167816 tag

2024.04.23.
Béla napja van!
Főoldal     DEMO (Bemutató)     Regisztrálj     Fórum     Mondd el!     Kapcsolat

Név:

Jelszó:


Jegyezzen meg Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Babáznánk nemsokára; ebben sokat segítenek a táblázatok! További jó munkát!

bak



Rólunk
Gyakran ism. kérdések
Hogyan használjam?
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Partnereink



Tisztelt felhasználóink!
Sajnos az fórumon elszaporodott jogsértések miatt kénytelenek vagyunk a fórumot leállítani. 2022 május 11-től a fórum nem lesz elérhető.

Ciklus.hu

Kezdolap » TERHES VAGYOK!!! :))) » Harmadik baba :)


Rendezés dátum szerint növekvő sorrendben



 
2014. augusztus 01. 10:19
margitka


Regisztráció: 2010-02-04
Hozzászólások: 4
Rang: [honvéd]

Zuzuka38 és Nikuczi nagyon szépen a válaszaitokat. E téren én is sokat olvasgatam :
A férfiak két féle spermiummal rendelkeznek: az egyik X kromoszómát hordoz, a másik Y-t. A női petesejt mindig X-t tartalmaz. Ha ezt egy X-es spermium termékenyíti meg, akkor XX - tehát kislány lesz a baba. Ha Y-os , akkor XY -tehát fiú. Dr. Shettles szerint az Y-os spermiumok kisebbek, gyengébbek, de gyorsabbak, az X-esek nagyobbak, erősebbek , de lassabbak.

Tehát ha az ovulációkor szeretkezünk, fiú utódra van nagyobb esély a gyorsan úszó hímspermiumok miatt. Ha viszont 3 vagy több nappal az ovulácó előtt tesszük ezt, akkor vszínű kislányunk lesz, mert meg kell várni, míg a petesejt megérik, és erre a hosszabb ideig életképes X -spermiumok alkalmasabbak. Előtte 2 nappal és utána pár napig ismét a fiúk vannak előnyben. Előtte 2 nappal az esély lány:fiú = 1:1.

Fontos dolog a pH: A savas környezet a kislányoknak kedvez, mert elpusztítja az Y-spermiumokat ( közösülés előtt ecetes-vizes hüvelyöblítés ) . A lúgos a kisfiúknak ( szódabikarbónás-vizes öblítés ). Például orgazmusnál a hüvely lúgosabb lesz, ez a fiúknak kedvez. Ha viszont lányt szeretnék, le kéne mondani róla- már, aki ezt bevállalja.

Szintén emlitésre méltó az étrend is.
Minden esetre köszönöm a válaszaitokat


2014. augusztus 01. 09:34
Zuzuka38



Regisztráció: 2012-09-11
Hozzászólások: 2499
Rang: [vezérezredes]

A fiú babához lúgos környezet kell, ha fiút akartok, aktus előtt mehet egy enyhe (nagyon enyhe) szódabikarbónás hüvelyöblítés, ennél is hatékonyabb, ha az aktuális hónapban anyuka, ráál a zöldséges salátás kosztra, nem eszik húst, minden nap 2 csésze zöld teát fogyaszt, mert ezek lúgosító élelmiszerek. Gyakran a vegetáriánus/paleo étrenden élő emberek inkább fiút szülnek :P

Ha lányt akartok, akkor anyuka egyen szénhidrátban gazdag ételeket, no nem ész nélkül, de a tejtermékek, tésztaféléket részesítse előnyben. Nem azt javaslom, hogy egyen meg 2 kanál kristálycukrot 4 jégkrémmel naponta, hanem ne fogja vissza magát, és étkezzen változatosan, édesen, sok gyümölcs stb... :-)

Nekem fiam van, előtte lúgosító diétán voltam, a fenn írtak szerint, zöld tea, nulla hús, nulla édesség, sok saláta, jó olajok, finom halolaj, oliva olaj, ligetszépe olaj stb...

Hajrá!!!! :)


2014. augusztus 01. 09:18
Nikuczi


Regisztráció: 2013-01-21
Hozzászólások: 541
Rang: [alezredes]

Szia Margitka!

Szerintem felesleges nézegetni ezt a fiú-lány nézetet, úgysem lehet vele befolyásolni semmit. Nincs semmi garancia arra, hogy harmadiknak lány lesz, ezt majd a természet eldönti. Nálam a fiú-lány nézet, a kínai fogantátási naptár és a Jónás naptár is fiút jelzett, mégis kislányom lesz. Szóval az ilyenekre nem szabad alapozni egy kistesót.

28 hetes kismama


2014. augusztus 01. 09:11
margitka


Regisztráció: 2010-02-04
Hozzászólások: 4
Rang: [honvéd]

Sziasztok

Az utobi időbe sokat gondkoldunk a férjemmel egy harmadik babán. Legalább is engem nem hagy nyugodni a gondolat.Én az éven töltöm be a 30 élet évemet. Két fiunk van akik 9 és 6 évesek.Nagyon szeretem őket,de nem hagy nyugodni hogy legyen egy lányunk is.Elvileg július 31 től - augusztus 3-ig kellene probálkoznunk kislánnyal fiu lány nézet szerint.Mensim julius 21 én volt.Julius 29-30 körül észleltem fehér folyást.Derékfájdalmaim is vannak.Gondoltam is hogy ilyen hamar nem lehet peteérésem hiszen csak 9-10 napja hogy el mult a mensim.Most menstruácio után 11 nap telt el,szerintetek már lehetséges hogy már ilyen hamar peteérésem lenne? De már kezdem érezni a melleimet is hogy érzékenyek. Fiut nem nagyon szeretnénk már. Vagy még meg van az esélye hogy,ha probálkozunk hogy lány babánk legyen. Vagy várjam meg a kővetkező mensit és utána probálkozunk?Köszönöm a válaszokat.


2014. május 08. 20:54
kmya



Regisztráció: 2009-06-30
Hozzászólások: 2969
Rang: [vezérezredes]

Szia Melinda!

Gratulálok a babátokhoz!
Nagylányod hogy fogadta az újabb kistesó hírét?
És a kisebbik gyerkőcöd?
Tudom ajánlani az Anna, Peti és Gergő-Kistestvér érkezik c. könyvet, nálunk nagyon bevált a gyerekek "felkészítésében" a kistesó érkezésére!


2014. május 08. 12:21
melinda76



Regisztráció: 2012-01-30
Hozzászólások: 2642
Rang: [vezérezredes]

Sziasztok!

Én is a harmadik babót várom. Van egy lassan 13 éves lányom,meg egy 26 hónapos kisfiam. Most 16 hetes vagyok már. A lányom az az első házasságomból van, de a mostani férjem úgy szereti mint a sajátját. Három gyerkőcöt akartunk. Igaz apa most benyögte, hogy tőle négy is lehetne. Na négy nem hiszem hogy lenne, mert hát mi sem vagyunk már fiatalok.


2014. május 08. 12:11
pocakhontas28



Regisztráció: 2014-03-31
Hozzászólások: 76
Rang: [hadnagy]

https://www.facebook.com/profile.php?id=100008330644095...
Kedves Kismamák!Nézzetek be ide , rengeteg szép dolgot találtok,kedvező árakon!


2014. április 10. 20:44
kmya



Regisztráció: 2009-06-30
Hozzászólások: 2969
Rang: [vezérezredes]

Anyum egyke gyerek, így már a második babámat is korainak érezte. Másfelől pedig nyomasztja, hogy nem tud nekem segíteni. Nem lakunk messze egymástól, tehát elvileg jönne gyakran, de neki még messze a nyugdíj, délután pedig a szüleit kell rendeznie, mert sajnos már nagyon rossz állapotban vannak. Plusz van egy öcsém, aki még csak 17, azért vele is van teendő időnként.
Én világ életemben 3 gyereket szerettem volna. Párom nem volt ellene, bár utólag bevallotta, nem hitte, hogy komolyan gondoltam a "fenyegetésemet".
Nekem nagy szerencsém volt, mert amikor eldöntöttem, hogy na most akkor szeretnék teherbe esni, két héten belül megtörtént mind3 esetben. Pedig a kislányom születése után elvitte a jobb petefészkemet egy ciszta és a baloldalit is eléggé lehangolónak diagnosztizálták, mégis könnyen jött az újabb két babánk.
Nálunk bevált a kis korkülönbség, jól összenőttek a gyerekek.


2014. április 09. 21:37
lindz


Regisztráció: 2009-06-02
Hozzászólások: 12
Rang: [tizedes]

Az ivararányt még pontosan nem tudom,egy fiú,egy lány,a 3. még rejtély,de pár héten belül kiderül.Holnap ugyan megyek dokihoz,de 14. héten nem tudom tud-e majd valami biztosat mondani.
Elég szomorú,hogy a 3. gyereknek már nem örülnek annyira.Régebben sokkal több gyereket vállaltak a nők.
Kisfiam már óvodás,ebédig van ott,de szerintem így lesz amíg el nem kezdek dolgozni,ami még odébb van.
Nálatok hogy alakult így hogy kis korkülönbséggel 3 gyerkőc? Előre így terveztétek,vagy mindig vágytatok újabb babára?


2014. április 09. 18:57
kmya



Regisztráció: 2009-06-30
Hozzászólások: 2969
Rang: [vezérezredes]

Hali! A válaszodat így nehéz megtalálni, ha "válaszként" írod, inkább új hozzászólásként válaszolj kérlek, akkor jobban nyomonkövethető a beszélgetés. Az jó, hogy jól fogadták a szüleid. Nálunk gázosabb volt a helyzet. Apum örült, anyum sokkot kapott(de nem az örömtől-sajnos), anyósomék meg kiröhögtek minket (férjemnek már van két nagygyereke az előző házasságából), de ők legalább örültek. Nagyszüleim meg megintcsak örültek, hogy 3 dédunokát is megélhettek. Használd ki a segítséget, hogy neked is maradjon életed, az a gyerekeknek is jobb lesz, ha időnként tudsz egy kicsit pihenni. Nekem sajna nincs sok segítségem, férjem ugyan itthon dolgozik, de ő a nagyedik gyermekem... Anyumék meg a nagyszüleimet gondozzák, sajnos már nagyon rossz az állapotuk. Mondjuk nekem szerencsém van a gyerekekkel, jól esznek, jól alszanak, és nagyon önállóak. Lánykám egésznapos az oviban, a legkisebb meg még mindig eszik-alszik üzemmódban működik. Így azért kibírható nálunk a helyzet. Bár ha valahova menni kell, az már komoly logisztikát igényel, hogy el tudjunk indulni, és mindenki fel legyen megfelelően öltöztetve, és persze én se a kocsiba vegyem észre, hogy házipapucs van rajtam. Nálatok milyen az ivararány?

Szerkesztve: kmya által, ekkor: 2014. április 09. 18:57


2014. április 09. 15:52
kmya



Regisztráció: 2009-06-30
Hozzászólások: 2969
Rang: [vezérezredes]

Szia!

ti sem kis fába vágtátok a fejszéteket!
Lesz segítséged a három pöttöm mellé?
Nekem is 3 lurkóm van, a nagyok márciusban voltak 4 és 2 évesek, a picinkém pedig 4,5 hónapos. A felállás pedig lány-fiú-fiú.
Készülj fel rá, hogy nem lehetetlen a küldetés, de unatkozni nem lesz időd ezentúl!
De fantasztikus dolog, ha ennyi gyerek veszi körül az embert.


2014. április 09. 17:08
lindz


Regisztráció: 2009-06-02
Hozzászólások: 12
Rang: [tizedes]

Köszi a választ.Látom nálatok is hasonló a felállás Jó,hogy írod,hogy nem lehetetlen küldetés,mondjuk még annyira nem aggódom azon hogy boldogulunk majd. Eddig azon aggódtam hogy megmarad-e a baba,úgy örülök,hogy már úgy néz ki rendben lesznek a dolgok.
Segítség az van,egy házban lakunk a szüleimmel,mienk a felső szint.
Nálatok van segítség? Mit szólt nálatok a család a 3. babához? Hát nálunk elég vegyes volt,egyedül a szüleim örültek feltétel nélkül,a többiek kicsit korainak tarják,meg soknak a 3. gyereket.


2014. április 09. 10:58
lindz


Regisztráció: 2009-06-02
Hozzászólások: 12
Rang: [tizedes]

Sziasztok! Nálunk úton a 3. baba. Van egy 3,5 éves kisfiam és egy 14 hós lányom. A picivel 14 hetes terhes vagyok.Úgy terveztük,hogy 2 gyerekünk lesz,de valamiért a férjem meggondolta magát,hogy mégis szeretne még egyet,engem meg nem kellett győzködni,mert mindig is 3-ra vágytam. Írjon bárki aki szintén a 3.-at várja vagy már megszületett,legalább megosztja velünk a tapasztalatait :)



 



Adnetwork
copyright © ciklus.hu 2007 - Naptár Nőknek