167733 tag

2024.03.29.
Aguszta napja van!
Főoldal     DEMO (Bemutató)     Regisztrálj     Fórum     Mondd el!     Kapcsolat

Név:

Jelszó:


Jegyezzen meg Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Nekem egy ismer?s ajánlotta az oldalt,és nagyon örülök, hogy idetaláltam Hozzátok!

mkriszta



Rólunk
Gyakran ism. kérdések
Hogyan használjam?
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Partnereink



Tisztelt felhasználóink!
Sajnos az fórumon elszaporodott jogsértések miatt kénytelenek vagyunk a fórumot leállítani. 2022 május 11-től a fórum nem lesz elérhető.

Ciklus.hu

Kezdolap » Próbálok teherbe esni » Tippek,tanácsok.


Rendezés dátum szerint növekvő sorrendben



 
2014. október 23. 16:00
pulzálógyöngyszem


Regisztráció: 2014-10-23
Hozzászólások: 2
Rang: [honvéd]

Kedves Babára Vágyók!

Most még úgy érzem egy csoda, ami velem történt! 6 hetes kis magzat szíve dobog a pocakomban (2014.10.20.) ; s míg frissek az élmények, az emlékek, szeretném leírni, ötletmerítés lehetőségeként megosztani, mi is történt nálam a fogantatás előtti hónapokban, hetekben, napokban, hátha segíthet!
Az alább –nagyjából időrendbe állított- felsoroltak közül tulajdonképpen csak a gyógyteaivás és az ezoterikus szimbólumkép megvásárlása volt az, ami tudatosan a babaáldás reménye miatt történt, a többi cselekmény, esemény csak úgy spontán adódott, jött; ahogy a baba is!

Néhány paraméterem: 1974 februárjában születtem; soha nem dohányoztam s szerencsére csak hírből ismerem mit jelent „fogyókúrázni”. 7 éve van miómám és PCO Szindrómát is kimutattak. 6 éve vagyok együtt a barátommal, végig védekezés nélkül és idáig semmi.

Hogy mégis hogyan lehetett? Talán ezekért:

1.ELENGEDÉS: A 40 év azért már elég magas kor egy ELSŐ babához. Kicsit meg is viselt ez a szám és már elgondolkoztam azon, hogy bizony, lehet, hogy nekem már nem lesz gyerekem. Tulajdonképpen soha nem is görcsöltem rajta, ha jön jön, ha nem, hát nem. Vannak mások is, akik gyermekáldás nélkül élik le az életüket…

2.MIÓMA PROBLÉMA KEZELÉSE: Évek óta volt egy miómám, ami már citrom nagyságúra nőtt. Idén tavasszal rászántam magam egy mióma embolizációs beavatkozásra. Azaz a miómám még bennem van, de már nem élő szövetként. A beavatkozás óta pontosan jöttek meg a menstruációim!

3.EZOTÉRIA: Májusban, egy ezoterikus könyvesboltban „belebotoltam” egy mandala képbe. TERMÉKENYSÉG MANDALA! Ez most lehet, vkinek viccesnek tűnik, de olyan jópofa zöld volt ―mit árthat?― kiraktam hát az erkélyajtómra. Has magasságban! (ez egy öntapadós matrica) ÉS időnként meg-megálltam előtte s mélyen elméláztam: Miért is tettem ki? Mit is szimbolizál ez a kép? Aztán mentem tovább dolgomra… (ui. most már tuti, hogy beszerzek vmi egyéb energetizáló képet is, sokfélét lehet találni pl.: Keleverus ezokönyvesboltjában.)

4.GYÓGYTEÁK: viszonylagos rendszerességgel fogyasztottam Gyuri bácsi babaváró gyógyteáiból! Kb. 3 hónapja ittam s itattam kedves barátommal a csalánlevél s diófalevél teákat reggelente, felváltva. Néha az irrigáló teakeveréket is bevetettem. /természetesen arra, amire való/ Húhh, azért jó érzés, hogy én már továbbléphettem az erdei málnalevél teacsomaghoz! ;-)))

5.VITAMINPÓTLÁS: Éppen a fogantatás előtti hónapban egy MAGNÉZIUM és D-vitamin kúrán estem át, amit azért írt fel a háziorvos, mert nagyon fájtak a kezeim, pl. már a mosogatás is nehezemre esett, depressziós s fáradt voltam. Szedtem multivitamin csomagot is, csak annak nem volt akkora magnézium tartalma. Ettem külön VAS tablettát is, amiben FOLSAV is volt. Ezeket csak úgy, az egészségem miatt.

6.MOZGÁS: Alkalmanként szoktam futni (1-2km kint szabadban) és/vagy AVIVA tornázni, de arra pontosan emlékszem, hogy az ovulációmat megelőző napokban nekem olyan futhatnékom támadt, hogy 3 napon keresztül napi 3 km-ket lenyargalásztam. /azóta se, s most már nem is/ -> lehet, ez segítette helyes útjára lökődni a PoliCisztás Ováriumom útvesztői közt az érett petesejtet?

7.MÁGNESTERÁPIA: S azon a 3 napon még egy plussz dolog történt: egyik kedves ismerősömnél egy -amúgy ménkű drága- pulzáló mágnesterápiás matracon volt szerencsém napjában többször is feküdni, csak úgy, az egészségmegőrzésem miatt…

8.HAJFESTÉS SZÜNETELTETÉSE: Még egy aprócska dolog - ez sem tudatosan történt: a teherbeesést megelőző 3 hónapban nem festettem a hajam ( már 2 éve jajjszőke volt). Hagytam pihenni, lenőni, s lenövésig levágattam (jajjderonda lett) ;-) Na, jó, egy 4-5 cm-s hajat 1 cm-sre levágatni, azért nem olyan nagy dolog! Majdmegnő! /Úhh, csak az a sok ősz hajszál ne lenne……/ Egyelőre most akkor nincs is szándékomban festetni. Bízok a belső kisugárzásomban, az ember szeme mindent elárul s abban most boldogság fénye sugárzik!

No, hát ennyi a fő(bb) dolgokról, ami a magam hihetetlen csodájához vezethettek! De még néhány aprócska gondolat eszembe jutott: pl.: a megtermékenyülésem napjaiban volt szerencsém megsimogatni unokatesóm akkor már 4 hónapos pocakját, majd 3 napi sörfesztiválozásba vetettük magunkat Münchenben. Napi 1 liter Radler! ;-) Apukának 2. Citrom nélkül.
S most, hogy írom a gondolataimat eszembe jutott még valami. A JÓNÁS MÓDSZER! Visszamenőleg megnéztem az adatokat s hű, az anyját! Stimmel! Én is azokra a napokra saccoltam a fogantatás időpontját, amit ő kiemelten jelöl! S elvileg fiú lesz! No, erre még visszatérünk… A sörözés így viszont már utána volt.
Gyakorlatilag a meg nem jövetel első napjától nagyon fájnak a melleim, ez gyanús volt egy kicsit, de csak a 10. napon néztem meg, mi újság? S még akkor is, hosszú másodpercekig csak a kontrollcsík piroslott egymagában. Aztán halványodni kezdett a második csík is…

Hát sok sikert minden babára vágyónak!


2014. február 27. 15:54
Vacaklány



Regisztráció: 2014-02-09
Hozzászólások: 573
Rang: [alezredes]

én a gravidát szedem. bővebb tanácsot nem tuok adni én még kezdő vagyok.


2014. február 27. 15:44
Valcsy86



Regisztráció: 2012-12-04
Hozzászólások: 17
Rang: [tizedes]

3 sikertelen év után már mindent megpróbál az ember a baba érdekében.Most épp a méhpempőt,E-vitamint,Folsavat szedek.Ezekről tapasztalatok?Vagy esetleg más bevált módszerek,amik segítettek?Minden rendben velünk,mindenféle vizsgálaton már túl vagyunk.



 



Adnetwork
copyright © ciklus.hu 2007 - Naptár Nőknek