli


Regisztráció: 2009-06-08
Hozzászólások: 6
Rang: [honvéd]

Szia Reni! Sajnos csak az érti meg a problémánkat, aki ebben a helyzetben van! A dokik, anyuék, barátok is csak nyugtatgatnak, de nem értik meg, hogy lelkileg ez mennyire meg tud viselni egy nőt! Jó látni, hogy ilyen optimista vagy! Bárcsak én is az lennék! Megnézem azt a "gyógyszert", amit írtál! Mellesleg nem haragszom én sem azokra, akik szülnek vagy terhesek, mert ez az élet rendje, csak nem jó érzés, mikor megkérdezik, hogy nálatok mikor lesz baba? És mivel nem tartozik ez a dolog vadidegen emberekre elbújunk egy olyan válasz mögé,hogy majd!
Ez a genetikai baj ez teljesen meggátol abban, hogy közös babátok legyen? Nem adom fel de Te se!
Dóri


2009. június 08. 18:09
dancsonereni


Regisztráció: 2008-03-05
Hozzászólások: 578
Rang: [alezredes]

Helló Dóri!
A férjemet is műtötték ugyan evvel a problémával,de sokat javultak az eredményei.!!Mi is 3éve próbálkozunk,de eddig mi sem jártunk sikerrel,de nekem több problémám is volt ezen kívül.Voltak cisztáim,engem megműtöttek,de van akinek sikerül gyógyszerekkel kezelni.Mi már a szegedi meddőségibe kaptunk időpontot.Ott majd jól kivizsgálnak és eldöntik mi is legyen a teendő.De nyugi minden OK lesz!!!!Csak ne idegeskedj!


2009. június 09. 06:47
bubli


Regisztráció: 2009-06-08
Hozzászólások: 6
Rang: [honvéd]

Szia Reni!

Köszi, hogy próbálsz megnyugtatni, de sajnos nem könnyű, mikor körülötted mindenki szül és terhes...(pont a hugom az egyik)!!!
Mi is meddőségibe járunk (MÁV), nálam minden lehetséges tesztet és vizsgálatot megcsináltak (vérvétel, átjárhatósági vizsgálat, bromocriptint írtak fel, mert magas a prolaktinem stb...).
Remélem a férjemnél is jók lesznek az eredmények! Jövő hónapban kiderül! Addig "velem sem foglalkoznak", mert az alacsony spermaszámmal nem tudnak mit kezdeni (inszemináció stb...)
Köszi!
Dóri


2009. június 08. 16:03
bubli


Regisztráció: 2009-06-08
Hozzászólások: 6
Rang: [honvéd]

Sziasztok! Én is most regisztráltam és nekünk lassan 3 éve nem jön össze a várva várt utód! A férjemet márciusban műtötték meg varicocelével (hereviszér sérv), mert kevés volt a spermaszáma. Nekem petefészek cisztám van! Most kezdem el a cickafark-palástfű tea kombinációt és nagyon reménykedem! A férjemnek jövő hónapban kell visszamennie spermatogrammra, hogy megnézzék, hogy javult-e a spermaszáma. Igen csak el vagyunk keseredve, mert azért 3 év hosszú idő és nem történik semmi!
Remélem, hogy nem sokára babám lehet, mert ez minden álmom! Ha valaki hasonló cipőben jár, azzal szívesen megosztanám a dolgokat!

Dóri


2009. június 08. 16:52
dontworry



Regisztráció: 2008-11-14
Hozzászólások: 5641
Rang: [honvéd]

Szia Dóri!

Ide nem fog válaszolni valószínűleg senki, kb. 3 topic van, ahol zajlik az élet, éstalálhatsz sorstársakat, de legalábbis olyan embereket, akik régóta hiábavalóan próbálkoznak: Elkeseredés, Babát szeretnénk 3! és Babát akarok! Ezekbe írhatsz, ha vígaszra vágysz.


2009. április 06. 17:43
dancsonereni


Regisztráció: 2008-03-05
Hozzászólások: 578
Rang: [alezredes]

Helló Terry!Van peteérésed a pároddal minden ok??Jó időpontban bútok össze??


2009. április 03. 17:03
terrylopez


Regisztráció: 2009-04-03
Hozzászólások: 1
Rang: [honvéd]

Sziasztok én még új vagyok itt.Jó itt! Nem sikerül teherbe esnem nemtudom mért pedig minden leletem jó.



 



Adnetwork
copyright © ciklus.hu 2007 - Naptár Nőknek