167802 tag

2024.04.20.
Tivadar napja van!
Főoldal     DEMO (Bemutató)     Regisztrálj     Fórum     Mondd el!     Kapcsolat

Név:

Jelszó:


Jegyezzen meg Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Babáznánk nemsokára; ebben sokat segítenek a táblázatok! További jó munkát!

bak



Rólunk
Gyakran ism. kérdések
Hogyan használjam?
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Partnereink



Tisztelt felhasználóink!
Sajnos az fórumon elszaporodott jogsértések miatt kénytelenek vagyunk a fórumot leállítani. 2022 május 11-től a fórum nem lesz elérhető.

Ciklus.hu

Kezdolap » Általános » Mivel lehet akkor késleltetni a menstruációt ?!


Rendezés dátum szerint növekvő sorrendben



 
2015. július 31. 09:28
balczerk


Regisztráció: 2009-11-09
Hozzászólások: 6
Rang: [honvéd]

Két lehetőség van: vagy a peteérést toljuk ki, vagy a 2. periódust. Első esetében annyit hallottam, hogy szabad gyökökhöz hasonló folyamatok is belejátszanak a tüszőrepedésbe, így antioxidánssal talán el lehet odázni 1-2 nappal. Illetve amennyiben a vérzést követően később kezd valaki nemi életet a hónapban, az is segíthet a korai peteérés elkerülésén. Második felét meg a szervezet elsavasításával lehet kitolni, illetve a progeszteron szint fenntartását segítő élelmiszerekkel vitaminokkal. pl. barátcserje tea, B6 vitamin. Savasításra meg a citromlé és az almaecetet javasolják külföldi oldalak. Természetesen vannak olyan módszerek, élelmiszerek , amik meg előrehozzák a ciklust, ilyenkor ezeket el kell kerülni. Mindez természetesen a hormonális gyógyszer mentes ciklusokra értendő.

Szerkesztve: balczerk által, ekkor: 2015. július 31. 09:32


2013. március 31. 22:33
lara01


Regisztráció: 2013-03-31
Hozzászólások: 1
Rang: [honvéd]

Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy a következő menstruációm első napja (elvileg) április 9-ére esik. Komoly párkapcsolatban élek és sajnos a párom kint dolgozik külföldön, már 2 hónapja nem láttuk egymást. Április 10-17 között viszont lehetőségünk van találkozni, ami azért is nagyon fontos, mert arra a hétre esik az évfordulónk. Gondolom nem kell részleteznem, hogy miért szeretném eltolni (elsősorban előrébb hozni) a menstruációm időpontját. A neten már keresgéltem módszereket, a legtöbbet a citromléről olvastam és egy speciális tornáról, az aviva módszerről. Természetesen nem 100%, hogy ezek hatnak, ezért azt szeretném kérdezni, hogy esetleg tudtok-e hatásos módszereket. Fogamzásgátlót nem szedek, és a különböző gyógyszereket is szeretném elkerülni, ha lehetséges. Előre is köszönöm a válaszokat!


2013. január 31. 14:49
csorika013


Regisztráció: 2013-01-30
Hozzászólások: 2
Rang: [honvéd]

Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy mi az a hatásos, otthon alkalmazható módszer, ami késlelteti a menstruációt ! Valakitől hallottam, hogy a citromos tea, pontosabban abból is a citrom késleltetheti 1-2-3 napot is akár (a személy tesztelte, nála bejött; másnál is lehet ?? )



 



Adnetwork
copyright © ciklus.hu 2007 - Naptár Nőknek