167733 tag

2024.03.29.
Aguszta napja van!
Főoldal     DEMO (Bemutató)     Regisztrálj     Fórum     Mondd el!     Kapcsolat

Név:

Jelszó:


Jegyezzen meg Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Az eddig kézzel vezetett, pöttyözött, karikázott stb. naptáram lassan a kukában végzi.:)

Pandika



Rólunk
Gyakran ism. kérdések
Hogyan használjam?
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Partnereink



Tisztelt felhasználóink!
Sajnos az fórumon elszaporodott jogsértések miatt kénytelenek vagyunk a fórumot leállítani. 2022 május 11-től a fórum nem lesz elérhető.

Ciklus.hu

Kezdolap » Nem jött meg és PÁNIKOLOK! :( » hasonló gondok


Rendezés dátum szerint növekvő sorrendben



 
2009. augusztus 03. 21:24
nady


Regisztráció: 2008-03-06
Hozzászólások: 29
Rang: [tizedes]

Nekem most olyan probim van h. spirálom felrakása utáni elsö mensim lenne,de ahelyett h bö és többnapos vérzésem lenne, csak alig véres nyálka (igaz ma már kicsit több mint az elözö két nap) de ezen kivöl semmi.És nem hormonos a spirál.Gyerekem nem volt még,de semmi olyant nem tapasztaltam mint amit azok szoktak akik teherbe esnek.Most sztem holnap meek dokihoz megkérdem mi a szitu..


2008. július 20. 11:18
Zahmatova


Regisztráció: 2008-07-19
Hozzászólások: 2
Rang: [honvéd]

17 vagyok, és két hónapja elég stresszes időszakom volt, így egy héttel előbb jött meg, a következő hónapban (szóval a mostani előtt) meg késett a 2 hónappal ezelőttihez képest 3 napot. Ezen kívül általában rendszeresen jön meg, max 1-2 nap csúszással.
Most is minden "tünete" megvan. Görcsölök, alhasi fájdalom... Csak éppen nem jött még meg... :S


2008. július 19. 11:40
Zahmatova


Regisztráció: 2008-07-19
Hozzászólások: 2
Rang: [honvéd]

Sziasztok! Már olvastam az előző témákat, hozászólásokat, de megnyugtatna, ha válaszolnátok... Nemrég vesztettem el a barátommal, és védekeztünk is (gumi). Elméletileg semmi hiba nem csúszott be, nekem mégis késik már 4. napja. Akkor ez betudható a szüzesség elvesztésének? Jó lenne ha megírnátok, hogy ha ez a "tünet" náaltok is előfordult, akkor mennyit késett, mert bár tudom, hogy elméleti síkon nem történt probléma, én azért mégis izgulok. Köszönöm mindnekinek!!!!


2008. július 20. 08:36
Nikica



Regisztráció: 2008-07-05
Hozzászólások: 30
Rang: [őrmester]

Hát nálam ilyen nem fordult elő. A párommal úgy 1-2 hónapig úgy védekeztünk mi előtt elkezdtem gyógyszert szedni, hogy nem igen tette be, illetve időben kivenni... Így visszagondolva is elég bátrak voltunk. Egyszer egy napot késtem és paráztam (még kis középiskolás), és azonnal teszteltünk.
Szóval 4 nap az már azért nem kevés de nem is sok, s sose lehet tudni, hogy hogyan (valahogy kis előváladéka jutott be), szóval szerintem tesztelj az idegeskedés helyett!!

Bár azt nem írtad, hogy hány éves vagy és mióta menstruálsz, mert ha nem annyira rég óta, akkor lehet hogy még nem is állt be igazán, s akkor tényleg megzavarhatja az esemény?!


2008. október 04. 12:31
KYO


Regisztráció: 2008-06-03
Hozzászólások: 1
Rang: [honvéd]

Sziasztok!
Már olvastam az előző témákat, hozászólásokat, de megnyugtatna, ha válaszolnátok...
Nemrég vesztettem el a barátommal, és védekeztünk is (gumi). Elméletileg semmi hiba nem csúszott be, nekem mégis késik már 4. napja. Akkor ez betudható a szüzesség elvesztésének?
Jó lenne ha megírnátok, hogy ha ez a "tünet" náaltok is előfordult, akkor mennyit késett, mert bár tudom, hogy elméleti síkon nem történt probléma, én azért mégis izgulok.



annak idején nekem is ez volt.3napot késett szal szerintem no para.
más: ugye ha menses alatt szexel védekezés nélkül az ember nem lehet terhes??

Szerkesztve: KYO által, ekkor: 2008. október 04. 12:32


2009. augusztus 03. 21:22
nady


Regisztráció: 2008-03-06
Hozzászólások: 29
Rang: [tizedes]

más: ugye ha menses alatt szexel védekezés nélkül az ember nem lehet terhes??


De! Lehet!Az ember lánya bármikor teherbe eshet.És hiába számolgatod h mikor van peteérésed, spontán peteérés bármikor elöfordulhat még egy orgazmus hatására is...

Egyébként anno nekem elsö alkalom után 5 napot késett,elmentem dokihoz mert szintén bepánikoltam,uh. vizsgálat rákszürés minden egyben,aztán közölte h nem látni semmit,de 1 hét mulva menjek vissza.Aztán mikor épp mentem volna vissza,elötte valo nap megjött és mi is gumiztunk..



 



Adnetwork
copyright © ciklus.hu 2007 - Naptár Nőknek