167800 tag

2024.04.18.
Andrea, Ilma napja van!
Főoldal     DEMO (Bemutató)     Regisztrálj     Fórum     Mondd el!     Kapcsolat

Név:

Jelszó:


Jegyezzen meg Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Babáznánk nemsokára; ebben sokat segítenek a táblázatok! További jó munkát!

bak



Rólunk
Gyakran ism. kérdések
Hogyan használjam?
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Partnereink



Tisztelt felhasználóink!
Sajnos az fórumon elszaporodott jogsértések miatt kénytelenek vagyunk a fórumot leállítani. 2022 május 11-től a fórum nem lesz elérhető.

Ciklus.hu

Kezdolap » Lombik baba » Örökbefogadás


Rendezés dátum szerint növekvő sorrendben



<<első  << előző1[2]következő >>  utolsó>>

2015. július 02. 15:33
oskar83



Regisztráció: 2010-12-01
Hozzászólások: 19
Rang: [tizedes]

Kedves monika.d es hommage sok evet kell varni egy ujszulotre legalabbis itt Bp.mi mar 3 eve varunk ra. Mi mar ugy akarjuk nevelni hogy tudja hogy orokbefogadtuk.


2015. április 29. 08:09
ani8603


Regisztráció: 2011-04-30
Hozzászólások: 2
Rang: [honvéd]

Kedves örökbeadó szülők!

Sajnos tudomásul kellet vennünk hogy nekünk soha nem lehet vérszerinti gyerekünk.
Elhatároztuk hogy örökbefogadunk egy csecsemõt.
Kérem aki tudd segitsen...bármiben.. Mit tegyünk? Esetleg ismernek-e olyan személyt aki várandós és nem szeretné,nem tudja felnevelni a kisbabát...? Kérem segítsenek hogy örökbe fogadhassunk egy csecsemõt!!!!
Olyan hölgyet keresünk aki nem tudja megtartani születendő babáját és Ő szeretné kiválasztani az öröbefogadó szülőket.Kérem ha van itt olyan nő aki ilyen helyzetben van írjon és mindent megbeszélünk. Nagyon szeretnénk egy kisbabát akit elfogadunk és teljes szivünkből szerethetünk!

ani8603@gmail.com

Köszönettel: Ani


2010. augusztus 27. 10:50
évamama



Regisztráció: 2010-08-27
Hozzászólások: 25
Rang: [tizedes]

Sziasztok!!!
5 év után újra itt találtam magam az oldalon.5 éve vagyok boldog anyukája egy gyönyörű szép kisfiúnak akit Milánnak hivnak.sok küzdelem van mögöttem sírással és csalódásokkal de a 4.beültetés sikerrel járt a Kaali intezetben Krizsa doktor úr segitségével akinek örökre hálás leszek.
Most azért vagyok itt hogy esetleg segítsek azoknak akiknek még nem sikerült pedig úgy érzik már mindent megtettek.jelenleg Thaiföldön élek és az itteni kórház 94%-os sikerrel végez beültetéseket.igen nekem is elsőre furcsa volt de hihető hisz az itteni klima rendkívül jó és természetesen az orvosok is rettentően felkészültek.szóval a jövő héten fogok többetv megtudni a dologról illetve terveim között szerepel még egy baba tehát remélem saját tapasztalataimat is meg tudom majd osztani.

mindenkinek sok sikert és kitartást!!!!!
SOHA NE ADD FEL!!!!


2010. július 30. 10:53
Málnapanda



Regisztráció: 2010-01-19
Hozzászólások: 309
Rang: [őrnagy]

Pozitívat mutatott a teszt. Sőt már dokinál is voltam azóta, kaptam gyógyszert az esetleges progeszteronhiány pótlására. Jövőhéten megyek ismét dokihoz, most egy kicsit sűrűbben kell, de abszolút nem bánom. Minden pénzt és időt megér, hogy szülők lehessünk végre. Ja igen, a 7. hétben vagyok most.


2010. július 04. 10:54
csiszerb



Regisztráció: 2008-04-14
Hozzászólások: 161
Rang: [százados]

Sziasztok!


Bázoné, mi tavaly szeptemberben kezdtük az örökbefogadási projektet. Nem "bíztatásként", de februárban kaptuk meg a végzést. Sajnos, nagyon bürokratikus folyamat...

Hány éve próbálkoztatok babával, hogy végül az örökbefogadás mellett döntöttetek? Teljesen kilátástalan a helyzet?


2010. június 15. 12:58
Málnapanda



Regisztráció: 2010-01-19
Hozzászólások: 309
Rang: [őrnagy]

Szia!

Nekem ebben nincsen még tapasztalatom.

Kívánom neked, hogy minden gördülékenyen menjen.

Üdv.


2010. június 14. 17:51
bázoné


Regisztráció: 2007-11-18
Hozzászólások: 5
Rang: [honvéd]

Sziasztok!

Mi holnap megyünk előszőr a Tegyeszhez.
Kicsit izgulok,hogy mi is lesz pontosan.
Jó lenne ha még lenne valaki,valakik akivel lehetne irogatni.


Hát ha...


2010. június 11. 08:50
Málnapanda



Regisztráció: 2010-01-19
Hozzászólások: 309
Rang: [őrnagy]

Szia Tamarin!

Igen, jól láttad, 1 évvel ezelőtt is. Sajnos több olyan fórum is van, ahová régen nem írtak már hozzászólást. Legtöbben szerintem csak olvasgatnak és ezáltal elég információhoz jutnak.

Tényleg szörnyű, ha valaki ilyen tettre képes. Elképesztő. Ha belegondolok, hogy énis mennyire vágyok már egy kis csöppségre, bár nekem még "csak" 1 missed ab-om volt és remélhetőleg soha többet nem lesz. Ja és várom a jövőhetet, hogy újból pozitívat mutasson a teszt.

Szerkesztve: Málnapanda által, ekkor: 2010. június 11. 08:51


2009. május 06. 16:17
tamarin999



Regisztráció: 2008-11-24
Hozzászólások: 57
Rang: [zászlós]

Jól látom, hogy egy éve nem írt ide senki??????


2009. május 06. 14:21
tamarin999



Regisztráció: 2008-11-24
Hozzászólások: 57
Rang: [zászlós]

Sziasztok.

Megint megölte valaki a gyermekét!
Mi történhet azzal az anyával, aki ilyet tesz gyermekével? Mi készteti erre a cselekedetre. Mikor már annyi más lehetőség van...
A tesómék 2 éve várnak arra, hogy leendő gyermeküket örökbe fogadhassák. Elég lassan fogy az a lista, pedig a nyílt örökbfogadásnál is sorban állnak...
Azt nem mindenki vállalja be!!!
És ráadásul ezt megelőzte 5év próbálkozás. 6 inszemináció és 7 sikertelen beültetés. Szívfacsaró a sok kudarc!!!
Amúgy mindenük megvan...Gyönyörű kertes ház, nagy autó,két kutya, jó munkahely, ....minden!!!!!
De a várva várt csöppség, még nincs!!!
Remélem, hogy minél hamarabb megérkezik!


2008. május 21. 20:51
hommage


Regisztráció: 2008-05-08
Hozzászólások: 5
Rang: [honvéd]

Igen, én is.

A következő radióműsorra hívta fel a figyelmemet az apukám. Ma hangzott el a Kossuth adón, s bár nem kimondottan az örökbefogadásról szól, azért érdemes belehallgatni. Az elején egy fiatal anyuka mondja el a történetét, akinek 7 évi várakozás után szuletett (lombik-)babája. Majd utána még kettő, szintén lombikkal. Már ők is az örökbefogadáson gondolkoztak pedig...

http://real1.radio.hu/kossuth/

A műsort a hangtárban található, 2008.05.21-énél:
"14:35 h - Tér-Idő
Az emberi szaporodás és a tudomány
2.rész: A meddőség okai és kezelésének lehetőségei"

(Ha ma nem tudod már meghallgatni, akkor előbb a dátumot keresd ki (2008.05.21.), majd a "14 - 15 óra" elotti "Hallgat"-ra kattints!)


2008. május 20. 18:30
timilax


Regisztráció: 2007-12-02
Hozzászólások: 981
Rang: [alezredes]

Azt hallottam, hogy ebben a hónapban van a parlamentben napirenden az örökbefogadás egyszerűsítésének kérdése. Hát nagyon kíváncsi vagyok rá...


2008. május 20. 18:29
timilax


Regisztráció: 2007-12-02
Hozzászólások: 981
Rang: [alezredes]

Mónika: Hogy a párom hogyan áll az örökbefogadás kérdéséhez? Ő már most elindítaná a folyamatot. Azt mondja, hogy legfeljebb lesz saját is és örökbefogadott is. Én úgy vagyok vele, hogy azért még várjunk, hiszen a mesterséges megtermékenyítéses próbálkozásaink elején vagyunk, s azért én bízok benne, hogy lesz saját.

Homm: Én is biztos vagyok benne, hogy mindenképpen elmondanánk neki. Igen, itt azon van a hangsúly, hogy mikor. Azt hiszem jobb minél hamarabb, főként, hogy a környezet úgy is tudja, s inkább tőlünk tudja meg. Hát igen én is próbálok mindent: gyógynövényektől kezdve, az aktívabb (mozgás) életmódig mindent. S elsősorban: igyekszem lazábbra venni, ami jól hangzik, de megvalósítani nagyon nehéz. A leghatásosabb számomra is eddig az volt, hogy teljes mértékben lefoglalom magam. Az orvosom jó, de ha nem sikül a következő inszem, akkor váltani kell, mert itt nem csinálnak lombikot. Hogy mikor derül ki a pé? Hát... a ciklus 26. napján vagyok, de nálam nem lehet tudni, hogy mikor fog megjönni, kiszámíthatatlan. Ha megjön, kezdjük a következő nekifutást. Remélem emelnek a Gonalon és lesz végre pé. Nem itt nem jellemző a várakozás, egyszer-kétszer kellett várnom egy-egy negyedórát. S ez baromira jó, mert így is ciki állandóan lelépni a melóhelyről. Még jó, hogy egész jól áll hozzá a főnököm, másképp nem is tudom, hogy lehet ezt csinálni.






2008. május 18. 01:05
hommage


Regisztráció: 2008-05-08
Hozzászólások: 5
Rang: [honvéd]

Sziasztok! Nos, úgy látom, bővül a csapat! :) Mégiscsak egy izgalmas téma ez az örökbefogadás!

Timilax, köszönöm a kérdésed, jó volt otthon, pláne, hogy az öcsémék másfél éves kisfiával töltöttem az idő legnagyobb részét. Megállapítottam, hogy a világ legaranyosabb, legokosabb es legszebb kisgyereke, és persze egy kicsit sem vagyok elfogult nagynéni ;)

Az örökbefogadással kapcsolatban írt aggályaidhoz:
- miért érdekel a környezeted véleménye? A saját életetekről van szó. Ha a környezetedben bárki is elítélne miatta, azzal csak magát minősítené, s nem szabad törődnöd vele. Csak arra koncentrálj, hogy ti boldogok legyetek, s harmónikus, biztos családi hátteret biztosíts a kicsinek és magatoknak. (Remélem, ezzel meggyőztelek, tehát ez a pont pipálva.)
- Nem tudom, mennyit kell várni egy örökbefogadható babára, de egyrészt már vársz te is egy ideje, másrészt pedig gondolom nem megy egyik napról a másikra, tehát csak lesz időnk a felkészülésre. Nem?
- Igen, az utolsó kérdésed pedig nálam úgy merül fel: MIKOR mondjuk el neki? Esetleg már gyermekkorától úgy neveljük-e, hogy tudja. Ezt még nem tudom, de azt hiszem, ezutóbbi jár később a legkevesebb csalódással.

Na, de miket is beszélek! Itt még nem járunk, és remélhetőleg nem is jutunk el idáig!!

Igen, 3 inszemen vagyunk túl. Egyelőre állást keresek, s majd valamikor jövőre szeretnék nekivágni a lombiknak. Aztán, ha nem sikerül, akkor jöhet az örökbefogadás. Igazándiból annyira bízom a csodában, hogy most nem is foglalkozom a részletekkel komolyan. Inkább iszom a gyógyteákat, olvasok édekes könyveket, és próbálok nem túl sokat gondolni a babaprojektre.

Amit leírtál, elég komolyan hangzik. Nagyon-nagyon szurkolok neked, hogy a következő alkalommal legyen pé. Mikor dől el? A Kaáliról én csak jót hallottam eddig. Jó az orvosod? Ott is olyan sokat kell mindig várakozni, míg rád kerül a sor? A BMC-ben ez az agyamra ment...




2008. május 16. 19:42
monika.dk



Regisztráció: 2007-04-17
Hozzászólások: 58
Rang: [zászlós]

Szia Timilax!

A párom biztos benne hogy lesz saját babánk.
Meglátjuk hogy alakulnak a dolgok. Most négy hétig pihi van nálunk, mert be kell állítani a prolactinomat, és utána derül ki hogy mikor tudunk kezdeni.

Neked a párod hogy áll az örökbefogadás kérdéséhez?



<<első  << előző1[2]következő >>  utolsó>>




Adnetwork
copyright © ciklus.hu 2007 - Naptár Nőknek