167733 tag

2024.03.29.
Aguszta napja van!
Főoldal     DEMO (Bemutató)     Regisztrálj     Fórum     Mondd el!     Kapcsolat

Név:

Jelszó:


Jegyezzen meg Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Végre nem érzem magamat marslakónak az össze-vissza ciklusom miatt.

kkatka



Rólunk
Gyakran ism. kérdések
Hogyan használjam?
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Partnereink



Tisztelt felhasználóink!
Sajnos az fórumon elszaporodott jogsértések miatt kénytelenek vagyunk a fórumot leállítani. 2022 május 11-től a fórum nem lesz elérhető.

Ciklus.hu

Kezdolap » Nem jött meg és ÖRÜLÖK! :) » Lessz babaám?


Rendezés dátum szerint növekvő sorrendben



<<első  << előző1[2][3][4][5]következő >>  utolsó>>

2011. március 08. 11:07
telekt



Regisztráció: 2011-02-23
Hozzászólások: 3
Rang: [honvéd]

Szia Nikibubi !
Én hiszek a természetgyógyászatban. Neked is ajánlom tiszta szívből. Már egyszer írtam a többieknek is a talpmasszázsról ( reflexzóna masszázsról ) Keress rá a neten ! Beállítja menstruációt. Nagyon sok jó tapasztalatot hallottam. Keress fel reflexológust, vagy hivatásos talpmasszőrt. De ne olyat ahol fitness centerekben 20 perc alatt végeznek, hanem olyat, aki lelkiismeretesen megcsinálja. Állapottól függően kb 10 alkalom javasolt. ( ez is csak egy lehetőség )
További szép napot !
Tünde


2011. március 07. 11:42
Nikibubi



Regisztráció: 2011-03-07
Hozzászólások: 13
Rang: [tizedes]

Sziasztok!!
Én csak most regisztráltam az oldalon,de nagyon tetszik.
Mindenkitől azt hallom,hogy a laparoszkópiás műtét után milyen gyorsan helyreállt a menzesze.Velem nem ez a helyzet.
Több,mint másfél éve próbálkozunk,sajnos elég cisztás vagyok.Tavaly április elején volt a műtétem,kiszedtek egy 5 és egy 7 cm-es cisztát,illetve több picit.A műtét után 1 nappal megjött,de lehet,hogy ez csak amolyan tisztulási vérzés volt,mindenesetre 4-5 napig volt ilyen.
Utána nem jött meg,és én megint reménykedtem,hogy hátha most összejött,de természetesen csalódnom kellett.
Júliusban jött meg a műtét után először,aztán ilyen 35,37 illetve 40 napokra teljesen kiszámíthatatlanul.
Februárban kezdtem el a hőmérős módszert,és m kb.a 15-dik napomon esett le több,mint 0,5 Celsius-fokot a hőm,ekkor volt 18+.Február 9-én jött meg utoljára.A kérdésem az lenne,hogy szerintetek miért nem ál be nekem rendesen végre,úgy,ahogy a többi embernek??
Az orvosomhoz sem tudok elmenni most,mert táppénzen van.
Barátcserjével már próbálkoztam,de semmi.A cickafarkfű teát pedig nem tudom meginni citrom nélkül,pedig állítólag az nem jó,mert csökkenti a hatásfokát!!!
Érdekelne,hogy mi a véleményetek!!!!!
Köszike


2011. március 07. 13:44
jucus 77


Regisztráció: 2011-02-22
Hozzászólások: 4
Rang: [honvéd]

Szia Nikibubi!
Én is nemrég regisztráltam. Régóta próbálok teherbe esni,
jelenleg cickafarkfű teát iszom,nekem beállította a ciklusomat.Ha nem bírod meginni létezik cickafarkfű tabletta. Sok sikert kívánok!


2010. június 04. 18:06
Tifacska



Regisztráció: 2010-06-01
Hozzászólások: 1026
Rang: [ezredes]

Sziasztok!

Az a helyzet ,hogy en nemolyan regen probalkozom a babuval,kb harom honapja es eszre kellett vennem ,hogy miaota annyira szeretnem ezt a dolgot ha kell ha nem jonnek a babas tunetek..Eddig soha nem volt hasszurka meg ilyenek most termeszetesen van miden honapban meg hanyinger is!Azt gondolom ,hogy nem szabad annyira rakattani a dologra persze ez nehez tudom.Par evvel ezelott vedekezes mellett estem teherbe,most bezzeg mar nem olyan konnyu.


2010. június 03. 17:52
Hajni.Sz


Regisztráció: 2008-08-15
Hozzászólások: 6236
Rang: [ezredes]

Szia Missplaymate!
A teszt még korai volt, főleg, ha az a verzió esedékes, hogy peteérésed volt akkor, amikor barnáztál, enyhén véreztél. Igaza van Bolennek, ezen elsiklottam. Szóval a két verzió továbbra is fenn van: vagy beágyazódás vagy ovuláció. A 24. cn-en küröl is együtt voltatok esetleg? Amennyiben 27-én peteérésed volt, akkor kb. csak egy hét múlva várható a mensi, de még akkor is van esély a babára, ha jönni akar. A has- és hüvelyi szúrka megint csak egy jó jel baba szempontból, de tényleg nem szeretnélek bezsongatni, mert aztán rosszabb lesz. Én is éreztem ilyen kis szúrkálásokat beágyazódás körül, és utána is, amikor babás voltam.
A görbét én is mindenképpen ajánlanám. Ha valamit nem értenél vele kapcsolatban, akkor kérdezz nyugodtan, akár a Próbálok teherbeesni topikokban, vagy az általános csevejes részben. Ott is van pár ilyen topik, ami időnként foglalkozik ezzel.
Hát, én szorítok!


2010. június 03. 13:09
missplaymate



Regisztráció: 2009-10-28
Hozzászólások: 7
Rang: [honvéd]

Szia bolenn!Ma a 31 napon járok. Hát ha esetleg van baba azt a későbbiekben úgyis érezni fogom. Ha nincs akkor bevetjük a hőmérőzéses dolgot. Köszi


2010. június 03. 12:03
bolenn


Regisztráció: 2010-04-29
Hozzászólások: 3708
Rang: [tábornagy]

Szia Missplaymate! Akkor ma hányadik napon is jársz a ciklusodban? Az a kis vérzés, amit írtál egyébként lehetett akár ovulációs vérzés is (igen, akkor még csak most volt a peteérés), vagy beágyazódásos vérzés is. Akkor viszont még valószínűleg korai volt a teszt. Egyébként szerencsésebb lett volna holnap, a reggeli első pisiből csinálni, úgy pontosabb.
Mivel iylen változó a ciklushosszad, szerintem neked érdemes lenne elkezdened a hőmérőzést. Minden reggel, legalább 5 óra folyamatos alvás után, ébredés után, felkelés előtt, minden nap azonos időben, hüvelyben vagy szájban nyelv alatt, digitális mérővel is 5 percig mérve az ún. ébredési hődet. Ezt itt az oldalon tudod vezetni egy grafikonban, ami elvileg szépen megmutatja, hogy mikor volt peteérés (volt-e egyáltalán), hol tartasz, és számíthatsz-e esetleg babára. És ha valami gebasz lenne, általában az is kiderül a görbéből.


2010. június 03. 11:56
missplaymate



Regisztráció: 2009-10-28
Hozzászólások: 7
Rang: [honvéd]

Nos... ma vettem egy tesztet. GRAVI-HCG-t. Meg is csináltam egyből: az eredmény 1 csík lett. Viszont ma hogy felkeltem szúrt a hasam is, sőt nem is a hasam inkább a hüvelyem. Nem tutom mi ez, de ezek szerint nem baba.


2010. június 02. 18:16
missplaymate



Regisztráció: 2009-10-28
Hozzászólások: 7
Rang: [honvéd]

Szia hajnibaba!
A ciklus alapján írtam a 13.-át, szóval nem tuti. Átlag 26 napos ciklusaim vannak, de volt már 31 és 21 nap is. Szóval nem éppen rendszeres. A dátumok amiket írtál 17-19 között épp stimmel. Akkor épp volt 18+. Eddig még nem próbálkoztam semmi más módszerrel, csak azzal hogy várunk és ha lesz örülünk. Te melyiket ajánlanád ha ez épp most nem baby? Nem vagyok otthon ezekben a dolgokban, megköszönném ha segítene valaki. Egyébként felvidultam attól amit írtál. Íííjjj.....remélem ez most már tényleg baba lesz!


2010. június 02. 12:50
Hajni.Sz


Regisztráció: 2008-08-15
Hozzászólások: 6236
Rang: [honvéd]

Szia Missp.!
Utánaszámoltam, kicsit ellentétek vannak.
A peteérés napját, vagyis május 13.-át a ciklus alapján írtad? Vagy esetleg használtál valamilyen ovulációs tesztet?
Tegyük fel, hogy a ciklus alapján írtad, és hogy valóban akkor is volt peteérés (ami azért sok esetben nem valós, ahogy azt már Izuka is írta). Szóval, ha 13-án volt pé. (a ciklusod 10. napján), akkor 26-29.-e valamelyik napján kellett volna, hogy megjöjjön. Azért nem konkrét dátumot mondtam, mert ez a Te luteálisodtól függ, ami normál esetben 12-16 nap egy nőnél, de ha Neked pl.14 nap, akkor szinte mindig annyi. Ez nem változik.
Neked a barnázás ill. az enyhe vérzés 27-én volt, vagyis a ciklusod 24. napján. Na most, ha a peteérés akkor lett volna, amikor említetted, akkor rendes vérzésed lett volna, ezért én egy másik esélyt látok.
Szerintem a peteérésed nem volt olyan korán. Nem tudom hány napos ciklusaid szoktak lenni, illetve mennyire rendszeres, de ha pl. 30 körül mozognak, akkor inkább a 14-15 vagy 16. cilusnapon lehetett peteérésed. Ez dátumban lefordítva: május 17-18 vagy 19. Vagyis, ha ekörül együtt voltatok a pároddal, akkor a 24. cn-en lévő egy napos becsételés, enyhe bevérzés a beágyazódás jele. Ha a legkésőbbi időpontot is nézném peteérésként, akkor hétvégéig várj a teszteléssel, főleg, hogy nem akarnál "pazarolni" ill. felesleges tesztet csinálni.
Írtad, hogy 1 éve próbálkoztok, vagyis nem védekeztek. Vannak esetleg valamilyen módszerek, amiket bevetsz? Pl. nyákod figyelése: ha semmi mást nem teszel, de ez mindenképp jó útmutató, mert azokon a napokon, amikor olajos, csúszós, tojásfehérjeszerű állagot észlesz megtörlés alkalmával, akkor bizony benne vagy a termékeny napokban, és ugye akkor kell a 18-asokat is összehozni. Az ébredési hőgörbe vezetése. Ebből is sokat tanulhat, tapasztalhat az ember. Vagy az LH-s ovu tesztek. Esetleg a PG53 minimikroszkóp... Szóval, mindent bele! És remélem ez a pecsételés most okkal volt Nálad, főleg, hogy előtte még nem volt ilyen tapasztalatod.

Majd írd meg hogy alakultál.


2010. június 02. 11:58
missplaymate



Regisztráció: 2009-10-28
Hozzászólások: 7
Rang: [honvéd]

Szia izukaaa! Köszönöm a válaszodat! A ciklusom 24. napján volt ez a pecsételés, és elvileg 13.-án volt pé-em. Tehát tényleg most kellett volna megjönnie, csak ilyen még nem volt azért furcsállom. Azóta sincs semmi, 1 nap, kevés vérzés és kész. Most már több mint egy éve nem védekezünk, reménykedünk, csak nem akarok megint egy felesleges tesztet.


2010. május 31. 18:47
izukaaa



Regisztráció: 2010-02-23
Hozzászólások: 53
Rang: [zászlós]

Szia Missplaymate A ciklus.hu tévedhet 1-2 napot. nagyon sokan vannak akiknek nem csak a mensi kezdetét téveszti el a program, hanem a várható peteérést is. Na most a kérdésedre több válasz is lehet. Van esély a babára, mondjuk ez attól függ a ciklusod hányadik napján volt ez a pecsételés és, h a hanyadik napon volt pé-d. De nem feltétlen muszáj baba álljon a dologban... lehet csak hormonális dolog is vagy, egy későbbi peteérés is azt hiszem. Ha nem jön meg a következő napokban (mondjuk 3-áig) csinálj egy tesztet.
Sok sikert és szép estét!


2010. május 31. 12:27
missplaymate



Regisztráció: 2009-10-28
Hozzászólások: 7
Rang: [honvéd]

Sziasztok!
Nekem a ciklus.hu szerint 31.-én azaz ma kellett volna megbetegednem. A baj az hogy 27.-én volt barna folyásom, és még aznap véreztem is. Azt hittem kicsit előbb megjött, semmi gond. Na de másnap semmi, és azóta sem. 1 nap, pár csepp vér, a hasam se fájt, semmi jel. Szerintetek ez mitől lehet?


2010. január 18. 23:12
Kenyus


Regisztráció: 2009-06-23
Hozzászólások: 7
Rang: [honvéd]

Sziasztok!
Ma voltam dokinál a két havi mensi kimaradása miatt.Szerencsére csak annyi a bajom,hogy az egyik petefészkem nagyobb,de ez igazából nem is baj.Okot nem tudott mondani a mensi kimaradására,max. feszültség-bár én nem éreztem,hogy idegesebb lettem volna.Duphaston-t írt fel,napi 2x1 -et.Be is vettem ma este fél hétkor az elsőt és már ma este fél 11-kor megjött,bár még csak picit.Ahogy a neten olvasgattam jobb,ha beszedem a tíz napi adagot,hogy reneződjön.A doki úgy beszélt,hogy a tíz nap szedés utáni 10 napon belül jön majd meg.De olvastam most hozzám hasonó történetet.
Én az első babámnál a tesztet öt nappal a mensi elmaradása után csináltam meg.
Sziasztok!


2010. január 18. 14:11
lilu89


Regisztráció: 2009-12-09
Hozzászólások: 16
Rang: [tizedes]

Sziasztok! Utoljara december 12.en jott meg. a ciklus.hu szamolasa szerint jan.15en kellet volna megjonnie. de nem jott meg. Eleg rendszertelenek a ciklusaim. volt 27 napos de volt mar 40 napos is...Szoval ki tudja mikor kelett volna megjonnie... Szerintetek csinaljak egy tesztet? Vagy meg tul korai lenne?



<<első  << előző1[2][3][4][5]következő >>  utolsó>>




Adnetwork
copyright © ciklus.hu 2007 - Naptár Nőknek