167733 tag

2024.03.29.
Aguszta napja van!
Főoldal     DEMO (Bemutató)     Regisztrálj     Fórum     Mondd el!     Kapcsolat

Név:

Jelszó:


Jegyezzen meg Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Nagyon tetszik amit csináltok és így legalább megismerhetem a saját "m?ködésem"!

denise



Rólunk
Gyakran ism. kérdések
Hogyan használjam?
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Partnereink



Tisztelt felhasználóink!
Sajnos az fórumon elszaporodott jogsértések miatt kénytelenek vagyunk a fórumot leállítani. 2022 május 11-től a fórum nem lesz elérhető.

Ciklus.hu

Kezdolap » Nem jött meg és ÖRÜLÖK! :) » Mi lehet velem???


Rendezés dátum szerint növekvő sorrendben



 
2013. április 19. 21:13
Csöszyke



Regisztráció: 2010-02-10
Hozzászólások: 2613
Rang: [vezérezredes]

SZia!
Csinálj tesztet, annak már ki kellene mutatnia ha baba vanAz UH ilyne korán még nem mutatja ki a terhességet.
Majd irj mi lett az eredmény.


2013. április 25. 10:29
dalospacsirta22



Regisztráció: 2013-04-17
Hozzászólások: 4
Rang: [honvéd]

SZia!
Csinálj tesztet, annak már ki kellene mutatnia ha baba vanAz UH ilyne korán még nem mutatja ki a terhességet.
Majd irj mi lett az eredmény.


Szia! :)

A második csíkom elég halványka lett. De a vérzés 18 napja késik! A méhem feszül, folytonos hányingerem van és elég sűrűn tejszerű folyásom is van. Május 6.-án kell visszamennem UH-ra. Azt mondta a doki legyek türelmes, mert biztos baba van, csak még korai volt az UH! Egyre jobban örülünk neki, de már nagyon várom a május 6.-át , mert pont a névnapomon láthatom őt először! :)


2013. április 18. 13:05
dalospacsirta22



Regisztráció: 2013-04-17
Hozzászólások: 4
Rang: [honvéd]

Senki?


2013. április 17. 15:46
dalospacsirta22



Regisztráció: 2013-04-17
Hozzászólások: 4
Rang: [honvéd]

Sziasztok! Már nem bírom ezt a várakozást! Minden lehetséges válasznak nagyon örülnék! :( Nagyon kétségbe vagyok esve! Mistral nevű fogamzásgátlót szedek! Április 4.-én vettem be az utolsó szemet! De a levélben még volt 5-6 szem mikor kezdődött a hasmenéses nyavajám, amire antibiotikumot kaptam! Húsvét körül történt ez! Szóval április 7.-re vagyis 3.-pihi napra vártam a mikulást! De nem jött! 22 éves vagyok! Nem tudtam, hogy ha f.gátló mellett szedek más gyógyszert vagy hasmenésem van, akkor esetleg nem hat! De nem lenne baj ha nem hatott volna, mert életem szerelmét megtaláltam már jó ideje, s örülnénk neki mind ketten! Csak vártunk volna még egy picit! No de... az itt a bibi, hogy Április. 15.-én voltam nőgyógyásznál és nem látott semmit ultrahangon! Lehet, hogy korai még? A terhességi tesztet a késés 3. napján csináltam és negatív lett! Ha mondjuk legkésőbb 5. napra jött volna meg, de mindig megjött rendesen 3. napra, akkor is 8 napja késik! A doki azt mondta ha nem jön meg a köv. mensi akkor menjek vissza 3 hét múlva! Szerintetek ha valami történt április elején , akkor azt az ultrahang még nem tudta kimutatni? Nem tudom mit gondoljak, mert most jött el az a pillanat, hogy ide írjak! Remélem, hogy valaki tud valamit mondani, mert már megőrülök ettől a semmit tudástól! A derekam leszakad, de a hátam is fáj. a páromnak szólnom kellett reggel, hogy most a lábam ne legyen a nyakában, mert ahogy belém hatolt, alul szúrni kezdett a hasam. A mellem is szúr ! :/ Érezhetek én ilyet ha babáról lenne szó? Korainak gondolom... valaki segítene? :(



 



Adnetwork
copyright © ciklus.hu 2007 - Naptár Nőknek