167733 tag

2024.03.29.
Aguszta napja van!
Főoldal     DEMO (Bemutató)     Regisztrálj     Fórum     Mondd el!     Kapcsolat

Név:

Jelszó:


Jegyezzen meg Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Az eddig kézzel vezetett, pöttyözött, karikázott stb. naptáram lassan a kukában végzi.:)

Pandika



Rólunk
Gyakran ism. kérdések
Hogyan használjam?
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Partnereink



Tisztelt felhasználóink!
Sajnos az fórumon elszaporodott jogsértések miatt kénytelenek vagyunk a fórumot leállítani. 2022 május 11-től a fórum nem lesz elérhető.

Ciklus.hu

Kezdolap » TERHES VAGYOK!!! :))) » 2013. decemberi babák :)


Rendezés dátum szerint növekvő sorrendben



<<első  << előző1[2][3][4][5]következő >>  utolsó>>

2014. október 13. 21:53
zemananya84



Regisztráció: 2013-08-03
Hozzászólások: 409
Rang: [őrnagy]

Várak titeket a csoportban! facebook-2013 decemberi babások! ha valaki szeretne csatlakozni a régebbi csoporttagok közül akkor szeretettel várjuk!puszi mindenkinek!


2014. október 13. 21:08
zemananya84



Regisztráció: 2013-08-03
Hozzászólások: 409
Rang: [őrnagy]

Nekem jó, jöhet!!!! én is ott vagyok aktív inkább! csináljam meg? bár még nem tettem ilyesmit de megpróbálhatom!


2014. október 13. 20:40
szucsi4



Regisztráció: 2010-11-12
Hozzászólások: 141
Rang: [százados]

Csajok, nem akarjuk a FB-on folytatni? Ugy latom, hogy a többiek teljesen inaktívak, viszont ide gepelni sokkal rosszabb, mint ott. ha pedig valaki csatlakozni szeretne, akkor megteheti a FB-on. mit szoltok?


2014. október 03. 11:25
zemananya84



Regisztráció: 2013-08-03
Hozzászólások: 409
Rang: [őrnagy]

sziasztok! Niki, mi is foylton küzdünk vmi kórsággal.....szépen helyrejöttek ebből a kéz-láb nyavalyából erre most folyik az orra Beninek....mi jön még??? hője nincs étvágya szuper, Beni egyre többet és többet eszik, darabosat is és a főziket is, ha tejmentes az ebédünk akkor abból is kap....a gyümiből kicsit visszavett...remélem csak egy rövid ideig....jól alszik, bár éjjel fel fel riad...ő ilyen már megszoktam, cumi vissza és alszunk de azért ezt néha 3 szor megcsinálja éjjel és ez elég fárasztó!!!! Niki esküszöm bárcsask ennyire akarna szopizni Beni.....írigyellek :) annyira kevés ideig volt a kontakt...hiányzik nagyon, persze ölelget, kellek neki meg minden csak a cici nem volt jó....na mindegy....Beni is sokat mászik, inkább azt szerei de szélsebesen halad, felállni is szeret, lépked, de egyensúlyozást még nem gyakorolja, ahogy te írtad Niki! ja és megzabálom amikor tapsikol és beni is minden zenére elkezdi rázni a popóját és elég változatos figurákat csinál...:))))no meg hangutánozva mondd szavakat pl gyere, anya, ja és vau-vauzik ha kutyát lát!ma meg mutatott az ujjával a tv-re....olyan E.T.-s volt :)))) nálunk 5 fog van és valahogy megállt most a dolog, de talán jön a hatodik4 vasat szedjük végre megint...jó lenne ha segítene már rajta mert sokat beteg..! és akkor a nagy hír, végre fix vevő van a lakásra, találtunk házat is, a városban, jövő héten elindulnak az intézkedések, mivel karácsonyra már mindenféleképpen be akar költözni a vevő így már mi is házban töltjük az ünnepeket......izgalmas lesz minden, persze a hitel terhelni fog minket de eddig ez az első hitel amit valaha fel kellett vennünk, valahogy megoldjuk, nagy teher lesz de szükség van a házra! 5 szobás a ház, és nagyon nagy kert van hozzá, festeni elég is így elsőre és költözhető, a többit majd tavasszal, de tényleg alig van meló vele így szuper lesz.......titkon azon gondolkodom hogy itt még azért elfér egy utolsó baby....de psssszt ez csak az én agyament gondolatom...:DDDD persze ha férjem kizárja akkor nem lesz többb de háááthaaa, mindegy csak egészség legyen, én azt mondom, hogy az a legfontosabb hogy a 3 fiam testileg és lelkileg is rendben legyen, meg mi is igaz??? Szucsi, jó hogy tervezgetitek a tesót, nagyon megéri, hajrá...!niki tudom, hogy nehéz ez az ifőszak de ez úgy szokott lenni hogy egyszercsak elmúlik mintha elvágták volna, vszínű lili baba az igazi szopis baba és ez olyan klassz, eza normális, bárcsak Beni is ilyen lenne! de ő máshogy akarja kifejezni a szeretetet felém! na csók mindenkinek, írhatnátok gyakrabban, olyan kár hogy a többiek már teljesen leléceltek.....jó lenne hallani felőlük többet...kááááár


2014. október 02. 20:12
szi.nikoletta



Regisztráció: 2012-05-19
Hozzászólások: 186
Rang: [százados]

Sziasztok! Hogy vagytok? Viki mi újság a fiúkkal, szörnyű lehet ez a betegség amibe beleestek. Ugye Ti nem kaptátok el? Szegények valóban még a körmük is bánta? Amúgy Lili is beteg. Már másodjára, esik vissza. Először "csak" 3 napig láz, semmi nátha, most meg orrfolyós, hőemelkedéses. Hát ez van, vasárnap óta tart és hiába a cataflam, a fenistil és a orrcsepek, alig javul. A hangulata ennek ellenére jó. Imádja a zenét, táncol rá, és persze nekem is kell táncolni. Még nem áll egyedül, bár tegnap elengedett mindent és kb.5 másodpercig állt. Az evés viszont katasztrófa...szinte minden a kukában végez. Csak a lekváros,vajas kifli a jó. Esetleges a zöldségek a levesől, na és még a sütőtök. A pépet, pürét meg egye aki elkészítette, rázza a fejét, hogy nem kéri. A cici bezzeg annál inkább kell. Az esték szörnyűek, többször kel fel, mint újszülöttként, és csak a cicivel hajlandó visszaaludni. Hagytam már sírni is, fél óra után el is aludt, de hamarosan ébredt, így inkább megadtam magam a fáradság miatt. Rájöttem, hogy azzal egyidőben, hogy jöttek a fogak elhagyta az ujjszopást, és helyette a cici kell. Próbáltam cumival, vízzel kicselezni, de lehetetlen. Remélem gyorsan kibújnak a fogak, mert szerintem most is készülődnek és helyre áll a rend evés, alvás terén. Jó éjt Mindenkinek!

Szerkesztve: szi.nikoletta által, ekkor: 2014. október 02. 20:27


2014. szeptember 22. 20:25
szucsi4



Regisztráció: 2010-11-12
Hozzászólások: 141
Rang: [százados]

Hello Csajok, bocs hogy eltuntem. Balcsin voltunk, majd Becsben, aztan Horvatorszagan, kost megint Becsben es a heten megyunk Pestre, mert kb harom honapja voltunk utoljara. Kozben pedig folyamatos lakaskereses. Mar mondtam a draga ferjuramnak, hogy az nagyon ne, tetszik, hogy gyakorlatilag semmi kozos programunk nincs a lakasnezesen kivul. De ugy nez ki vegre hogy sikerult megtalalni az uj lakasunkat. Muszaj koltoznunk, mert a mostani ket szoba nem lesz eleg ha jon a kisteso. Es jovo ev elejen mar szeretnenk belevagni a projektbe. :) Azt tervezem, hogy ha lesz teso, akkor en majd a picivel alszom kulon szobaban hogy ne zavarjuk az apjukat es a Davidot...
David nagyon edes meg mindig. Most mar ugy all, hogy nem kapaszkodik. Nem tud sokaig, max fel perc, de nagyon vicces. :)
Imadom benne hogy nagyon jokedelyu. Bar a fogzas alatt azert az nem volt rola elmondhato. Tok fura, alul kint van ket fogacska, es nem a mellette levok jonnek, hanem egy foggal arreb a szemfogai. mar latszik a ket kis feher csik. Pedig ugy tudom, hogy azok joval kesobb kene jojjenek. Nem ertem...
Viki, olvastam, hogy vetegek vagytok. Gyogyulast kivanok nektek!Legyetek tul rajta mielobb!
lattam egy kepet a FB-on Benirol. Nagyon edes. :) Azt mondd meg, hogy neked nem szedi szet a viragaidat. Lattam h elel elerheto magassagban vannak. :)
Vajas kenyeret en is adok a Davidnak, valojaban mi is ugy vagyunk, hogy ugyanazt eszi, amit mi, csak so nelkul. En tejszinnel habarom a fozeleket es mar egesz jol birja. Majd a joghurtot akarom megint kiprobalni. 3-4 hete amikor probaltam, akkor nagyon bukos lett tole, ugyhogy nem eroltettem.
Amugy meg rengeteget szopizik, gyakorlatilag ket orankent. De ez mar szerintem csak folyadekutanpotlas, nameg osszebujas anyaval. :)
O is nagyon anyas. Foleg amikor fogzik. Olyankor csak nalam nyugszik meg. En meg alig birom emelgetni, mert kesz van a hatam.
Persze amugy nem lehet vele smuzolni. probalta neki olvasgatni, de sajna nem nagyon erdekli, csak a konyvet tepkedi ki a kezembol. A pa-pa neki is megvolt ma eloszor. nagyon edes volt. :)
Es persze iszonyatosan akaratos. Ha nem kap meg valamit, akkor balhe van. Most tanitgatom neki, hogy nem minden jatek es nem mindent lehet megenni. Bar ma sikerult lenyelnie egy ujsagdarabot.

puszi, remelem, jol vagytok...


2014. szeptember 17. 10:18
zemananya84



Regisztráció: 2013-08-03
Hozzászólások: 409
Rang: [őrnagy]

Hahóóóóó! anyukák??? mi van veletek???? mindenki rendben van????


2014. szeptember 10. 23:53
kwiktory


Regisztráció: 2010-09-20
Hozzászólások: 331
Rang: [őrnagy]

Hallooo
Viki a suli témával egyet értek...miért kötelező ha haza tudna menni??? nem értem...igen az kell, hogy biztosítsák azoknak a gyerekeknek a délutánt akiknek a szülei sokáig dolgoznak...érdekes dolog ez
Bence kedd óta oviba jár..persze amin már most ki vagyok bukva...kedden fél10re kellett vinni, 5 percet sem voltam ott elküldtek. Nincs ezzel gond, de ahogy bementünk a csoportba be sem mutatták benit a gyerekeknek, nem mutatták be a helyet sem stb..egyből leültettem én a gyereket az asztalhoz ahol épp gyurmáztak a gyerekek, majd 5 perc után intett az ovónéni hogy menjek postára és 11re jöjjek vissza...így is tettem visszamentem Beniért aki persze játszott kint az udvaron és nem akart hazajönni,...dúlt fúlt hogy haza kell jönnieje, nem értette miért nem maradhat..és én meg azt nem értettem miért nem engedik maradni..mindegy..ma ismét fél10re vittem és azt hittem már ott ebédeltetik..nemmmmmm áhh hogy gondolom 11re menjek érte. Nah a tegnapi kiboruláson hogy haza kell jönni, gondoltam megelőzöm csalit vetettem be, és vettem neki sajtosrudat, amivel nagyon könnyen el tudtam csalni haza hiszti nélkül. Induláskor közölte az ovó néni Beni szuperül el van és holnap ott alszik:????? nem tudtam mit mondani...kész voltam...ott alszik??? 2 nap alatt 2x 1,5 órát volt ott és most meg reggel 8-tól délután 3-ig marad, és ott alszik?? hát ez jó....marha nagy beszoktatás...bele a közepébe...valahogy én nem így képzeltem el. Azt hittem az első nap beviszem körbenéz ott hagyom egy kicsit, második nap ismét később viszem és már akkor ott ebédel, harmadik nap korán viszem és ebéd után haza hozom, és majd negyedig nap lesz az igazi nap..hogy ott is alszik..hát nem így lett...
Próbáltam neki elmagyarázni, hogy holnap reggel korán megyünk és délután megyek érte..nem tudom érti-e. Tetszik neki nem sír utánam agyon dicsérik milyen okos, ügyes..nah de kérem szépen nem gyors a tempó?? Nem akarom a szoknyámhoz édesgetni meg persze neki is már szüksége van a gyerekekre de akkor is...

Hétfőn amikor úgymond az utolsó nap volt itthon velünk egész nap azért sírtam...nem azért sírta mert ovis lesz, hanem mert vége egy korszaknak...vége annak hogy közel 4 éve (3 éves+9 hónap terhesség) velem van mindig...és most ez megszűnik. És persze az hogy a testvéri szeretett akkora a fiúknak hogy látom Márk él-hal a bátyjáért, mert reggel is már Bence neki az első stb...
Márk iszonyatosan fejlődik...egyik pillanatról a másikra a kúszást leváltotta ülésre, most állandóan ül, mindenhova odaül, odakúszik és ül, majd másnapra fel is állt...azért szeretném ha normálisan mászna is...mert látom hogy a kis lábai még nagyon gyengék..de ő azért is felhúzza magát..és persze arról nem beszélek, hogy az értelme...már ugye azt hiszem írtam hogy mondja hogy nem-nem meg rázza a fejét, most már integet hogy gyere-gyere, és mutatja hogy pá-pá..elköszön...imádom...nekem Beni ezeket sokkal később csinálta meg is lepődtem...
Niki éjszakák jobbak???


2014. szeptember 11. 09:53
zemananya84



Regisztráció: 2013-08-03
Hozzászólások: 409
Rang: [őrnagy]

Viki! az ottalvás kötelező???? miért akarod hogy ott aludjon? csak mert elvárják??? én mindig ebéd után hazahoztam a gyerekeket, mert nem dolgoztam és így láttam jónak, a nagyfiam aki mindig hazajött délben most 4 ig van a suliban...meg se kottyan neki, így azt mondom nem számít hogy meddig van oviba, nem fog attól még rosszul viszonyulni majd az iskolai léthez....úgyhogy örülök, hogy minden alkalommal elhoztam és nem hagytam ott, semmi értelme nem lett volna, szociálisan sem lett semmi baja attól, hogy délután nem volt ott pláne hogy testvére várta itthon.....ne értem miért várják el az ottalvást..mondván huuuu az a jó a gyereknek...a gyereknek a legjobb az otthon, ezt minden neves pszichológus megmondta pl vekerdy tamás! a legjobb neki! sok szülő már UFO-ként nézett rám hogy nem alszik ott a gyerek...nem értem....aki dolgozik az érthető, teljesen jogos.....de aki otthon van az miért nem hozhatja el??? vagy miért furcsa ha elhozom....olyan furcsa világot élünk, nem térek napirendre ezen soha.... ha oviban fogok dolgozni, biztosan hangsúlyozni fogom, hogy csak akkor aludjon itt a gyermek ha semmilyen más megoldás nincs.....Bence jól érzi magát és ez szuper, barnit nekem sem kellett beszoktatni...de hazahoztam ebédkor mindig, és nagyon örült neki, sosem nyaggatott hogy anyu ott akarok aludni...sztema zért mert egyáltalán nem hiányzott neki4 most vilikémet is elhozom ebéd után, teljesen rendben van így! vagy én velem van a baj??? mondjátok meg! :))))))))) az iskola más tészta és megértettem hogy most így a jó,(persze hamarabb hazahoznám, mondjuk 3 felé) lecke kész, játsazik egyet a társaival, de oviban ennek semmi értelme.....és nem hiszem hoyg magamhoz láncolom, miért luxus ha egy gyerek az anyja mellett van??? manapság ez már bajnak számít???? nem tervezem hogy kamasz korában is ezt fogom tenni..nade lelki stabilitást és mindet sztem akkor kap meg egy gyerek ha inkább otthon van többet és nem vmi intézményben! manapság az iskola kell hogy felnevelje meg az óvoda???? nem zavarja ez a szülőket???? kb napi 3-4 órát van velem a nagyfiam...az rohadtul kevés, sztem!!! és nem ez a normális! na jól kidumáltam magam...bocsiii :))))


2014. szeptember 11. 10:03
zemananya84



Regisztráció: 2013-08-03
Hozzászólások: 409
Rang: [őrnagy]

A másik! az oviban tudtommal nem kötelező az ottalvás...ezt az anyuka dönti el...mit szeretnél? ha hazajönne? mert akkor mondd meg az oviba hogy te nem tartasz igényt rá.... ez teljesen normális, nálunk a fele kb hazamenős volt, fele ott aludt! ez furcsa nekem....ha nem akarod hazavinni akkor sem lesz semmi baja,nem sérül ettől ez a te döntésed, nyilván kevesebbet leszel vele ez tény....én ebéd után szerettem magam mellett tudni a gyerkeket....de mondom ez az én felfogásom, éppen most olvastam egy újságban egy cikket ami arról szólt hogy a gyerekenk a legjobb az otthon töltött idő persze a kötelezettségek után, de akkor miért erőltetik ezt a "legyen a gyerek egész nap az oviban-iskolában?????????"


2014. szeptember 04. 22:12
zemananya84



Regisztráció: 2013-08-03
Hozzászólások: 409
Rang: [őrnagy]

az első mondatot Vikinek szántam, bocsi :)! még annyit hogy Vilinek is renben van az ovi és nagyon pörgősek a napok,próbálok azért írogatni, de most iazonyatosak a napok, még rendeződni kell...:)


2014. szeptember 04. 22:11
zemananya84



Regisztráció: 2013-08-03
Hozzászólások: 409
Rang: [őrnagy]

szaisztok!
Niki, jó volt olvasni soraidat, és hogy minden rendben veletek! hasonlóan telnek napjaink!
Niki, az iskola szuper, Barni ügyes, okos, nyugis, minden a legnagyobb rendeben! olyan megnyugtató, annyit izgultam emiatt de úgy néz ki fölösleges volt! ami meglepett hogy mindjárt első nap fél 4 ig kellett maradniuk..na mondom az húzós lesz és nekem is lelkileg nehéz lesz...aztán persze semmi gáz nem volt ezzel sekm, nem fáradt meg semmi...úgyhogy emiatt sem kell aggódnom, bár jobb szerettem volna 3 felé hazahozni de halljátok, nagyon szigorúan veszik ezt a napközit mindenhol...tudjátok ez az új törvény....amit máig is elítélek, csakk sodródom, nem értem miért nem választhatom meg hogy mikor hozhatom el a gyerekemet...aki dolgozik megértem de én itthon vagyok és várom haza a kisfiamat....az jó hogy megcsinálják a lecót meg minden de akkor is...én ilyen tyúkanyó vagyok és szeretem magam mellett tudni a gyerekemet....zavar hogy az állam akarja felnevelni a kölkömet, holott én szeretném és iylen robotokat akarnak nevelni belőlük....na mindegy nem folytatom, a gyerek amíg jól érzi magát így addig nem zavar annyira de attól függetlenül nem értek ezzel egyet...nagyon nem....és nem vagyok ilyen divat hóbortos hogy járjon a gyerek 100 féle szakkörre, csak hogy tömjen a sok plusszal meg észrevettem hogy a mai anyukák lepasszolják a gyerekeiket és rám néznek furcsán ha azt mondom hogy én hazahoznám a napköziből hamarabb....olyan furcsa világot élünk, én ezt nem értem...én vagyok ennyire régimódi???? én azt olvasom ma is az okos pszichológusoktól, hogy a gyerekenek a legjobb otthon, és hogy legyen elég ideje játszani, főleg a tesókkal ha van neki...akkor meg hova ez a nagy buzgóság hogy kötelező 4.-ig ott lennia suliban...pfff kész vagyok ettől....ti hogy vagytok ezzel???velem van a baj? nem hiszem hogy majomszeretet az ha a gyereket 3 után már itthon látnám szívesebben, úgy gondolom jónéhány évig még ez teljesen elfogadható nem???
niki, Beni jól van nem kellett antibiotikum, de majd vasat kell szedni mert vérszegény de nem súlyosan azért! és sajna igen, lesz majd pár hónap múlva újra szurkálás, mert meg kell nézetni hogy javult-e a vérszegénység!!!!
Beni rettentő határozott egyéniség...ő éjszaka egyszer felriad de cumival visszaalszik és ez is a fog miatt van, neki is jön az ötödik...amúgy napközben ordít egy csomót, addig ordít amíg fel nem veszem akár nem viccelek egy óráig is képes bömbölni....nehezek így a napok most....ha felveszem vagy oda megyek ahol van akkor elillan a rosszkedve...de ez sokszor nem megy mert dolgom van, így marad az ordítás, de nem tágít....Egy kis huncut amúgy....van ám akaratereje....bírom!!!! A tápit nekem se csippantja annyira, inkább enne vmi izgalmasabbat, ilyenkor kap is...kenyér vmivel, piskóta stb...csak nekünk a tejjel vigyázni kell, végre nem ekcémás már a lába...szóval nem merek semmi tejeset adni egyenlőre!!!!


2014. szeptember 04. 08:36
szi.nikoletta



Regisztráció: 2012-05-19
Hozzászólások: 186
Rang: [százados]

Sziasztok!

Kwiktory, jó volt olvasnu rólatok is. Nagyon ügyes Márk baba. Nem szeret öltözni? Na azt Lili sem, állandóan kiabálás van, sőt elég ha már csak leteszem a pelenkázóra. De jó, hogy így össze nőttek Bencével. Na én is főleg ezért szeretnék korán kistesót, de tartok hogy Lili hogy venné az akadályt. Egyenlőre "csak"én vagyok neki, néha még az apja sem kell, a múltkor is amíg fürdöttem vegig ordított és este is csak én tudom megvigasztalni.

Lányok, nekünk pocsék éjszakáink vannak, ilyen nem volt soha. Szerintem max.2 órát alszik egyhuzamban. Mondjuk jön az 5.6.foga, a felső szemfogak, és szerintem növekedési ugrás is közre játszik. Felébred, van hogy sírva, aztán könyörög a ciciért, ha nem adom oda megy a sírás, ha oda adom egyből egyből nyugi és alszik is. Eléggé fárasztó. De nappal jó kislány, kis mosolygó. Imádom.

Viki, hogy tetszik Barninak a suli? Beni hogy van, meggyógyult? Ismételni kell a vérvételt?


2014. szeptember 02. 22:21
kwiktory


Regisztráció: 2010-09-20
Hozzászólások: 331
Rang: [őrnagy]

Sziasztok, egy kicsit eltűnve de itt vagyok!
Szoktalak titeket olvasgatni ahogy van időm, de hát 2 gyerek mellett..nem olyan egyszerű.
Nem is tudom hol kezdjem...
Márk 9 hónapos volt 22-én de sokkal érettebb mint anno Bencém volt...de ez természetes a második babáknál. Egyenlőre foga eddig nem volt, de 1 hete megmutatta magát, és így egy kis fogkezdemény bujkál lent neki...igaz jó későn de nem akadályozta ez semmiben...mivel rengeteg mindent eszik...
Ő egy furcsa eset, mert Bencével mindent szépen betartottam figyeltem óvtam, nah Márk már nagyon határozott és úgy szeretne viselkedni, enni mint a testvére..és nagyon hamar a tápszer kevés volt neki, a főzelékek, és főleg a pépes dolgok amik nem nagyon jönnek be neki, ezért mindent szépen megfőzök jó puhára, és darabosan adom neki. Húsleves cérnametéltel hússal répával tele zöldségekkel...egy nagy tányérral megeszik belőle...
Reggel 7 körül kel, akkor elfogadja a tápszert, de már 9 körül vajas kenyeret kap (én már egy ideje adom neki, védőnő nem ellenezte)...esetleg megturbózom paradicsommal (annak a levébe mártom a kenyeret). Szoktam esetleg krémtúrót is adni. Ebédre általában olyat adok neki amit mi eszünk, csak ő a szolidabb (fűszertelen)változatot kapja...ma tökfőzelék volt, de volt már rakott karfiol is, és a rizst is jól összenyomkodtam neki és imádta...kb. 10 körül alszik egy fél órát, majd ebéd után alszik 1,5 órát a bátyjával. Délután banán, gyümölcs bármi, este vacsora szintén valami laktatóbb..ma pl. babapiskóta, de általában kenyér..és még kb. 10 kor vagy engedi a tápszert :D Tejfölt már szépen bevezettem neki semmi mellékhatás semmi tünet így a főzeléket azzal habarom be. Aludni nem nagyon szeret. Sokat kúszik, és persze fel szeretne állni, de nem nagyon támogatom...
Már pár dolgot "mond" : mamma, és a nem...ezek nagyon jól mennek...és a nem szóhoz rázza afejét...etetés közbe ha már nem kér többet akkor rázza a fejét...olyan cuki...
Nagyon alkalmazkodik minden szituációhoz, de erős személyiségű mert ha leteszem és nem szeretné..nah akkor jön a "hiszti" a sírás..amit egyből abba is hagy mert nem reagálok rá :D Öltözni utál.
Kb. ennyi...
a legfontosabb, hogy az egyik legfontosabb személy számára Bence...és ezt imádom a legjobban...imádják egymást...olyan szinten, hogy Bence vigyáz is rá a maga módján, és nagyon szeretgetik egymást.
Remélem mindenki jól van :D
Jövőhéten keddtől beszoktatás az oviba...Bence betöltötte a 3 éves kort...döbbenet..és tényleg úgy van ahogy Viki írta, hogy úgy mennek a napok hónapok, hogy én is azért szeretnék még egy kisbabát, hogy ezek az idők megmaradjanak...de hát ez nem gyógyír az időre...ezért az eszem is tudja, hogy nem lesz több babánk :(
és ti? gondolkodtatok már kis tesón?
Szép estét.


2014. augusztus 29. 00:03
zemananya84



Regisztráció: 2013-08-03
Hozzászólások: 409
Rang: [őrnagy]

Niki! Szia! Igen túlvagyunk a szúrkáláson....hát sajna ugyanaz a béna nő volt aki Vilimet szúrta anno, a màniája hogy kézfejből akarja de ott nincs rendes véna a vak is látja na és akkor persze végre belátta hogy a karhajlatból lehet rendesen ahogy nekünk is, így kétszer bökte meg persze ordított mert ugye le kellett fogni! Nem volt vészes bírom az ilyesmit, csak látni hogy bènázik????? Komolyan mondom én is letudok venni vért ennyi erővel :DD hát aztán betegen vittem tiszta hurut de ez egyik pillanatról a másikra alakult ki úgyhogy vírusgyanús!!! A lelete is szar lett, teli csillaggal! A vas pocsék a hemoglobin pocsék fehérvérsejt a határ felett van picivel a trombocita is szintén a májfunkció is szintén, persze ezek mind azért emelkedettek mert vírusfertőzésen esik át és felül kijött két foga!!!!! A felsőléguti bacik pedig eszik a vasat....mindenesetre hogy ne lehyen egyszerű nincs doki, szabin van így egy másik nézte meg aki írt fel neki cataflam cseppet meg vissza kell menni majd ha meggyógyul csak akkor szedhet vasat.....!!! Na hát ez van! Niki, vegyél már édesburgonyát (lidl,aldi) nagyon egészséges és a nevével ellentétben nem krumpli, inkàbb sütőtök állagú és mennyei édes!!! Azt is vegyítheted bármivel!!! Aztán én a reggeli tápi utàn adok neki a saját kenyeremből falatokat, főtt tojássárgávsl v pl ma a baracklekvárt épphogy csak lehelletnyire rákentem és azt kapta, imád rágni, olyan cuki!!! Aztán délben ebéd, vmi püré husival v anélkül! A karfiolt próbáltad??? Azt is szeretik, a margarint sztem ne add! A vajat sajna nem
Adhatom de amúgy lehetne! Aztán cukkini-krumpli is jó pipihusival, az Beni kedvence! Amúgy a màjat is szereti, tegnap azt kapott krumplival, répával!! Mi rizzsel ettük és hagytam hogy abba is beleegyen....gyakoroljon csak...:))))) a sinemil nekem szereti, barackkal, igazi vaníliát kapartam bele, na azt még én is megenném olysn finom lett, be is zúzta!!a sinamilt is lehet zöldségpürével keverni, most néztem recepteket hozzá!!! Kiflicsücsköt nyugodtan adj neki, most olvastam hogy a rágást gyakorolniuk kell ebben a korban!tésztás cuccot is kaphat pl paradicsomszószban tésztadarabok husival!!! Beni egy zabagép, sokat megeszik, de 8 kiló csak akkor is! Viszont egy sajtkukac....állandóan mozog jön-megy, este sem lehet ölve venni és altatni.....ilyen szempontból nem anyás, szereti ha közel vok meg sír utánam de ha ölbe venném, babusgatnám akkor már iszkol is mint egy rossz kutya :DDD szívfájdalmam ez, mivel lehet utolsó baby t
És alig tudok vele úgy összebújni és turbó módon akar nőni....rémisztő...férjem meg mondta hogy majd ha bill gates küldd zsetont akkor lesz még babánk de amúgy elég....én meg mondtam hogy jajjj miért ne??? Én azt se bánnám ha még a negyedik is fiú lenne....;))))). Na csak viccelődök itt! Megvisel hogy Beni ilyen gyorsan akar leválni!!!!:))))amúgy tök nyűgi és délután alig pihen valamicskét......a fogzás most eléggé hazavágja....na és a napi 4 savanyú kaki????? Kész vok....:)))) szucsi hogy vagytok???? Nekünk szombaton évnyitó és hétfőtől indul a buli! Iskola, óvoda....izgulok rendesen!!!!



<<első  << előző1[2][3][4][5]következő >>  utolsó>>




Adnetwork
copyright © ciklus.hu 2007 - Naptár Nőknek